düşükten sonra kürtaj vs .. en az 2-3 ay bana hemşirem ben 2 yıl öneriyorum dedi naptın sen dedim. psikolojik bedensen ruhsal olarak olması gereken bu biliyor musun dedi. yapamazsan en az ama en az 2 ay mutlaka korun dedi ve kondom ile korun ki eşinden mikrop kapma dedi. rahim içi toparlanması için gerekli ...Iyiaksamlar kızlar,
Denk gelenler bilirler 6 ay öncesine ait bir kurtaj im ve yeni kimyasal gebelik geçmişim var.adetim yeni bitti zorlu bir adetti dusuk yaptığım için.doktorum kimyasal gebelik sonrasi korunma vermedi.ama ben ruhen ve fiziksel olarak kendimi yorgun hissettiğim için bir adet beklemek istiyorum.ama esim doktor korunmaya gerek yok dedi diye beklememizin anlamsız olduğunu düşünüyor.onunla az önce guzelce konustum.Ben ailemle tatildeyim yarın bizim yanımıza gelecek.Ben gelince seni ikna ederim dedi kestirdi attı.ama gerçekten enazindan bir ay dinlenmek istiyorum.Sanki korunmazsam tekrar hamile kalıp yine dusuk yapcakmisim gbi saçma salak bir psikolojiye kapıldım.esim biraz inattir pek beni bu konuda anlayabilcegini sanmıyorum.Ne desemde enazindan bir diğer adetime kadar çocuk dusunmesek..teşekkürler okuyan herkese.
Canım tekrarlayan dusuk için enaz 3 adet diyorlar.kimyasal dusuk ten S ayilmazmis.yani bana bir kaybim var muamelesi yapılıyor.izmir de özel doktorumda elimizdeki testlerden başka bişey istemedi.gerek yok genetik testlere henüz dedi.ama ben kentteki namik beyden randevu aldım son kez onunda yorumunu almak istiyorum.valla ben korunmak istiyorum zaten eşim pimpiriklendigimi ve akışına bırakmam gerektiğini söylüyor.ama ben akşam geldiğinde israrlarimi S urdurcem.enazindan doktor kontrolüne kadar.buarada yeni bir doktor K ontrolunude gereksiz buluyor :)Canım kayıpların için üzüldüm gerçekten.Doktorun 2 kayıba rağmen genetik test istemedi mi senden ve eşinden?
Eğer istemediyse bu bir aylık süreçte bunları yaptırmanı tavsiye ederim bir an önce.
Özelden doktorumun telini verim istersen.ararsın onun da fikrini alırsın.çok anlayışlıdır durumunu anlat sizi çok övdüler dersin.yaptıklarını da anlat.onun da fikrini al derim.insanlara çok kolay geliyor haklısın daha karnında küçücük amaan bir daha olur diyorlar ama her acı kendine göre büyük yaşayan bilir sadece.sen kimseyi takma güzel günlerin geleceğini düşün.Canım m anisada oturuyorum 15eylul kent hastanesi namik demir de randevum var.olan testlerimude alıp ona gidicem eksik olanlarida o yapsın.bende ilk kurtaj dan sonra kan pihtilasmasi testi yapıldı.hiç bişey çıkmadı.bakalım belki diğer doktorumun göremediğini görür.eşimin dediği zaten hemen hamile kalacağını kim biliyor. Ama ben iki hamileligimdede hemen kaldım.çocuklarını Allah bağışlasın.verdiğin moral içinde ayrıca teşekkür ederim.bazen insanlara söylemesi kolay geliyor.ama içindeki ruh harbini yasamayanin anlaması çok zor.hele hamile kaldığında sevinememek kadar acı bişey yok.eşim evet biraz anlayissiz görünüyor ama onun da içindekileri biliyorum...moral motive oldunuz tesekkurlerr
Ilk kaybimda 3ay K orunduk.aslında 3adet desem daha doğru.cnku kurtaj dan sonra 40-42gunde bir adet oldum.doktorlar buna da normal dedi gerçi :)) kimyasal için rahminde herhangi bir eylem olmadı.yorulmadigi için korunma vermiyoruz dedi.valla marketten utanmadim sklmadim aldım przrvatf.eşimin emrivaki yapmasına karşı kalkanlarimi hazırladım :))düşükten sonra kürtaj vs .. en az 2-3 ay bana hemşirem ben 2 yıl öneriyorum dedi naptın sen dedim. psikolojik bedensen ruhsal olarak olması gereken bu biliyor musun dedi. yapamazsan en az ama en az 2 ay mutlaka korun dedi ve kondom ile korun ki eşinden mikrop kapma dedi. rahim içi toparlanması için gerekli ...
Canım söylediğim gibi 3 ölüm istiyorlar sorunlu sayılması için.çok iyi bir hastaneydi eşimle kavga ettik doktorla.yapamam testleri diyor.genetik test de yaptırdım.o yüzden doktorumla görüş istersen dedim.araya birilerini sokarsan yaptırabilirsin canım.herzaman bana yazbilirsin ne sormak istersen.moral istersenCanım tekrarlayan dusuk için enaz 3 adet diyorlar.kimyasal dusuk ten S ayilmazmis.yani bana bir kaybim var muamelesi yapılıyor.izmir de özel doktorumda elimizdeki testlerden başka bişey istemedi.gerek yok genetik testlere henüz dedi.ama ben kentteki namik beyden randevu aldım son kez onunda yorumunu almak istiyorum.valla ben korunmak istiyorum zaten eşim pimpiriklendigimi ve akışına bırakmam gerektiğini söylüyor.ama ben akşam geldiğinde israrlarimi S urdurcem.enazindan doktor kontrolüne kadar.buarada yeni bir doktor K ontrolunude gereksiz buluyor :)
Canım tez zamanda bebeğine kavusursun inşallah.benim çok şükür hamile kalmamda problem yok ama devamı gelmiyor ışte.adetim bitti buarada.zaten hap iğne vs. Hiç kullanmadım hep eşim korundu oda kimyasal şeyler almamı istemediği için vucuduma.rabbim halimizi görsün valla nediyim bizimde sinavimiz bu galiba1 ay doğum kontrol hapı kullanabilirsin. tabi adetin bitmediyse. bittiyse eşinden gizli yapabileceğin bir yöntem kalmamış oluyor. benim de iki kimyasal bir kürtajım var. kimyasallardan sonra hiç korunmadım ama ertesi ay tekrar hamile kalmadım ikisinde de. kürtajdan sonra da 11 ay gebe kalamadım zaten. zar zor gebe kalıyorum onun da devamı gelmiyor
inşallah sağlıkla kucağımıza yavrumuzu alacağımız gebelik tez zamanda gerçekleşir...
Doğum kontrol hapını önermediler.arkadaşım kullandı hamile kalamıyor şimdi 5 yıl oldu.bence kullanmayın hapları zorlaştırıyor diye araştırmıştım hamile kalmayı1 ay doğum kontrol hapı kullanabilirsin. tabi adetin bitmediyse. bittiyse eşinden gizli yapabileceğin bir yöntem kalmamış oluyor. benim de iki kimyasal bir kürtajım var. kimyasallardan sonra hiç korunmadım ama ertesi ay tekrar hamile kalmadım ikisinde de. kürtajdan sonra da 11 ay gebe kalamadım zaten. zar zor gebe kalıyorum onun da devamı gelmiyor
inşallah sağlıkla kucağımıza yavrumuzu alacağımız gebelik tez zamanda gerçekleşir...
Aynen esimde böyle diyo.Ay valla ne zor durum.bende istiyorum akışına b irakmayida ışte...bence deneyin korkularınızın üstüne gidin. Allah gönlünüze göre versin.
Canım Allah razı olsun.valla bu sefer a dan z ye ne test varsa yapsın.hatta bu doktoruma 3kaybim var Di cem :) durum guncellemesi yaparım zaman zaman.belki bizle aynı durumda olanlar faydalanabilirler..Canım söylediğim gibi 3 ölüm istiyorlar sorunlu sayılması için.çok iyi bir hastaneydi eşimle kavga ettik doktorla.yapamam testleri diyor.genetik test de yaptırdım.o yüzden doktorumla görüş istersen dedim.araya birilerini sokarsan yaptırabilirsin canım.herzaman bana yazbilirsin ne sormak istersen.moral istersen
Canım ozel den ismini ve numarasını atarsan sevinirim.Özelden doktorumun telini verim istersen.ararsın onun da fikrini alırsın.çok anlayışlıdır durumunu anlat sizi çok övdüler dersin.yaptıklarını da anlat.onun da fikrini al derim.insanlara çok kolay geliyor haklısın daha karnında küçücük amaan bir daha olur diyorlar ama her acı kendine göre büyük yaşayan bilir sadece.sen kimseyi takma güzel günlerin geleceğini düşün.
canım onlar şu anda halk efsanesinden başka birşey değil. ıspatlanmış tek bilgi yok tıbben hamile kalmayı zorlaştırdığı konusunda. arkadaşın demekki hamile kalmada bir sorunu varmış. elbette kullanmak istemeyen kullanmaz ama yanlış bilgi vermeyelim burda. senelerce hapla korunup bıraktığı ay hamile kalan bir sürü tanıdığım var benm ee ben de hamile kalmayı kolaylaştırıyor derim o zaman. ki polikistikover hastalarında hapla korunduktan sonra hamile kalma oranı yükseliyor ve tedavi için zaten bu haplar veriliyor.Doğum kontrol hapını önermediler.arkadaşım kullandı hamile kalamıyor şimdi 5 yıl oldu.bence kullanmayın hapları zorlaştırıyor diye araştırmıştım hamile kalmayı
ben bi 40-45 gün korundum tabi kayıptan sonra deli gibi çocuk istiyorum bıraktım ve bende lekelenme başladı .doktorum rahim içi hala hasarlı demişti ve birsürü ilaç vermişti bana :) ve hamileliğimde yakın oldu progestanla destekledi bir süre düşük olmaması içinIlk kaybimda 3ay K orunduk.aslında 3adet desem daha doğru.cnku kurtaj dan sonra 40-42gunde bir adet oldum.doktorlar buna da normal dedi gerçi :)) kimyasal için rahminde herhangi bir eylem olmadı.yorulmadigi için korunma vermiyoruz dedi.valla marketten utanmadim sklmadim aldım przrvatf.eşimin emrivaki yapmasına karşı kalkanlarimi hazırladım :))
Kesin değil tabiki sadece araştırmalarım sonucu.canım onlar şu anda halk efsanesinden başka birşey değil. ıspatlanmış tek bilgi yok tıbben hamile kalmayı zorlaştırdığı konusunda. arkadaşın demekki hamile kalmada bir sorunu varmış. elbette kullanmak istemeyen kullanmaz ama yanlış bilgi vermeyelim burda. senelerce hapla korunup bıraktığı ay hamile kalan bir sürü tanıdığım var benm ee ben de hamile kalmayı kolaylaştırıyor derim o zaman. ki polikistikover hastalarında hapla korunduktan sonra hamile kalma oranı yükseliyor ve tedavi için zaten bu haplar veriliyor.
Iyiaksamlar kızlar,
Denk gelenler bilirler 6 ay öncesine ait bir kurtaj im ve yeni kimyasal gebelik geçmişim var.adetim yeni bitti zorlu bir adetti dusuk yaptığım için.doktorum kimyasal gebelik sonrasi korunma vermedi.ama ben ruhen ve fiziksel olarak kendimi yorgun hissettiğim için bir adet beklemek istiyorum.ama esim doktor korunmaya gerek yok dedi diye beklememizin anlamsız olduğunu düşünüyor.onunla az önce guzelce konustum.Ben ailemle tatildeyim yarın bizim yanımıza gelecek.Ben gelince seni ikna ederim dedi kestirdi attı.ama gerçekten enazindan bir ay dinlenmek istiyorum.Sanki korunmazsam tekrar hamile kalıp yine dusuk yapcakmisim gbi saçma salak bir psikolojiye kapıldım.esim biraz inattir pek beni bu konuda anlayabilcegini sanmıyorum.Ne desemde enazindan bir diğer adetime kadar çocuk dusunmesek..teşekkürler okuyan herkese.
Iyiaksamlar kızlar,
Valla eşim ilk defa inat ediyor.az öncede tel de konuştum.kestirip atıyor hala.psikolojim gayet iyiymiş ben çok güçlü bi kadinmism.pimpiriklenmisim sadece.ama yok kavgaysa kavga..canım çok geçmiş olsun bende 6ay önce düşük yaptım hastaneden eve geldiğimde kurduğum tek cümle ''ben uzun bir süre çocuk istemiyorum'' oldu. ve yaklaşık 2 ay kadar da ilişkiye giremedim eşimde sağolsun anlayışla karşılamıştı. Sizde eşinizle benim vücudum 6 ay için de 2 travma yaşadı doktorlar beklemenize gerek yok desede ben en az bir ay daha korunmak istiyorum demenizi tavsiye ediyorum hala da inatlaşıyorsa ilişkiden sonra hemen duşa girin
He He doğru söze ne denireşine damızlık olmadığını söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?