Spiral mi kaymıştı acaba nasıl oldu bu iş
Doktorlar dizisinde bile konuydu bu, ordan kadinin aldattigini anlamisti kocasi.. 2. Ye hamile kalinca kocasi yaninda degilmis megerse..
Adetkende gebe kalan var..
Bende ilk defa duydum. Adetken ilişki yaşamak? İğrenç olmalı... düşman başınaAdetken gebe kalmak nasıl birşeydir yahu ilk defa duyuyorum.
Bende ilk defa duydum. Adetken ilişki yaşamak? İğrenç olmalı... düşman başına
Arayı soğutmak istemeyenler var demek kizaten iğrenç de iğrençliği geçtim sağlık açısından çok kötü birşey, kanın dışarısı çkması lazımken ilişki gerçekleşince içeriye pompalanıyor gibi olur, ne cesaret ya bekleyemiyorlarmı geçsin regl diye hayret ya
Arayı soğutmak istemeyenler var demek kiben regl başlayacağını hissettiğim zamanlar (muhtemelen 3-4 gün önce belirti veriyor) ve regl bittikten 3-4 gün sonra ancak hazır oluyorum bazı şeylere.değişik bir durum
3-4 öncesi 3-4 gün sonrası 3-4 gün de kendisi sürse 2 hafta piyasada yoksunuz o zaman.Arayı soğutmak istemeyenler var demek kiben regl başlayacağını hissettiğim zamanlar (muhtemelen 3-4 gün önce belirti veriyor) ve regl bittikten 3-4 gün sonra ancak hazır oluyorum bazı şeylere.değişik bir durum
Yetiyor bana ayda 1-2 bir şeyler yaşamak :) çok hoşlanmıyorum sık sık yaşanmasını. Biraz özlemek bir sonrakinin verimini arttırıyor :) spiral kullanıyorum bu arada doğumdan 2 ay sonra taktırdım 2 senedir kullanıyorum. Memnunum.3-4 öncesi 3-4 gün sonrası 3-4 gün de kendisi sürse 2 hafta piyasada yoksunuz o zaman.
Valla imkansız benim için.
Konu sahibi, doğum kontrol hapları baya bozuyor dengeyi. Hangisini kullanıyorsun bilmiyorum ama ben iki tane denedim biri resmn aseksüel yaptı 29 yıllık kendimi tanıyamadım.Ne his kaldı ne istek. Değiştirdim, bu sefer regl düzenim şaştı iyice ayda 2 kez olmaya başladı. Sinirlerim bozuldu. Bıraktım en sonunda. Özüme döndüm.
Senin gecikme de hap kaynaklıdır diye düşünüyorum ama tabi en garantisi arkadaşların dediği gibi test alıp yapman.
Ayni hesabi yaptim ben de okuyunca3-4 öncesi 3-4 gün sonrası 3-4 gün de kendisi sürse 2 hafta piyasada yoksunuz o zaman.
Valla imkansız benim için.
hamileyken hamile kalani okudunuz mu
Yok artıkhamileyken hamile kalani okudunuz mu
Aaa gercektenmi esim oyle yapmiyor.takilmaz o sekil dio banaCogu insan prezervatif kullanmayi bilmiyor. Iliskinin basindan sonuna kadar olmasi gerkirken adam iliskinin ortasinda ya da bosalacagi zaman takiyor.. dogru degil..
Ayy yok be 7 olmusYalnız farkettim ki enflasyonun uğramadığı tek şey evde gebelik testiymiş.. 5 yıldır 5₺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?