korunma sorunu ve esimin dusuncesizligi

Benim esim de istemiyordu,ama o ikinci cocugu istedigi icin kullanmak istemiyordu. Ben de hapa igneye karsiyim vucudumla oynayamam. Ikimizde de bir inat.

Yapmiyorum kendimi tehlikeye atamam dedim,pasa pasa takti baska ne yapacak? Bu kadar rahatsiz eden bir sey mi yani bu? Siz de konusun anlatin kondom onun vucuduna hormonal acidan bir zarar vermez ama kullandiginiz haplar,vuruldugunuz igneler size zararli. Bencillik etmesin.
çok güzel konuştunuz

Ben burda doğum kontrol yöntemi soranları anlamıyorum. O jinekologlar ne ise yarıyor. Alın randevunuzu yarım saatinizi ayırın gidip konuşun, öğrenin.
Ben daha önce gittim ama öyle sohbet eder gibi tavsiye veriyorlar. Zannettim ki hormonlara bakacsk, alerjim var mı bir sıkıntım var mı tespit edecek. Hiç öyle bir şey olmadı:D

Cidden şu kılıfı düşününce,hani vajinin içine geçirilmiş bir çöp poşeti düşünemiyorum!Spirial de kullandım hapta ama poşet denemedim,Şimdi tabiri caizse; tarla biz, ekin onlardaysa,onlara iğne ve sprial olanağı olsa!
Erkeklerde de vazektomi diye bir işlem var kanalları kapatıyorlar ama geri dönüşü çok zor bir işlem olduğu için tamamen bebekten vazgeçmiş kişilere yapılıyor. Sanırım tıbbi korunma yöntemleri erkeklerde sıkıntı çıkardığı için kadınlarda yapılıyor yöntemler

İğneleri de iyi araştırın düzensizlik yapıyor, ben hamile kalmayı asla istemediğim için yaptırdım üç aylık iğne. İlk ayım hep lekelenme yapıyor, doğum kontrol hapına başlıycam geçsin süresi. Kondoma kendim güvenmiyorum o yüzden tercih etmiyorum.
ben doğum kontrol hapı kullandım ama 1 gün unut
Erkeklerde de vazektomi diye bir işlem var kanalları kapatıyorlar ama geri dönüşü çok zor bir işlem olduğu için tamamen bebekten vazgeçmiş kişilere yapılıyor. Sanırım tıbbi korunma yöntemleri erkeklerde sıkıntı çıkardığı için kadınlarda yapılıyor yöntemler
canım daha 1 çocuğumuz var :)

ya aslında ben prezervatifi seviyorum çünkü bana yan etkisi yok eşime yok yani ama eşim sevmiyor . şu zero iyiymiş onu kullanmaya ikna ediyim bari :/

Ben burda doğum kontrol yöntemi soranları anlamıyorum. O jinekologlar ne ise yarıyor. Alın randevunuzu yarım saatinizi ayırın gidip konuşun, öğrenin.
Öyle deme sep yaa. Ben evlenmeden önce gittiğimde konuşmak için suratıma bile bakmadı
Ne muayene ne soru yazdı dk hapı al bunu iç dedi.
O hap mahvetti beni. Kondom candır.

hayir ama konular dikkat cekici. daha dün komsunun cinsel iliski sesink duyurum diye konu bugunde bu .... kimse cinselik sif erkek konusu diyen olmadi?:KK66: sen kendi isinle ilgilen

Bence sen kendi işinle ilgilen, burada milleti zan altında bırakma yok erkek misin bilmen ne diye. Fake demeye getiriyorsun ama bu yasak, bunu da unutma. Öyle düşünüyorsan kib'le geç. Faydası olmayan yorumlarla laf salatası yapıp bana kendi işinle ilgilen demen çok komik. Kib'leyip geçiyorum seni.

İyiymiş canim Türkiyede var mi ve bi adı var mi?
Herhangi bir eğitim araştırma hastanesinin kadın doğum bölümüne gidip bilgi alabilirsiniz.
Hemşire arkadaşlarım sol kollarının deri altına bir aparat koyduruyor 3 ay boyunca yumurtlamanızı engeleyip hamile kalmanızı önlüyor.

Herhangi bir eğitim araştırma hastanesinin kadın doğum bölümüne gidip bilgi alabilirsiniz.
Hemşire arkadaşlarım sol kollarının deri altına bir aparat koyduruyor 3 ay boyunca yumurtlamanızı engeleyip hamile kalmanızı önlüyor.
verdiğin bilgi için teşekkür ederim :)

Öyle deme sep yaa. Ben evlenmeden önce gittiğimde konuşmak için suratıma bile bakmadı
Ne muayene ne soru yazdı dk hapı al bunu iç dedi.
O hap mahvetti beni. Kondom candır.

Gitmeniz gerektiği halde evlenene kadar jinekoloğa gitmediğiniz için başınıza geliyor bunlar. Her kadının bir doktoru olmalı ergenlik çağından itibaren. 6ayda senede bir gitmek kimseye sıkıntı olmaz ama gitmiyoruz genelde. Diş doktoruna da gitmiyoruz mesela. Düzenli kontrol yaptırmak bizim milletin kanında yok sanırım. Bir doktorunuz olsaydı, aranızdaki iletişim iyi olacaktı. Sizi ilk kez gören doktor başından savıyor muhtemelen. Ben 16 yıldır aynı doktora gidiyorum. Bir iki kez mecburiyetten başkasına gitmişimdir sadece. O yüzden artık iletişimimiz kuvvetli, ne istediğimi anlıyor, ne dediğini ya da demek istediğini de ben anlıyorum. Çoğu insan bu olayı atlıyor. Burdan duyurayım da kız çocuklarını götürsünler bari anneler.

Bence sen kendi işinle ilgilen, burada milleti zan altında bırakma yok erkek misin bilmen ne diye. Fake demeye getiriyorsun ama bu yasak, bunu da unutma. Öyle düşünüyorsan kib'le geç. Faydası olmayan yorumlarla laf salatası yapıp bana kendi işinle ilgilen demen çok komik. Kib'leyip geçiyorum seni.
sen kendini isine bak gereksiz insan gereksiz yorumlar kendine ugrasi ara

eşim çocucuk istediğinden mi her şeye karşı çıkıyor ki ? gönderme mi yapıyor ki yani?

6 yillik evliyim 2 yaşında kızım var evliliğinden beri 2 yil hap kullandım sonra spiral taktirdim kızıma hamile kalmak için çıkarttım şimdi prezervatif kullanıyoruz. Ama esim çok huysuz hiç sevmiyor hep bana kızıyor ama ben ne yapiyim.? Başka yeni yöntemler felan var mi acaba ?
Geri çekilme yöntemiyle korunun şahsen ben 3 senelik evliyim 2 sene öyle korunduk hiç bir şey olmadı

Back
X