Korunurken hamile kaldım

Her çocuk aynı olacak değil ya, üzülmeyin Allah dağına göre kar verir derler.
Doğuma kadar tezinizi bitirebilme ihtimalinizyok mu, bırakmayın ya onca emeğe yazık olur en kötü dondurun.
Ozel bir universitede yapiyorum dondurmak icin bile 5000 tl odemeliyim ve suan bu parayi bulabilmem munkun degil

Gerekli onemleri aldim emin olun riskli zamanlara dikkat ettim umarim basiniza boyle bir durum gelmez ama biraz empati lutfen nelerle sucluyorsunuz tanimadiginiz insanlari pes gercekten
Nelerle suçladım ki? Yeteri kadar korunmamış ya da korunamamış ve hamile kalmışsınız bunun neresi suçlama? Neyse hormonlara veriyor, size iyi akşamlar dileyip kaçıyorum.

aramıza hoşgeldin kardeş :) Allah hayırlı etsin. çok yakında başıma neler gelecek göreceğim :) bakma güldüğüme ben de ilk aylarda çok ağlayıp sızladım,felaket gelmiş gibi üzüldüm. çocuğumu aldatmış gibi hissettim. zamanla kabullendim. ikisinin arası 3 yaş olacak benim de. kendi gelen misafire yok diyemiyo insan ne yapacaksın :( tek olumlu tarafı şimdilik şu ki ikisi birlikte büyüyecek,kardeş bağları güçlü olacak inşallah

aramıza hoşgeldin kardeş :) Allah hayırlı etsin. çok yakında başıma neler gelecek göreceğim :) bakma güldüğüme ben de ilk aylarda çok ağlayıp sızladım,felaket gelmiş gibi üzüldüm. çocuğumu aldatmış gibi hissettim. zamanla kabullendim. ikisinin arası 3 yaş olacak benim de. kendi gelen misafire yok diyemiyo insan ne yapacaksın :KK43: tek olumlu tarafı şimdilik şu ki ikisi birlikte büyüyecek,kardeş bağları güçlü olacak inşallah
Yorumunuzla guldurdunuz beni nasil olacak gercekten merak ediyorum korkuyorum oglum cok zor bir bebekti herkes hepsi ayni olmaz diyor ama babasina gecer kesin ben akilli bebekmisim

Maddi ve manevi olarak tam olarak hazırmısınız bu bebeğe. Ben öyle rızkını allah verircilerden değilim. Kalbi atmadan önce kocanızla oturun ortak karar verin. 2 nizde olumlu bakıyorsanız bu çocuğu doğurun. Ben klavye delikanlılığı yapmaktan hoşlanmıyorum yorum yaparken , pek duyarda kasmam. Çocuk demek masraf demek. Ben şahsen 1 çocuk annesiyim . Benim ailem , kayınpederim ve kayınvalidem bize maddi olarak yardım ediyor , eşimde Türkiye standartlarına göre yüksek bir maaş alıyor ama yetmiyor.bende karar aşamasındayım ya işe döneceğim yada 2. Çocuğu düşüneceğim. İnan cesaret edemiyoruz eşimle ne maddi nede manevi. Seni o kadar iyi anlıyorum ki şu an. Çaresiz ve kapana kısılmış hissediyorsun . Tek çare kocanla beraber karar vermeniz.

bebegi sorun olarak gormek ne kadar temiz bi vicdan istersen foruma gir bi bak millet evlat icin yaniyor...
Bebegim sorun mu diyorum nerenizle okuyorsunuz sorunum benim hazir olmamam iki bebege bakanlar nasil bakiyor diye merak ediyorum diye yaziyorum. Hic okudunuz mu bu bebegi istemiyorum yazdigimi yada isinamadim sevmem dedigimi sadece korktugumu yazmisim

yahu neden burda birbirinizin vicdanını suçluyosunuz? bebek isteyip beklemek de çok zor, istemeden hamile kalmak da çok zor ikisini de yaşadım. bir zamanlar bebek diye ağlarken 2. bebeğime habersiz hamile kalınca da çok üzülmüştüm. küçük bir bebek,çalışma hayatı,gurbette bir başınalık,düzgün bakıcı bulamama... bu üzüntü için kimse kimseyi suçlayamaz. kime ne? korunma yöntemi de sormuyor konu sahibi. başına gelenler ne yaşadı demiş bir teselli aramış. varsa bir teselliniz söyleyin.iyi dileklerde bulunun. sinir zıplatmanın ne anlamı var?

Maddi ve manevi olarak tam olarak hazırmısınız bu bebeğe. Ben öyle rızkını allah verircilerden değilim. Kalbi atmadan önce kocanızla oturun ortak karar verin. 2 nizde olumlu bakıyorsanız bu çocuğu doğurun. Ben klavye delikanlılığı yapmaktan hoşlanmıyorum yorum yaparken , pek duyarda kasmam. Çocuk demek masraf demek. Ben şahsen 1 çocuk annesiyim . Benim ailem , kayınpederim ve kayınvalidem bize maddi olarak yardım ediyor , eşimde Türkiye standartlarına göre yüksek bir maaş alıyor ama yetmiyor.bende karar aşamasındayım ya işe döneceğim yada 2. Çocuğu düşüneceğim. İnan cesaret edemiyoruz eşimle ne maddi nede manevi. Seni o kadar iyi anlıyorum ki şu an. Çaresiz ve kapana kısılmış hissediyorsun . Tek çare kocanla beraber karar vermeniz.
Turkiye standartlarinda maddi hemen herkes icin problem aslinda ama turkiye icin cok iyi bir maas aliyorum esimin kendi sirketi var tabi kriz vurdu biraz alacagi cok ama odemeler duraksiyor. Tum birikimimizi oraya yatirdik. Maddi olarak orta seker diyelim konu manevi olarak yani yetebilir miyim oglum cok kucuk esim uzun saatler calisiyor oglum kolikti 6 ay yemedik icmedik ama karnimdaki benim evladim aldiramam onunda bir gelecegi olacak iki yil sonra hersey gecer gider onun acisi icimde kalir

Keşke bende hamile kalabilseydim beni sakın yanlış anlamayın ama size özendim gerçekten rabbim size böyle güzel bir nimet vermiş hayırlısı olur inşallah
Allah sizede nasip eder insallah allah kimsenin kucagini bos birakmasin yoklugu buyuk dert

Back
X