Korunmak istememesi beni terdirgin ediyor

Sevimlipandaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2021
411
108
53
26
Yakında nişanım var ve çok uzun zamandır sevgiliyiz. Korunma yönteminde tartışıyoruz.İlk 2 yıl kadar korunmak istemiyor.Ben seni çok bekledim doyasıya cinselliği yaşamak istiyorum diyor.İlk yıl hap kullanırım diye plan yaptık. İkinci yıl takvim ve geri çekilme kullanırız. Sonrasında da artık yavaştan çocuk düşünürüz dedik çünkü yaşımız şuan 26 27 yaşında düğünümüz olmuş olacak. 30a varcaz zaten böyle böyle. Korunmak istememesi beni terdirgin ediyor çünkü ömür boyu sürekli kendim korunmak istemiyorum. Yeri gelince korunurum ama hep de istemiyorum diyor. Ben de şunu söyledim madem ilk ilişkimizde gün içinde geri çekilme kullan ama tekrar olacaksa kondom tak riski günlerde kondom tak ihtimal düşsün dedim artık ne derece koruyacaksa. Plansız gebelik olursa aramız çok kötü olur dedim. Ama yok hissetmiyorum bişey artık eşimsin hep korunamam diyor. Zamanla bu düşünce değişir mi ben günlerdir ağlıyorum çünkü gerginlikten.

Geri çekilme korunma yöntemi değil.

Takvim ve geri çekilme korunma yöntemi değil canım bunu söylemek istedim ve yani ağlamanız ondan değil heyecan ve gerginlikten
İnan biliyorum ama doğum kontrol hapına bakıyorum adet kesiyor ruh dengesini bozuyor sigara kullanıyorum pıhtı ihtimali var yazıyır. İkimiz de sigara kullanıyoruz bak diyorum o zaman bırakıcaz sigarayı. Tabiki bırakırız çok haklısın falan diyor. Spiral doğumdan sonra öneriliyormuş 3 aylık iğneye baktım onda da max 2 yıl kullanım kemiklere zarar veriyor yazıyır. Yani ben korunurken kendime zarar verirken onun keyfine bakması sürekli ağlamama sebep oluyor

Bu iş de hep kadınların başına patlıyor ya..

Sanki kadın hissetmek istemiyor. Çok meraklı o plastik şeyin içine girmesine.

Şöyle düşününce istekler makul ama en sağlıklı yöntemi seçmek zorundasınız. Geri çekilmek de bir korunma yöntemi değil çok dikkatli olmalısınız.

Ya kondom yada koldan implant yada vs..

Hayır ya kondomda yırtılıyor falan kesin çözüm değil ağlama canım üzme kendini sigara bırakma işi cidden zor bu arada

Gerçekten kudurdu iyice bu zamanla azalır dimi yani bilmiyorum eşleriniz sonradan kullanmaya başladı mı, korkuyorum hiç korunmazsa diye artık ben hep kondom kullansın istiyorum
Evlendikten sonra geri çekilme yönteminden başka yöntem kullanmayacak zaten bu gayet açık, yine her şey kadının sorumluluğunda olacak ve siz korunacaksınız bi şekilde.

Şuan bence de nişanlınız çok fazla istekli olduğu için bunları düşünüyor ama prezervatif takması iyi olur. O olmazsa siz kondom kullanırsınız , doğum kontrol hapı, spiral taktırmak, kol altına implant, iğne vs. Bunlar da bir seçenek. Ama geri çekilme korunma yöntemi değildir ve her an gebe kalma riski var.

Bu yöntemler bana zarar vermiyor mu, beni üzen bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…