korunmayı bıraktıktan kaç ay sonra gebe kaldınız?

chenuzumlukekim

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2024
131
67
18
26
merhabalar hanımlar. 3 senelik evliyim. 1 aydır korunmayı bıraktık umutlanmıştım bugün adet oldum. İster istemez moralim bozuldu.Ben mi çok acele ediyorum. Bu durum normal mi acaba

merhabalar hanımlar. 3 senelik evliyim. 1 aydır korunmayı bıraktık umutlanmıştım bugün adet oldum. İster istemez moralim bozuldu.Ben mi çok acele ediyorum. Bu durum normal mi acaba
Normal canimm evett bizde 3 sene korunduk korunmayı bırakınca hemen hamile kalırım sandım ama 4. Ayda kaldım yumurtlama gününü garanti biliyorsan denemeye devam bilmiyorsan yumurtlama testleri satılıyor ben eczaneden 5 li almıştım 2 ay denedim baktım yumurtlama gününü keşfettim sonra almadım stres yaptığı için bir iki ilişki olan bir ayda hamile kaldım normalde yumurtlama zamanının hepsini değerlendiriyorumilk ay biraz karanbole gelmişti gerçi yunurtlamay zamanını bilmiyodum

bende korunmayı bırakır bırakmaz olur sanmıştım tecrübesizlik işte telefonda uygulama var ona bakıyorum hayırlısı ne zamansa o zaman inşallah insan ister istemez kafaya takıyor olmuyor mu olmayacak mı diye …

allah iyiliğini versin canım ya güldürdün beni hee doktorlar 1 yıl olmaması normal diyor stres yapma akışına bırak her ay gebe kalma oranı yüzde 25 hiç canını sıkma araştırmayı bırak keyfine bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…