- 20 Ağustos 2015
- 6.543
- 15.766
- 248
Bu acele neden demissiniz de benim bi acelem yok.Ama bi sağlık problemim var ve dün öğrendim giderek anne olma şansım azalıyor.Lutfen anlayıp dinlemeden hemen bu acele niye vs diye yargılama çabasına girmeyin
Her gün farklı bu oyun savaş,futbol,hayatta kalma herşey olabilir yani.Ben de pek istemiyorum okul dolayısıyla ama doktorlar bebek sahibi olma şansının her geçen gün azaldığını söylüyolarEşin bence senin kadar çocuk istemiyor.Bu yüzden daha bekle derim.Ayrıca bu kadar bağımlı ne oyunu oynuyor böyle?
Size de iyi geceler ama ben anne olmak istiyorum.Yani ilerde pişman olmamak adına ve çok istediğim içinBen sizin sağlık sorununuzu nerden bilebilirim?
Önceki konularınızı okumak gibi bi zorunluluğumuz mu var?
Burda yazdığınız kadarını bilebiliriz sadece.
Yoksa eşi bariz bir şekilde çocuk istemediği halde 7 aylık evliliğinde ve okulu olduğu halde çocuk yapmak isteyen birinin durumunu herkes acele bulur.
Ayrıca da üzülmeyin, herkes üremek zorunda değil sonuçta öyle düşün bence.
İyi geceler.
Valla benim de yaşam enerjimi aldı yedi bitirdi.Tek dediği gidemezsin beni bırakma oluyorAdam hem sorumluluk almiyor hem caba da yok valla ya duzel ya bosanirim der resti cekerdim, beni hayatinda istiyorsan duzeleceksin ve bunun icin bir sure belirle bir hafta icinde duzeldin duzeldin eskiye dondugun an bosarim seni diceksin ay ne sıkıcı bir kocan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?