korunmayı bıraktıktan kaç ay sonra gebe kaldınız?

2 canım. Ama ben mecburdum. Herhalde şartlanınca hızlı oldu, 1 ay daha gecikse doğum sigortam boşa gidecekti son 1 haftayla kurtardım, inşallah 40 haftayı geçmez

merhabalar hanımlar. 3 senelik evliyim. 1 aydır korunmayı bıraktık umutlanmıştım bugün adet oldum. İster istemez moralim bozuldu.Ben mi çok acele ediyorum. Bu durum normal mi acaba
Kişiye göre değişir bu durum. Bir probleminiz olmadığı sürece 1 yıla kadar sürenler bile var. Benim ilk hamileliğim plansızdı evlendiğim ilk ay hamile kalmıştım. Sonra başka problemlerden dolayı kaybettim bebeğimi. 2. Ye Planlı hamile kaldım 2 ay korunmasız ilişkiden sonra oldu. Ama bende sizin gibi oldumu olacakmı diye doktora bile gittim, bana gülmüştü doktor 1 yıldan önce herhangi bir tedaviye başlayamayız diye. Rahat bırakın kendinizi

haklısın canımtecrübesizlik işte hemen olur sandım ilk deneme sonrası sağ kasığımda bişey yürüyor gibi his oldu o sebepten ümitlendim önceden hiç böyle bişey yaşamamıştım var sandım işte

Benim 5.ay bitti 6 ya giricem hala gelen giden yok

Kendini dinlediğin için psikolojik ahh ben 3 yıldır deniyorum olmuyor adetlerim hiç geçikmezken geçikmeye başladı stres yapıyoruz oldu mu oldu mu diye aynı hatayı sen yapma bak daha yolun başındasın keyfine bak akışına bırak araştırmada 2 günde bir ilişki olsun yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…