- Konu Sahibi murphymercy
-
Günde 4-5 defa yakında kuruyup kalırsınız bu gidişleHayır boşalma sayısı. Kendi zayıf cinsel hayatınızı düşününce gir çık sandınız heralde, sorun değil
Aynen dakikasini sordum.Yani kaç dk sürüyor bir cinsel ilişkiniz diye sordu muhtemelenPabucumunNicki :)
Onu sormadı ilişki süresini dakika olarak yani2 yıldır
10 saniye
İlki 1 saat sürüyor diyeyim de çeneni kapa ve uzatma işine bak10 saniye
Tamam sensin sen :)İlki 1 saat sürüyor diyeyim de o boş çeneni kapa ve uzatma işine bak
Benim sorumdan sonra sert cevap verdigine gore muhtemel10 saniye
Bu kadar sevisemiyoruz kıskaniyoruz napalım bacım anla biziPis ezikler ve mendeburlar sizi...ne saniyesi ne dakikası Zaten ayda o sayıyı tutturamadığınız için aldatılıyorsunuz siz
İlki 1 saat sürüyor diyeyim de o boş çeneni kapa ve uzatma işine bak
Hayır boşalma sayısı. Kendi zayıf cinsel hayatınızı düşününce gir çık sandınız heralde, sorun değil
Belki ban yerim ama ilişkinizin sayısını ilk yazan sizsiniz, gelecek soruları göze alarak yazın lütfen, içim şişti kastınızİlki 1 saat sürüyor diyeyim de çeneni kapa ve uzatma işine bak
Aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış, sabah işe gidiş ve akşam gelişlerine göre çalışan evli insan asla o rakamlara ulaşamaz. Hayalinde öyle istiyorda işte anladınız siz bence :)Benim sorumdan sonra sert cevap verdigine gore muhtemel
Kk nın en libidolusuyum diye gez dur dahaBu kadar sevisemiyoruz kıskaniyoruz napalım bacım anla bizihele ben bu libidomla
çok mübalağa geldi
Günde bir iki sevişilir normal arada üç dört de olur elbet ama arada.nergen rüyası gibi geldi anlattıklarınız
Fantazileriniz olmasın bunlar
P.. Ne ya
Prezervatif yazmak zor mu utanc verici mi yasak mi?
Dogru takarsa kocan bisey olmaz.
İlki 1 saat sürüyor diyeyim de çeneni kapa ve uzatma işine bak
Benim cinsel hayatımı nereden biliyosunuz ki ? Ben ayda 4-5 kez yapıyorum siz günde nasıl 4-5 kez yapıyosunuz demedim ki .
Konu size geldi çünkü kendiniz ayda 80-100 günde 4-5 dediniz .
Bir ilişkiniz nekadar dürüyo sorısuna 2 yıl diyip insanların nefen aldatıldığını anlamış olmanızda hiç inandırıcı gelmedi.
Tıpkı günde 4-5 kezin ayda 80-100e denk gelmemesi gibi.
Belki ban yerim ama ilişkinizin sayısını ilk yazan sizsiniz, gelecek soruları göze alarak yazın lütfen, içim şişti kastınız
Wuhuuu ne kadar tensel :)))
Aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış, sabah işe gidiş ve akşam gelişlerine göre çalışan evli insan asla o rakamlara ulaşamaz. Hayalinde öyle istiyorda işte anladınız siz bence :)
Susun pis kimyasızlarKk nın en libidolusuyum diye gez dur dahaEn ezik sensin bibibella şu durumda
Ilki 1 saat suruyorsa ucuncusu iki saat falan dersennnnn.. Ee gunde 3-4 sevisme oluyor ortalama. Hic ara vermeden sevisilse bile gunun 4 te 1i gider yok dusuydu yok giyinmesiydi:)) sonrasinda aciksan hadi ona da pizza soylesen:)İlki 1 saat sürüyor diyeyim de çeneni kapa ve uzatma işine bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?