Korunmak istememesi beni terdirgin ediyor

Teşekkür ederim gerçekten yorum için. Bana korun diye bi dayatma yok ben kendim araştırıyorum. Zorlasam kullanır. Ama ilişkim de yıpransın istemiyorum.

7 yıllık birliktelik o kadar kolay silip atılmıyor

Bak 7 yıllık birliktelik silip atılmıyor diyorsun ama seni düşünmeyen bencil bir insanla evlenmek üzeresin onu görmüyorsun. Geri kalan ömründe bu hep böyle olacak.
Hep ben diyecek peki burda sen nerdesin?

Konunu okuduktan sonra 5 yıldır sadece kondom kullanan eşime dedim ki spiral mi taktırsam acaba sen zevk almıyorsundur.
Söylediği sana zarar verir istemem hormonlarınla oynayabilir ben takmaya devam ederim sorun yok.

Şimdi sence hangi yaklaşım olması gereken?? Yada sen hangisine layıksın otur bir düşün istersen geri kalan hayatın için 7 yıl silinip atılır mı atılmaz mı??

Ya ben bi erkek için o hapları mapları kullanamam. Bana çok kötü etkileri oldu. Doktorumla da uzun uzun değerlendirip yine eşimin korunmasına karar verdim. Kondom gibi bir rahatlık varken kadin olarak bu çileyi ben çekemem. Zaten daha hijyenik geliyor bana. Bir de bu geri çekilme işi de yani tercih meselesi ama şu hayatta en anlamadığım şey ya. Korunma yöntemi olmamasını geçtim işin en güzel anında bana çok saçma ve igrenc geliyor. Kondom naylon malyon diyip tam o anda bunu yapanları anlayamıyorum

Onun bedeni onun kararı, ama korunmayı reddediyorsa partnerinin sağlığını riske atıyor demektir. Böyle bencil biri ile ben ilişki yörütemem. Konu sahibi sabahtandır sağlıyormuş mesela ben bunu yapmazdım kimse için aglayamam direkt ayrılırım.
Ayrıca, kadın korunduğu halde erkek korunmadığı için hamile kalan onlarca kadın var. Bir çocuğu kürtaj gibi ciddi operasyon geçirmek zorunda kalıyor.

İkinci yıl takvim ve geri çekilme kullanırız.
Allah aşkına bunu korunma yöntemi diye kim başlattı da devam ediyor acaba? Hiç mi okumuyorsunuz, araştırmıyorsunuz? Bu bir korunma yöntemi değildir. Bu şekilde korunduğunuzu düşünüp hamile kalma ihtimaliniz yüksek. Kaldı ki cinsellik yaşarken gerçekten takvime gore mi yaşayacaksınız bu korunma yöntemi (!) ile.
Ayrıca erkek arkadaşınız bencilin biri. Korunmayacak o belli. Siz bir kadın doğum doktoruna gidip sizin için en olası korunma yöntemine seçin. Ama umarım nişanlınızın tek bencilliği, sizi düşünmemesi bu konu için geçerlidir.

İlk birlikteliğimiz prezervatifle oldu çünkü risk almak istemedik. Canınız yanmıyor yani korktuğunuz kadar değil. İlla biraz oluyor ama birkaç sefere alışıyor insan. Asıl sorunuza gelecek olursak yeni doğum yaptığım için bize yine en uygun korunma yöntemi prezervatifti. Ama eşim de ben de sevmiyoruz yalan yok. Ama kendi korunmak istedi en baştan beri de hormonlarını karıştırmayalım boşver dedi. Size marka baş harfi vererek yeni çıkan nitril prezervatifi öneririm. Birçok çeşit denemiş biri olarak bu cidden çok iyi ve sıcaklık iletimi var. Nişanlınız bir kez denerse en azından ön yargısı geçer gibi. Du…x marka vermek sıkıntı mı bilmiyorum ondan böyle yazdım

Geri çekilme bir koruma yöntemi değildir

Geri çekilme korunma yöntemi değil...Ancak ben ilaç kullanmayı hiç tercih etmediğimden, eşimde kondom sevmediginden ve çocuk olur endişesi ile 16 yıllık evliliğimde hep geri çekilme ile korunduk.3 hamilelik geçirdim hepsi bilinçli olarak..Şimdi iki kızım var..Tabi bizim durum istisna olmuş oluyor..Geçenlerde kondom yırtılması sonucu arkadaşım hamile kaldı mesela..Cocuk düşünulmeyen ilişkilerde bence kadin daha dikkatli olmalı..Erkekler çok ta umursamıyor..

İlk birlikteliğimiz prezervatifle oldu çünkü risk almak istemedik. Canınız yanmıyor yani korktuğunuz kadar değil. İlla biraz oluyor ama birkaç sefere alışıyor insan. Asıl sorunuza gelecek olursak yeni doğum yaptığım için bize yine en uygun korunma yöntemi prezervatifti. Ama eşim de ben de sevmiyoruz yalan yok. Ama kendi korunmak istedi en baştan beri de hormonlarını karıştırmayalım boşver dedi. Size marka baş harfi vererek yeni çıkan nitril prezervatifi öneririm. Birçok çeşit denemiş biri olarak bu cidden çok iyi ve sıcaklık iletimi var. Nişanlınız bir kez denerse en azından ön yargısı geçer gibi. Du…x marka vermek sıkıntı mı bilmiyorum ondan böyle yazdım
Ahahahah ya aynı şeyi düşündüm doktorum muayene ederken de sordum eşim çıkar çıkmaz boşver ben yine korunurum sen rahat ol düşünme bunları dedi

Gerçekten bana da hap olayı bencillik gibi geliyor. Gereksiz yere bünyeye neden ilaç alacaksın ki? Hele bir de bunun ertesi gün hapı versiyonu var ki o tümden hormon bombası. Bunu senede 5-6 kez kullananı gördüm. Kadın kendi vücudunu mahvediyor. Niye peki? Bir erkek kondom takmadan sevişecek diye.
Kim ne derse desin en mantıklısı kondom. Kimsenin bedenine kalıcı olarak bir madde alınmıyor, çok mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…