- 4 Mart 2012
- 15.975
- 37.184
- 798
- Konu Sahibi Sevimlipandaaaa
-
+100000Çocuktan sonra iki tane üst üste bile takar şöyle bi babalığı iliklerine kadar yaşatın hepsi geçer
Ay bu yorum çok iyiydiÇocuktan sonra iki tane üst üste bile takar şöyle bi babalığı iliklerine kadar yaşatın hepsi geçer
Teşekkür ederim gerçekten yorum için. Bana korun diye bi dayatma yok ben kendim araştırıyorum. Zorlasam kullanır. Ama ilişkim de yıpransın istemiyorum.Neden ayrılsın şimdi bu kız?
Ne garip dayatmalar yapıyorsunuz.. Ne alaka durmadan çocuk yapması?
Sadece ilişkilerine uygun korunma yöntemi öğrenmek istiyor. Biraz da derdini paylaşıyor.
Tek çözüm yolu ayrılmak mı?
Maşallah sizin için de her şey ayrılma sebebi
7 yıllık birliktelik o kadar kolay silip atılmıyor
Neden ayrılsın şimdi bu kız?
Ne garip dayatmalar yapıyorsunuz.. Ne alaka durmadan çocuk yapması?
Sadece ilişkilerine uygun korunma yöntemi öğrenmek istiyor. Biraz da derdini paylaşıyor.
Tek çözüm yolu ayrılmak mı?
Maşallah sizin için de her şey ayrılma sebebi
Allah aşkına bunu korunma yöntemi diye kim başlattı da devam ediyor acaba? Hiç mi okumuyorsunuz, araştırmıyorsunuz? Bu bir korunma yöntemi değildir. Bu şekilde korunduğunuzu düşünüp hamile kalma ihtimaliniz yüksek. Kaldı ki cinsellik yaşarken gerçekten takvime gore mi yaşayacaksınız bu korunma yöntemi (!) ile.İkinci yıl takvim ve geri çekilme kullanırız.
Deri altı implant düşündün müGerçekten kudurdu iyice bu zamanla azalır dimi yani bilmiyorum eşleriniz sonradan kullanmaya başladı mı, korkuyorum hiç korunmazsa diye artık ben hep kondom kullansın istiyorum
Neden soğusun ki? Ayrıca başka yöntemler var deneyebilirsin illa kondom şart değilBen o kadar geniş düşünüyorum ki. Ben kondoma zorlarsam benden soğur mu diye
İlk birlikteliğimiz prezervatifle oldu çünkü risk almak istemedik. Canınız yanmıyor yani korktuğunuz kadar değil. İlla biraz oluyor ama birkaç sefere alışıyor insan. Asıl sorunuza gelecek olursak yeni doğum yaptığım için bize yine en uygun korunma yöntemi prezervatifti. Ama eşim de ben de sevmiyoruz yalan yok. Ama kendi korunmak istedi en baştan beri de hormonlarını karıştırmayalım boşver dedi. Size marka baş harfi vererek yeni çıkan nitril prezervatifi öneririm. Birçok çeşit denemiş biri olarak bu cidden çok iyi ve sıcaklık iletimi var. Nişanlınız bir kez denerse en azından ön yargısı geçer gibi. Du…x marka vermek sıkıntı mı bilmiyorum ondan böyle yazdımOnu da anlıyorum ilk yıllarda temas ederek ilişki istiyor yalan yok ben de öyle. Çünkü ilk birlikteliklerimizde çok canımın yanacağını düşünüyorum yoksa. Benim korktuğum hep bu şekilde mi ister yoksa alıştıkça prezervatife dönebilecek miyiz korkusu. Kendisi de diyor kullanmam demiyorum kullanacağım ama kullanmadan da yaptığımız zamanlar olsun diyo.
Geri çekilme bir koruma yöntemi değildirYakında nişanım var ve çok uzun zamandır sevgiliyiz. Korunma yönteminde tartışıyoruz.İlk 2 yıl kadar korunmak istemiyor.Ben seni çok bekledim doyasıya cinselliği yaşamak istiyorum diyor.İlk yıl hap kullanırım diye plan yaptık. İkinci yıl takvim ve geri çekilme kullanırız. Sonrasında da artık yavaştan çocuk düşünürüz dedik çünkü yaşımız şuan 26 27 yaşında düğünümüz olmuş olacak. 30a varcaz zaten böyle böyle. Korunmak istememesi beni terdirgin ediyor çünkü ömür boyu sürekli kendim korunmak istemiyorum. Yeri gelince korunurum ama hep de istemiyorum diyor. Ben de şunu söyledim madem ilk ilişkimizde gün içinde geri çekilme kullan ama tekrar olacaksa kondom tak riski günlerde kondom tak ihtimal düşsün dedim artık ne derece koruyacaksa. Plansız gebelik olursa aramız çok kötü olur dedim. Ama yok hissetmiyorum bişey artık eşimsin hep korunamam diyor. Zamanla bu düşünce değişir mi ben günlerdir ağlıyorum çünkü gerginlikten.
Esim üç dört tane istiyordu kör ve cahilken, biraz önce babama diyor ki "sevebildiginiz kadar sevin, ben bu defteri kapattım"Çocuktan sonra iki tane üst üste bile takar şöyle bi babalığı iliklerine kadar yaşatın hepsi geçer
İlk birlikteliğimiz prezervatifle oldu çünkü risk almak istemedik. Canınız yanmıyor yani korktuğunuz kadar değil. İlla biraz oluyor ama birkaç sefere alışıyor insan. Asıl sorunuza gelecek olursak yeni doğum yaptığım için bize yine en uygun korunma yöntemi prezervatifti. Ama eşim de ben de sevmiyoruz yalan yok. Ama kendi korunmak istedi en baştan beri de hormonlarını karıştırmayalım boşver dedi. Size marka baş harfi vererek yeni çıkan nitril prezervatifi öneririm. Birçok çeşit denemiş biri olarak bu cidden çok iyi ve sıcaklık iletimi var. Nişanlınız bir kez denerse en azından ön yargısı geçer gibi. Du…x marka vermek sıkıntı mı bilmiyorum ondan böyle yazdımOnu da anlıyorum ilk yıllarda temas ederek ilişki istiyor yalan yok ben de öyle. Çünkü ilk birlikteliklerimizde çok canımın yanacağını düşünüyorum yoksa. Benim korktuğum hep bu şekilde mi ister yoksa alıştıkça prezervatife dönebilecek miyiz korkusu. Kendisi de diyor kullanmam demiyorum kullanacağım ama kullanmadan da yaptığımız zamanlar olsun diyo.
Ahahahah ya aynı şeyi düşündüm doktorum muayene ederken de sordum eşim çıkar çıkmaz boşver ben yine korunurum sen rahat ol düşünme bunları dediBak 7 yıllık birliktelik silip atılmıyor diyorsun ama seni düşünmeyen bencil bir insanla evlenmek üzeresin onu görmüyorsun. Geri kalan ömründe bu hep böyle olacak.
Hep ben diyecek peki burda sen nerdesin?
Konunu okuduktan sonra 5 yıldır sadece kondom kullanan eşime dedim ki spiral mi taktırsam acaba sen zevk almıyorsundur.
Söylediği sana zarar verir istemem hormonlarınla oynayabilir ben takmaya devam ederim sorun yok.
Şimdi sence hangi yaklaşım olması gereken?? Yada sen hangisine layıksın otur bir düşün istersen geri kalan hayatın için 7 yıl silinip atılır mı atılmaz mı??
Gerçekten bana da hap olayı bencillik gibi geliyor. Gereksiz yere bünyeye neden ilaç alacaksın ki? Hele bir de bunun ertesi gün hapı versiyonu var ki o tümden hormon bombası. Bunu senede 5-6 kez kullananı gördüm. Kadın kendi vücudunu mahvediyor. Niye peki? Bir erkek kondom takmadan sevişecek diye.Ya ben bi erkek için o hapları mapları kullanamam. Bana çok kötü etkileri oldu. Doktorumla da uzun uzun değerlendirip yine eşimin korunmasına karar verdim. Kondom gibi bir rahatlık varken kadin olarak bu çileyi ben çekemem. Zaten daha hijyenik geliyor bana. Bir de bu geri çekilme işi de yani tercih meselesi ama şu hayatta en anlamadığım şey ya. Korunma yöntemi olmamasını geçtim işin en güzel anında bana çok saçma ve igrenc geliyor. Kondom naylon malyon diyip tam o anda bunu yapanları anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?