Korunmak istememesi beni terdirgin ediyor

Kocanızla mutluluklar o zaman bir konuda anlaşamıyorum diye dünyanın en kötü iliikisi ilan edildi herhalde ben buraya ne konu açsam aşırı rencide edici yorumlar yapılıyor. Ben sizin ilişkinizi bilemem belki kocanızın bi özelliği de beni irite eden bişeydir. Garip yani. Ben olduğunca durumu açıklamaya çalıştım. Altınalrıyla övünen yeni gelinlerfen farkı yok yorumun

Evlendiğinizde aslında küçücük şey gibi görünen bir konuda ortak nokta bulunamadığında ya da sürekli tek tarafın kendinden vermeye başladığında ki bu herhangi bir konu olabilir sınırların sevgililikten çok daha fazla esnetilmeye başlandığını görecekseniz. Ben kötü bir ilişki demedim. Ama neden boşuna ilaç içesiniz mesela? Kafanızda küçük gibi görünen konuları aklamaya başladığınızda sonu gelmiyor üzgünüm. Evli ve tecrübeli birçok kadın da aslında size bunu anlatmaya çalışıyor

Kondom hiç konforlu değil. Gaza geliyosun yükseliyosun öpüşüp koklaşıyosun. Dur bi dk kondom takma molası. Tüm heyecan kesintiye uğruyor. Spiral öneririm ben şahsen. Benim spiralim var. Normal doğum yapma zorunluluğu yok. Bi doktorla görüş bence

Hangi spiral türü kullanıyorsunuz

Bakırlı benim. 9 sene önce taktırdım. Geçen ay değiştirmek için çıkardık. Bu ay sonu yenisi takılacak. Takılırken hafif adet sancısı gibi ağrı olmuştu sadece. Bi de normal adet kanamasını biraz artırıyor, bu 9 yıl içerisinde hiç sorun yaşamadım, hiç gebe kalmadım. Bu ay spiral yok diye kondom kullanıyoruz, gerçekten çok zor. İlk bir kaç ay ilaç kullanıp sonra spirale geçebilirsiniz. İnanın ikiniz için de rahat olur. Doktorla görüşün gene

Korunmuyorsan cinsellik de yok diyip cikacaksiniz isin icinden.Korunurken(gercekten korunuyorduk geri cekilme falan degil) hamile kalan biri olarak hamile kalmak o kadar da imkansız değil adetine az kaldi zaten der korunmaz olacagi vardır olur hadi cocuksuzken bir nebze zaten cocugum olacakti der cikarsin isin icinden ama bu korunmanin zor gelmesi olayi ill cocuktan sonra da devam ederse hamile kalman isten bile değil.
Ben sahsen esime cat cat söylüyorum korunacaksan olur yoksa cinsellik yok öyle geri cekilmeymos takvimmis güvenemem diye.Trombofilim var hap aylik igne vs kullanamiyorum spiralden de korkuyorum o yüzden esime mecburum bu konuda her zahmeti kadin cekiyor zaten bir zahmet korunuversinler hissetmiyorum olayi da yalan gayet de hissediliyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…