- 12 Ekim 2008
- 2.210
- 748
- 163
ben denemeye başladığımız ilk ay kendimi hamile sandım ciddi ciddi hemen oluyor sanıyordum.hamile olmadığımı öğrenince dünya başıma yıkıldı. senin psikolojini düşünmek bile istemiyorum. erkekler anlamaz bu durumu.He He doğru söze ne denir
Amin canim inşallah Allah isteyen herkese versinBnce braz bekle eşinden de braz anlayisli olmasni iste sonra allahn izniyle zaten olur :)
Anlasalarda yüzeysel anlıyorlar.pimpiriklenmek tuhaf geliyor eşime.aslinda dagilmis degilim ama ruhum biraz dinlesin istiyorum.belkide biraz unutmak istiyorum..Peki sen hamile kalabildnmi yani çocuğun varmi.yoksa da Allah istediğin zaman sağlıkla nasip etsnben denemeye başladığımız ilk ay kendimi hamile sandım ciddi ciddi hemen oluyor sanıyordum.hamile olmadığımı öğrenince dünya başıma yıkıldı. senin psikolojini düşünmek bile istemiyorum. erkekler anlamaz bu durumu.
yaklaşık 8 aydır deniyoruz ama bir türlü hamile kalamadım malesef.bir iki ay daha beklicem ondan sonra doktora gidicem. dışardan bakınca çok önemsemiyormuş gibi duruyorum ama her yeni hamilelik haberinde üzülüyorum hele ki kişi ilk denemesinde hamile kalmışşsaAnlasalarda yüzeysel anlıyorlar.pimpiriklenmek tuhaf geliyor eşime.aslinda dagilmis degilim ama ruhum biraz dinlesin istiyorum.belkide biraz unutmak istiyorum..Peki sen hamile kalabildnmi yani çocuğun varmi.yoksa da Allah istediğin zaman sağlıkla nasip etsn
Benim alt komşum 25yasinda.cokta yakın arkadaşım.ikinci çocuğuna mayıs başında korunmayı birakti mayıs sonu hamileyim die yazdı bana.çok severim hiç K iskanmadim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebegini.ama hüngür hüngür ağladım neden ben diye.nasip deyip susuyoruz elden birşey gelmiyoryaklaşık 8 aydır deniyoruz ama bir türlü hamile kalamadım malesef.bir iki ay daha beklicem ondan sonra doktora gidicem. dışardan bakınca çok önemsemiyormuş gibi duruyorum ama her yeni hamilelik haberinde üzülüyorum hele ki kişi ilk denemesinde hamile kalmışşsateşekkür ederim güzel dileğin için
Vardır bunda da bir hayır diyorum avutmaya çalışıyorum kendimi bende. Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin ınsallah tüm isteyenlereBenim alt komşum 25yasinda.cokta yakın arkadaşım.ikinci çocuğuna mayıs başında korunmayı birakti mayıs sonu hamileyim die yazdı bana.çok severim hiç K iskanmadim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebegini.ama hüngür hüngür ağladım neden ben diye.nasip deyip susuyoruz elden birşey gelmiyor
Ne enterasan yaValla eşim ilk defa inat ediyor.az öncede tel de konuştum.kestirip atıyor hala.psikolojim gayet iyiymiş ben çok güçlü bi kadinmism.pimpiriklenmisim sadece.ama yok kavgaysa kavga..
Iyiaksamlar kızlar,
Denk gelenler bilirler 6 ay öncesine ait bir kurtaj im ve yeni kimyasal gebelik geçmişim var.adetim yeni bitti zorlu bir adetti dusuk yaptığım için.doktorum kimyasal gebelik sonrasi korunma vermedi.ama ben ruhen ve fiziksel olarak kendimi yorgun hissettiğim için bir adet beklemek istiyorum.ama esim doktor korunmaya gerek yok dedi diye beklememizin anlamsız olduğunu düşünüyor.onunla az önce guzelce konustum.Ben ailemle tatildeyim yarın bizim yanımıza gelecek.Ben gelince seni ikna ederim dedi kestirdi attı.ama gerçekten enazindan bir ay dinlenmek istiyorum.Sanki korunmazsam tekrar hamile kalıp yine dusuk yapcakmisim gbi saçma salak bir psikolojiye kapıldım.esim biraz inattir pek beni bu konuda anlayabilcegini sanmıyorum.Ne desemde enazindan bir diğer adetime kadar çocuk dusunmesek..teşekkürler okuyan herkese.
:))cok sert olmus ama soyle acikliyim ilk kurtajim sonrasi 3 adet donemi bekledik korunduk.kimyasal gebelik icin doktor kanaman biter bitmez devam edebilirsiniz rahimde hicbir problem yok dedi.zaten kendim suphelenip kan testi yaptirmasam anlamazmisim bile.esimde doktorun soyledigini dikkate aliyor israrla.benim skntim ise ruhsal olarak yoruldgm icin kisa bir sure korunmak.sizede umarim rabbim en kisa surede nasip eder saglikli ve omurlu.Kurtas olmus dusuk olmus.korunmayi dusunmeden once kendi sagligin icin cinsellige bile ara vermeniz gerekmezmi.
Benm basima gelmedi ama ne bilim enfeksiyon kapma ihtimalin falan olmazmi.
Hem 1 ay neki.
Bizim 7 senedir olmuyo mesela bebek.
Esim benm pskolojimi dusunerek tekrar bi tedaviye bile yanasmiyo.
Dusun 7 sene.
Siz 1 ay bekliyemiyosunuz
beraber olma olsun bitsin 2 3 ay seks yok deIyiaksamlar kızlar,
Denk gelenler bilirler 6 ay öncesine ait bir kurtaj im ve yeni kimyasal gebelik geçmişim var.adetim yeni bitti zorlu bir adetti dusuk yaptığım için.doktorum kimyasal gebelik sonrasi korunma vermedi.ama ben ruhen ve fiziksel olarak kendimi yorgun hissettiğim için bir adet beklemek istiyorum.ama esim doktor korunmaya gerek yok dedi diye beklememizin anlamsız olduğunu düşünüyor.onunla az önce guzelce konustum.Ben ailemle tatildeyim yarın bizim yanımıza gelecek.Ben gelince seni ikna ederim dedi kestirdi attı.ama gerçekten enazindan bir ay dinlenmek istiyorum.Sanki korunmazsam tekrar hamile kalıp yine dusuk yapcakmisim gbi saçma salak bir psikolojiye kapıldım.esim biraz inattir pek beni bu konuda anlayabilcegini sanmıyorum.Ne desemde enazindan bir diğer adetime kadar çocuk dusunmesek..teşekkürler okuyan herkese.
Canım adetim bitmişti benim de iki gun hiçbirşey yoktu tertemiz.dün agriyla bir yine kahve koyu kirmizi akintilar var.delircem valla.4+2de düşük yaptım ve doktorum dedi ki gecikmiş adet gibi düşün. Bir çok kadın fark etmiyor bile hamile olduğunu bu zamanda dedi.
Düşükten sonra 3 ay geçti. Adetim düzene girmedi. Adetlerim arası da 2-3 gün kanamam oluyor olmadık zamanda.
Doktorumu aradım, normal bunlar diyor :)
Yani doktora ve eşe göre her şey normal tabi ki, ama ne yaşadığınızı siz biliyorsunuz.
Ben düşükten sonra doktorla konuşunca kendim korunmucam demiştim, hemen çocuk istiyorum demiştim. Ama bu kanamalar beni mahvetti, şimdi korunuyorum ve çocuk işini bilinmez zamana erteledim.
Bence kendinize baskı yapmayın, benim gibi daha fazla soğuyabilirsiniz.
Canım olamicaz zaten kahve kırmızı akintilar geri geldiberaber olma olsun bitsin 2 3 ay seks yok de
Yok cnm sert bi dil kullanmak istememistim.:))cok sert olmus ama soyle acikliyim ilk kurtajim sonrasi 3 adet donemi bekledik korunduk.kimyasal gebelik icin doktor kanaman biter bitmez devam edebilirsiniz rahimde hicbir problem yok dedi.zaten kendim suphelenip kan testi yaptirmasam anlamazmisim bile.esimde doktorun soyledigini dikkate aliyor israrla.benim skntim ise ruhsal olarak yoruldgm icin kisa bir sure korunmak.sizede umarim rabbim en kisa surede nasip eder saglikli ve omurlu.
Durum guncellemesi: kizlar vucudum zaten hazir olmadigini gosterdi.zaten hissediyordum.esim gelmeden once agrili ve sancili kahve koyu kirmizi akintim basladi.halada agri ve akinti devam ediyor.doktorum telde normal oldugunu diger adete kadar ara kanamalar olabilecegini soyledi.bu durum cok fazla canimi sksada bir diger adete kadar korunacagimiz kesinlestigi icin az biraz mutluyum istemeden.umarim hersey yoluna girer.pazartesi doktor yolu gorundu tedbir amacli
Aynen canim erkekler için herşey normal herşey olur gider.zaten hissetmiştim bi huzursuzluk vardı.hala da ağrılı akinti devam ediyor.yarın doktor bakacak ultrasonda.esimlede konuştuk oda böyle olduğu için endiselendi.vücudumun ve ruh halimin hazır olduğu zamanı beklicez.sanada yorum yapan herkese de çok teşekkür ederimYok cnm sert bi dil kullanmak istememistim.
Ama bak benm dedigim olmus oldu.
Vucudum hazir degil akintili adet goruyorum demissiniz.
Tabiki bunlar olacak seylerdi.bende bundan bahsetmistim.
1 ay kisa bi zamn ve vucudun kendini toplayamamistir daha.
Yazik sonra sen cekiyosun ben sana acirim.
Esine gore hava hos.
Dusugude kurtajida sen yasiyosun.agrilari sen cekiyosun.
Biraz hem bedrn hem ruh olarak dinlenmeye ihtiyacin vardir muhakkak.
Sen drada kocanada aldirma.ceken bilir
Erkekler bizler kadar bu donemin yipraticiligini anlayamiyor.Doktor okadar basit birşey gibi konustu ki esim büyütme diyor.evet rahim belki yipranmadi ama benim korkum ikinci kayip tan sonra arttı.erkekler sanırım bu konuda daha sabit fikirli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?