Korunmayı bıraktıktan ne kadar sure sonra hamıle kaldınız?

hiranur8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2008
796
6
96
Diğer
anne adaylari ve anneler hihoyyyt merak ediyorum korunmayi biraktiktan ne kadar sure sonra hamile kaldiniz?yazarsaniz sevinirim...

ya aslında ben hemen kaldım geçen ay ama oluşamamış bebeğim bu ayda kaldım gibi pazartesi test yaptırcam inş bu defa beni bırakmaz nasip bu işler tabi Allah kimseyi bu yolda eylemesin

ben 18 ay sonra hamıle kalabıldım.daha dun ogrendım hamıle oldugumu.allah herkese nasıp etsın ve sızlerı benım kadar bekletmesın ınsallah

ben 18 ay sonra hamıle kalabıldım.daha dun ogrendım hamıle oldugumu.allah herkese nasıp etsın ve sızlerı benım kadar bekletmesın ınsallah

Amin insallah..sizin bebeginizi de Allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah...normal yollardan mi hamile kaldiniz 18 sonra?

ilk hamileliğime hemen kalıdm...ikinciye 3 ay içinde...üçüncüye de 3 ay içinde...ama allah nasip etmedi kucağıma almayı...evimde hala bebek sesi yok....

öncelikle doğum kontrol hapı alıyorsanız ilacı bıraktıktan 6 ay sonrasına kadar hamile kalma ihtimaliniz düşüktür ama condomla korunuyorsanız imkan yüksek...ben korunmayı bıraktığım gün hamile kaldım:DD
darısı isteyenlere inş

canım bıraktığım ilk ay hmile kaldım ama sonra bebeğim düştü
ondan sonra da korunmadığım halde 7.ay hamile kaldım

merhaba,

korunmayı bıraktıktan sonra 3. ayımda hamile kaldım ama 6 haftalıkken düşük yaptım.şu korunuyorum.kendimi hazır hissedince yeniden denemelere başlayacağım.

Ben uzun süre doğum kontrol hapı kullanmadım ve sanırım korunmayı bıraktıktan 3-4 ay sonra hamile kaldım
Şuan 29 haftalık hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Amiiiinnnnnnn

korunmayı bıraktıktan 4 yıl sonra tüp bebek yoluyla hamile kalabildim.(eşim korunuyordu). 4yılda yaşadıklarımı hamile kaldıktan sonra zihnimden hemen sildim.oyüzden yeni evlenen tüm tanıdıklarıma kesinlikle korunmayın diyorum.çünkü hiç birşey bizim planladığımız gibi olmuyor hayatta.tüm istiyenlere en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin allah...:CüvCüv:

bende 15 ay oldu evlebdıgızden berı hıc korunmadık ama henuz hamıle kalamadım rabbım ınsallah bır gun verıcek bebişimiziiii

4 ay sonra hamıle kaldım.ıstatıstıklere gore % bılmem kacı ılk 3 ayda,% kacı ılk 6 ayda,% cok buyuk bır oranda 1 yılda kalıyrmus

Back
X