Ay canim valla inşallah yüzyüze konuştuğumda anlar..çünkü bir ay için i gneydi hapti vs bişey içmek istemiyorum.Oncelikle cok gecmis olsun. Ins hazir hissettiginiz zamanda saglikla bebeginizi kucaginiza alirsiniz.
Endiselerinizden arinin. Cunku gercekten bos endiseler. Elbette ki 3. Seferde de olumsuz bi sonuc olmasi gibi bi durum yok. Bedenen hazir olabilirsiniz ama manen hazir degilsiniz. Esinize bi ay bana destek olmani yanimda olmani istiyorum. Bi ay sonra kesinlikle korunmayi birakacaginizi soyleyin. Anlayisla karsilayacaktir diye dusunuyorum. Telefonda ciddiyetinizi anlayamamis olabilir. Uzuldugunuzu gorunce kiyamaz bence
Hic kimyasal bi korunma yontemine girismeyin bence . Ikna olacagini umuyorum kiyamayip. Oldu ki ikna olmadi ve korunmadiniz ilk aydan bebek olacagi bile mechul. Oldu ki bebek oldu ins saglikla dogar dert etme sen bunlari hic herseyin hayirlisini verir AllahAy canim valla inşallah yüzyüze konuştuğumda anlar..çünkü bir ay için i gneydi hapti vs bişey içmek istemiyorum.
Iyi dileklerin için teşekkür ederim canim.inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin.acaba sizlerin m esajlarinimi okutsamDoktor sizi kadın doğum açısından değerlendirdi ve dediki bu beden tekrar gebelik yaşayabilir. Ama aynı zamanda bir psikiyatri uzmanı değil. Psikolojiniz bir travma daha atlatmaya hazır demedi. Eşinizle açık konuşun. Bu psikolojiyle beraber olamayacağınızı söyleyin. Ümidinizi ve gücünüzü kaybetmemek için buna ihtiyacınız olduğunu söyleyin.Anlamazsa birlikte olmayın. bir ay zaman sonra korunmayacağınızı söyleyin. İyice anlatırsanız anlar inşallah. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin.
Amin inşallah.sağol pozitif enerjin içinHic kimyasal bi korunma yontemine girismeyin bence . Ikna olacagini umuyorum kiyamayip. Oldu ki ikna olmadi ve korunmadiniz ilk aydan bebek olacagi bile mechul. Oldu ki bebek oldu ins saglikla dogar dert etme sen bunlari hic herseyin hayirlisini verir Allah
Bir ay için spriralde mantıksız görünüyor .en iyisi onu ikna etme caba mi sürdürmek.az önce konuştuk yine bu konuyu tel de.sen hiç korkma hiç bişey olmicak deyip duruyo başka bişey demiyo ayı kafa.sürekli sarımsak sogan falan mi yesem paçoz falan dolansam.birlikte olmak istemese:) ay aklımda salak salak şeyler dolaniyo.Eşin yarın gelecekmis iğne ve hap için geç kalmisssin yarin ignede olsan hapta icsen korumaz tek yolun var spiral taktiracan sabah ilk iş yada eşini ikna edicen okorunacak
Canım düşüğün nasıldı.kalbi mi durdu yoksa hiç kalp atışı olmadı mı?benim ilk çocuğumun kalbi durdu karnımda.aynı psikolojiyi yaşadım doğum yaptıpım güne kadar.yaşıyor mu yine ölecek mi diye.zır sğreç ama atlatılmayacak bir yanı yok inan zamanla .kalbi durdu ise bazı tesler var hamile kalmadan yaptır yoksa yine kaybedebilirsin.ben teste göre 2 çocuğumda da doğum yaptıpım güne kadar karnımdan ipne yaptım öyle yaşattılar.çözümünü bul sonra Allah'a havale et.çok geçmiş olsunIyiaksamlar kızlar,
Denk gelenler bilirler 6 ay öncesine ait bir kurtaj im ve yeni kimyasal gebelik geçmişim var.adetim yeni bitti zorlu bir adetti dusuk yaptığım için.doktorum kimyasal gebelik sonrasi korunma vermedi.ama ben ruhen ve fiziksel olarak kendimi yorgun hissettiğim için bir adet beklemek istiyorum.ama esim doktor korunmaya gerek yok dedi diye beklememizin anlamsız olduğunu düşünüyor.onunla az önce guzelce konustum.Ben ailemle tatildeyim yarın bizim yanımıza gelecek.Ben gelince seni ikna ederim dedi kestirdi attı.ama gerçekten enazindan bir ay dinlenmek istiyorum.Sanki korunmazsam tekrar hamile kalıp yine dusuk yapcakmisim gbi saçma salak bir psikolojiye kapıldım.esim biraz inattir pek beni bu konuda anlayabilcegini sanmıyorum.Ne desemde enazindan bir diğer adetime kadar çocuk dusunmesek..teşekkürler okuyan herkese.
Canım benim ilk hamileligimde herşey yolundayken 8.haftaya girdim kahve akintim başlayınca doktora gitmiştim kalbi durmuş dedi kurtaja aldı.ikincisi kimyasal gebelik ne kese ne kalp atışı vardı.adetimle bir düştü.banada doktor bazı testler yaptı ama eğer aklinizdaysa yazabilir misiniz.peki sorun ne çıktı sizde iğne olmak zorunda kaldiniz.ayrıca mesajına teşekkür ederimCanım düşüğün nasıldı.kalbi mi durdu yoksa hiç kalp atışı olmadı mı?benim ilk çocuğumun kalbi durdu karnımda.aynı psikolojiyi yaşadım doğum yaptıpım güne kadar.yaşıyor mu yine ölecek mi diye.zır sğreç ama atlatılmayacak bir yanı yok inan zamanla .kalbi durdu ise bazı tesler var hamile kalmadan yaptır yoksa yine kaybedebilirsin.ben teste göre 2 çocuğumda da doğum yaptıpım güne kadar karnımdan ipne yaptım öyle yaşattılar.çözümünü bul sonra Allah'a havale et.çok geçmiş olsun
Canııımmm...yaşadığın acıyı taa içimde hissedebiliyorum çünkü aynısını yaşadım.8 haftalıktı kalbi durdu.doktorum normal dedi tekrar hamile kal gel dedi 3 ay sonra.ölüm sebrbini sordum normal dedi.ama ben bınu kabul etmedim.testler istedim sebebini öğrenmek ve tekrar aynı acıyı yaşamak istemediğimi söyledim.3 düşük öncesi sorunlu gebelik olmadığı için test yapamam dedi.ağladıpımla kaldım.arkadalım 3 bebeğini kaybetti bu şekikde hemen beni uyardı kan pıhtılaşma testlerini yaptır dedi.üniversite hastanesinde ücretsiz yaptırdım 5 yıl önce 800 tl civarıydı.sonuçta hamile olduğum an kanım pıhtılaşması sonucu bebeğim ölüyor besin alamadığı için.doktorumu değiştirdim çok iyi bir doktora gittim .kan sulandırıcı iğne yaptım hergün karnımdan.progestan kullandım 2 kez düşük önleyici olarak .coraspin ve vitaminler.benim tedavim bu şekilde oldu.şu an 2 çıcuğum var çok şükür darısı sana da olsun.ama doğum yaptığum güne kadar elim karnındaydı öldü mü acaba diye.umarım yardımcı olur bu yazım mutlakaaaaa testlerini yaptır ve asla korunma tabi test sonuçlarından sonra.o zamana kadar prezarvatif kullanabilirsiniz. o korku tabiki olacak ama üstüne git.çwvremde bu olayı yaşayan kimi duyduysam hemen arar mıral veririm.hepsinin çıcuğu oldu.o hayata küsmüşlüğü çok iyi bilirim.inş sana da yardımcı olabilmilimdir.aklına takılan ne varsa sor.hangi şehirdesinCanım benim ilk hamileligimde herşey yolundayken 8.haftaya girdim kahve akintim başlayınca doktora gitmiştim kalbi durmuş dedi kurtaja aldı.ikincisi kimyasal gebelik ne kese ne kalp atışı vardı.adetimle bir düştü.banada doktor bazı testler yaptı ama eğer aklinizdaysa yazabilir misiniz.peki sorun ne çıktı sizde iğne olmak zorunda kaldiniz.ayrıca mesajına teşekkür ederim
Doktor okadar basit birşey gibi konustu ki esim büyütme diyor.evet rahim belki yipranmadi ama benim korkum ikinci kayip tan sonra arttı.erkekler sanırım bu konuda daha sabit fikirli.
Canım m anisada oturuyorum 15eylul kent hastanesi namik demir de randevum var.olan testlerimude alıp ona gidicem eksik olanlarida o yapsın.bende ilk kurtaj dan sonra kan pihtilasmasi testi yapıldı.hiç bişey çıkmadı.bakalım belki diğer doktorumun göremediğini görür.eşimin dediği zaten hemen hamile kalacağını kim biliyor. Ama ben iki hamileligimdede hemen kaldım.çocuklarını Allah bağışlasın.verdiğin moral içinde ayrıca teşekkür ederim.bazen insanlara söylemesi kolay geliyor.ama içindeki ruh harbini yasamayanin anlaması çok zor.hele hamile kaldığında sevinememek kadar acı bişey yok.eşim evet biraz anlayissiz görünüyor ama onun da içindekileri biliyorum...moral motive oldunuz tesekkurlerrCanııımmm...yaşadığın acıyı taa içimde hissedebiliyorum çünkü aynısını yaşadım.8 haftalıktı kalbi durdu.doktorum normal dedi tekrar hamile kal gel dedi 3 ay sonra.ölüm sebrbini sordum normal dedi.ama ben bınu kabul etmedim.testler istedim sebebini öğrenmek ve tekrar aynı acıyı yaşamak istemediğimi söyledim.3 düşük öncesi sorunlu gebelik olmadığı için test yapamam dedi.ağladıpımla kaldım.arkadalım 3 bebeğini kaybetti bu şekikde hemen beni uyardı kan pıhtılaşma testlerini yaptır dedi.üniversite hastanesinde ücretsiz yaptırdım 5 yıl önce 800 tl civarıydı.sonuçta hamile olduğum an kanım pıhtılaşması sonucu bebeğim ölüyor besin alamadığı için.doktorumu değiştirdim çok iyi bir doktora gittim .kan sulandırıcı iğne yaptım hergün karnımdan.progestan kullandım 2 kez düşük önleyici olarak .coraspin ve vitaminler.benim tedavim bu şekilde oldu.şu an 2 çıcuğum var çok şükür darısı sana da olsun.ama doğum yaptığum güne kadar elim karnındaydı öldü mü acaba diye.umarım yardımcı olur bu yazım mutlakaaaaa testlerini yaptır ve asla korunma tabi test sonuçlarından sonra.o zamana kadar prezarvatif kullanabilirsiniz. o korku tabiki olacak ama üstüne git.çwvremde bu olayı yaşayan kimi duyduysam hemen arar mıral veririm.hepsinin çıcuğu oldu.o hayata küsmüşlüğü çok iyi bilirim.inş sana da yardımcı olabilmilimdir.aklına takılan ne varsa sor.hangi şehirdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?