- Konu Sahibi Sevimlipandaaaa
-
Geri çekilme korunma yöntemi değil 1 yaşına dün giren bebemin karnımda 4 aylık kardeşi var… esenlikler dilerimYakında nişanım var ve çok uzun zamandır sevgiliyiz. Korunma yönteminde tartışıyoruz.İlk 2 yıl kadar korunmak istemiyor.Ben seni çok bekledim doyasıya cinselliği yaşamak istiyorum diyor.İlk yıl hap kullanırım diye plan yaptık. İkinci yıl takvim ve geri çekilme kullanırız. Sonrasında da artık yavaştan çocuk düşünürüz dedik çünkü yaşımız şuan 26 27 yaşında düğünümüz olmuş olacak. 30a varcaz zaten böyle böyle. Korunmak istememesi beni terdirgin ediyor çünkü ömür boyu sürekli kendim korunmak istemiyorum. Yeri gelince korunurum ama hep de istemiyorum diyor. Ben de şunu söyledim madem ilk ilişkimizde gün içinde geri çekilme kullan ama tekrar olacaksa kondom tak riski günlerde kondom tak ihtimal düşsün dedim artık ne derece koruyacaksa. Plansız gebelik olursa aramız çok kötü olur dedim. Ama yok hissetmiyorum bişey artık eşimsin hep korunamam diyor. Zamanla bu düşünce değişir mi ben günlerdir ağlıyorum çünkü gerginlikten.
Tekrar ağlama krizine giricem sanırım artıkGeri çekilme korunma yöntemi değil 1 yaşına dün giren bebemin karnımda 4 aylık kardeşi var… esenlikler dilerim
Zamanla ikna olur mu sizcwBence de kullanmaz seninki bir şey. Sen korunacaksın.
7 yıllık birliktelik o kadar kolay silip atılmıyorBen olsam böyle konuda bana saygı duymayan adamla olmazdım ama diğer yöntemlerin uymadığını nereden biliyorsun
E o zaman 3 4 tane doğurursun bu gidişte7 yıllık birliktelik o kadar kolay silip atılmıyor
Yakınlaştığımızda kullandı da bu nasıl bi soru yani geçmişte bişey yaşamış da olabilir o detay bizi ilgilendiriyor benim sorum o değil7 yıldır sizinle ve sizi beklediğini söylediği için penetrasyon yaşayarak sevişmediğinizi var sayıyorum, nişanlınız prezervatif sevmediğini nasıl tecrübe etti?
7 yıllık birliktelik o kadar kolay silip atılmıyor
Yaw ben dünyanın en özgür en relax insanıyım sakin olunYakınlaştığımızda kullandı da bu nasıl bi soru yani geçmişte bişey yaşamış da olabilir o detay bizi ilgilendiriyor benim sorum o değil
Onu da anlıyorum ilk yıllarda temas ederek ilişki istiyor yalan yok ben de öyle. Çünkü ilk birlikteliklerimizde çok canımın yanacağını düşünüyorum yoksa. Benim korktuğum hep bu şekilde mi ister yoksa alıştıkça prezervatife dönebilecek miyiz korkusu. Kendisi de diyor kullanmam demiyorum kullanacağım ama kullanmadan da yaptığımız zamanlar olsun diyo.doğum kontrol hakkında epey bilgi eksikliğiniz var gibi görünüyor. dolayısıyla müstakbel eşinizle bunu tartışmadan önce bir hekimin bilgi ve görüşlerine başvurmanız daha iyi olabilir. hayatınızı ve bedeninizi bir erkeğin insafına bırakmayın. siz oyuncak değilsiniz.
Onu da anlıyorum ilk yıllarda temas ederek ilişki istiyor yalan yok ben de öyle. Çünkü ilk birlikteliklerimizde çok canımın yanacağını düşünüyorum yoksa. Benim korktuğum hep bu şekilde mi ister yoksa alıştıkça prezervatife dönebilecek miyiz korkusu. Kendisi de diyor kullanmam demiyorum kullanacağım ama kullanmadan da yaptığımız zamanlar olsun diyo.
Neden ayrılsın şimdi bu kız?Şaka gibi! Ne demek kolay atılmıyor? O zaman durmadan çocuk yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?