korunma sorunu ve esimin dusuncesizligi

Simdi zero denen seyler var o kadar ince ki bazen oldugunu bile unutuyosun ben de niye hap alip igne yaptirip vucudumu bozuyorum hormonlarimla oynuyorum, istiyosa takacak.. En incesinden alin taksin takmiyosa siz de yanasmayin ben artik oyle yapiyorum....

Simdi zero denen seyler var o kadar ince ki bazen oldugunu bile unutuyosun ben de niye hap alip igne yaptirip vucudumu bozuyorum hormonlarimla oynuyorum, istiyosa takacak.. En incesinden alin taksin takmiyosa siz de yanasmayin ben artik oyle yapiyorum....
hmm sağlam mıdır :D

eşimle bir daha konuşurum olmazsa yatağı felan bir süreliğine ayrırım bende seviyorum ama eşim istemiyor :/
Eşinle sırf bu yüzden yatağını ayırma soğukluk sokarsn araya. Ya tekrardan spiral taktır ya bi aile hekimine git sana alternatif yol sunsun olmazsa kocan korunsun yok illa istemiyor diyorsan yeni bebisiniz hayırlı olsun

Eşinle sırf bu yüzden yatağını ayırma soğukluk sokarsn araya. Ya tekrardan spiral taktır ya bi aile hekimine git sana alternatif yol sunsun olmazsa kocan korunsun yok illa istemiyor diyorsan yeni bebisiniz hayırlı olsun
katılıyorum.. araya soğukluk girince de eskisi gibi olmaz cinsel hayatınız.. birde bu sorun olmasın

eşimle bir daha konuşurum olmazsa yatağı felan bir süreliğine ayrırım bende seviyorum ama eşim istemiyor :/

ciddi değilsiniz heralde. böyle sebepten yatak ayrılır mı. evli değilim ama inşallah bi gün evlendiğimde hiç yatak ayıracak duruma gelmem.
burda ne güzel alternatifler sordunuz ve cevap verenler var. siz ciddi ciddi yatakları ayırmayı mı düşünüyosunuz?
sonra kocam artık yaklaşmıyo bana diye konu açarsınız burda. bence yapmayın

Aylık iğne var , üç aylık iğne var birde kola deri altına implant takılıyor. Üniversite hastanesinde ya da özel hastanelerde takarlar.

Banada saçma geldi yatağı ayırmak çok acımasız olur neyse akşam bir daha konusuyum ona göre ayarliyacaz artik

Banada saçma geldi yatağı ayırmak çok acımasız olur neyse akşam bir daha konusuyum ona göre ayarliyacaz artik
İğneleri de iyi araştırın düzensizlik yapıyor, ben hamile kalmayı asla istemediğim için yaptırdım üç aylık iğne. İlk ayım hep lekelenme yapıyor, doğum kontrol hapına başlıycam geçsin süresi. Kondoma kendim güvenmiyorum o yüzden tercih etmiyorum.

Benim esim de istemiyordu,ama o ikinci cocugu istedigi icin kullanmak istemiyordu. Ben de hapa igneye karsiyim vucudumla oynayamam. Ikimizde de bir inat.

Yapmiyorum kendimi tehlikeye atamam dedim,pasa pasa takti baska ne yapacak? Bu kadar rahatsiz eden bir sey mi yani bu? Siz de konusun anlatin kondom onun vucuduna hormonal acidan bir zarar vermez ama kullandiginiz haplar,vuruldugunuz igneler size zararli. Bencillik etmesin.

Back
X