Onu ben de çok soruyorum.İnanin çok yiprandim bazen çok iyi bazen öyle yarim yamalak bi garip gercekten çok yiprandim.Dogru düzgün karar bile alamıyoruzÇocuğu bırak, bu adamla evli bile kalınmaz. Adam xboxla mı evli seninle mi?
Ben onunla konuşurum çok da güzel yazarım derdimi okur filan.Ama yok yani iki gün farklı üçüncü gün aynı geçen gün benimle dışarı çıkmak istedi.Beni merak etmiş aradı valla gözlerim doldu benim.Bi umut var mı acaba diye.Sen bilirsin diyo bebek konusu açılınca bilmem diyo hep böyle bi çekimser.İstemiyo musun diyorum sacmalama diyor okulu bahane ediyor tamam yapalım diyor sonra ama sorun yapmak değil ki sorumluluk almakCanım dün eşle ilgili sorularından bahsetmemiştin ki sadece üni okuyorum yarım bırakmak istemiyorum demiştin. eşinle problem varsa o bambaşka bir konu...
Okul mu bebek mi dersen önceliği bebeğe verir okulu birkaç sene ertele ne olacak derim ama sorunlu bir eş ile bütün fikrim değişir...
Eşinle otur konuş, durum bu ileride hiç olmayadabilirmiş karar vermemiz gerekiyor ama sözlerin değil davranışların önemli. tek başıma altından kalkacağım bir iş değil bebek, eğer biraz kendine çeki düzen verirsen düşünelim çocuk işini yoksa okul bitene kadar kapatıyorum bu düşünceyi falan anlat derdini.. sonra da gözlemle bakalım olacak mı bir değişim?
Sevgi var seviyorum zaten düzelmesi için zaman veriyorum ama benim de bi canım var hastayken bile ilgilenmiyorAyrılma ihtimaliniz yok ki cinsel hayatınız devam ediyor kuzum.
Ne kadarlık evliydiniz?Ben onunla konuşurum çok da güzel yazarım derdimi okur filan.Ama yok yani iki gün farklı üçüncü gün aynı geçen gün benimle dışarı çıkmak istedi.Beni merak etmiş aradı valla gözlerim doldu benim.Bi umut var mı acaba diye.Sen bilirsin diyo bebek konusu açılınca bilmem diyo hep böyle bi çekimser.İstemiyo musun diyorum sacmalama diyor okulu bahane ediyor tamam yapalım diyor sonra ama sorun yapmak değil ki sorumluluk almak
7 aylık evliyizNe kadarlık evliydiniz?
Canım fikrimi söylemeden durumumu anlatayım kısaca , 28 yaşım bitmek üzere 3 senelik evlilik de bitti, evlendiğimden beri korunmuyorum 3 düşük var ve hala çocuk olmadı... ve ortada bir sebep de yok tıbben.. eşimi seviyorum ama hayal ettiğim evlilik bu değildi. evliliğe alışmam 3 senemi aldı. eşime alışmam da.. ama çocuk isteğim hiç geçmedi, giderek arttı..7 aylık evliyiz
Çok teşekkür ederim samimi yorumunuz için.Ama benimle ilgilenmiyor ilerde bana bisey olursa olur da Allah kısmet eder de çocuğumuz olursa ona da bakmaz diye düşünüyorum.Simdiden ta oraları düşünüyor diye beni yargilayabilirsiniz ama ben herşeyi dusunmek zorundayım.Zaten hormonların tavan su an.Bebek gordum mu üzülüyorum eşim de hiç destek olmuyor açıkçası Arayıp ne dedi doktor bile demedi.Evet pişman olmak istemiyorum.Ailemle de yeniden yaşayamam büyük ihtimal ama bilmiyorum gerçekten çok bunaldimCanım fikrimi söylemeden durumumu anlatayım kısaca , 28 yaşım bitmek üzere 3 senelik evlilik de bitti, evlendiğimden beri korunmuyorum 3 düşük var ve hala çocuk olmadı... ve ortada bir sebep de yok tıbben.. eşimi seviyorum ama hayal ettiğim evlilik bu değildi. evliliğe alışmam 3 senemi aldı. eşime alışmam da.. ama çocuk isteğim hiç geçmedi, giderek arttı..
Yani eğer boşanmayı düşünmüyorsan , çocuk için de ileride şansın çok azalacaksa yine de yap derim.. en güzeli önce evliliği toparlamak birbirinize alışıp denemek ama özel durumun var. yaşın ilerleyip hormonların bebek diye vücudunda horon tepmeye başladığında pişman olma, geç kalmış olma...
Ama yok diyorsan ki bu adamla evlilik gitmez boşanadabilirim o zaman kalsın , durum o kadar ciddi ise herşeyi göze alıp ertele bir iki sene daha...
Biraz zaman tanı o zaman eşin idrak edememiş durumu sanırım.. bikaç ay bir açma konuyu... ve korun. belki de çocuk için hazır değildir..Çok teşekkür ederim samimi yorumunuz için.Ama benimle ilgilenmiyor ilerde bana bisey olursa olur da Allah kısmet eder de çocuğumuz olursa ona da bakmaz diye düşünüyorum.Simdiden ta oraları düşünüyor diye beni yargilayabilirsiniz ama ben herşeyi dusunmek zorundayım.Zaten hormonların tavan su an.Bebek gordum mu üzülüyorum eşim de hiç destek olmuyor açıkçası Arayıp ne dedi doktor bile demedi.Evet pişman olmak istemiyorum.Ailemle de yeniden yaşayamam büyük ihtimal ama bilmiyorum gerçekten çok bunaldim
Benim de aklıma geldi.Cok teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinBiraz zaman tanı o zaman eşin idrak edememiş durumu sanırım.. bikaç ay bir açma konuyu... ve korun. belki de çocuk için hazır değildir..
Birkaç ayın çok ciddi bir kayıp olacağını düşünmüyorum. sen de sakince gözlemler ve düşünürsün o arada...
Bu acele neden demissiniz de benim bi acelem yok.Ama bi sağlık problemim var ve dün öğrendim giderek anne olma şansım azalıyor.Lutfen anlayıp dinlemeden hemen bu acele niye vs diye yargılama çabasına girmeyinEvliliğin çok yeni, okulun var daha.
Bu acele neden?
Ayrıca eşin hiç de gönüllü değil çocuk olayına ben bile anladım burdan.
Bence zorlama daha fazla şu an.
Bu acele neden demissiniz de benim bi acelem yok.Ama bi sağlık problemim var ve dün öğrendim giderek anne olma şansım azalıyor.Lutfen anlayıp dinlemeden hemen bu acele niye vs diye yargılama çabasına girmeyin
Eşim 24 yaşında ve çalışıyor.Yumurta dondurma şansım yok malesefEsiniz kac yasinda? Calisiyor mu?
Yumurtalarinizi dondurma sansiniz var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?