Korunmak istememesi beni terdirgin ediyor

Geri çekilme korunma yöntemi değil 1 yaşına dün giren bebemin karnımda 4 aylık kardeşi var… esenlikler dilerim

7 yıldır sizinle ve sizi beklediğini söylediği için penetrasyon yaşayarak sevişmediğinizi var sayıyorum, nişanlınız prezervatif sevmediğini nasıl tecrübe etti?
Yakınlaştığımızda kullandı da bu nasıl bi soru yani geçmişte bişey yaşamış da olabilir o detay bizi ilgilendiriyor benim sorum o değil

Geri çekilme korunma yöntemi değil ama onu yapabilmekte tecrübe istiyor, prezervatif desen ilişkinin başında takması lazım seninki bunları yapabileceğe benzemiyor üzgünüm ama sizin korunmanızdan başka yapacak bir şey kalmıyor.

Yakınlaştığımızda kullandı da bu nasıl bi soru yani geçmişte bişey yaşamış da olabilir o detay bizi ilgilendiriyor benim sorum o değil
Yaw ben dünyanın en özgür en relax insanıyım sakin olun sizi beklediğini yazdığınız için öyle dedim ki kötü hiçbir şey yok.

Hem cinsellikle ilgili soru sorup hem de böyle bir savunma mekanizması normal değil bunu da belirtmek istiyorum

Onu da anlıyorum ilk yıllarda temas ederek ilişki istiyor yalan yok ben de öyle. Çünkü ilk birlikteliklerimizde çok canımın yanacağını düşünüyorum yoksa. Benim korktuğum hep bu şekilde mi ister yoksa alıştıkça prezervatife dönebilecek miyiz korkusu. Kendisi de diyor kullanmam demiyorum kullanacağım ama kullanmadan da yaptığımız zamanlar olsun diyo.

Zaten ilk yıl ben hap kullanırım ikinci yıl takvim geri çekilme diye anlaşmışsınız, gerilmeyin şimdiden yoksa haklısınız erkeğin korunması daha kolay tak geç işte ama ikna edersiniz umarım.

Doğru düzgün korunmazsanız gayet de hamile kalabilirsiniz. Takvime geri çekilmeye falan güvenmeyin.
Bu arada doğum kontrol hapı da herkese uygun değil. Ben pcos yüzünden bir süre kullandım, iflahımı kesti o haplar. Duygu durumumu bozdu bir kere, migrenimi falan tetikledi. Ben devam edemedim. Ha bazısında da libidoyu düşürüyor. Kocanız rahatça sevişmek istiyor diye seksten soğuyabilirsiniz de haplar yüzünden.

kondom kullanmanızla ilk ilişkilerinizde canınızın yanması ihtimalinin hiçbir alakası yok.

Şaka gibi! Ne demek kolay atılmıyor? O zaman durmadan çocuk yap.
Neden ayrılsın şimdi bu kız?

Ne garip dayatmalar yapıyorsunuz.. Ne alaka durmadan çocuk yapması?

Sadece ilişkilerine uygun korunma yöntemi öğrenmek istiyor. Biraz da derdini paylaşıyor.

Tek çözüm yolu ayrılmak mı?

Maşallah sizin için de her şey ayrılma sebebi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…