korunurken hamile kalma korkusu

Hayır boşalma sayısı. Kendi zayıf cinsel hayatınızı düşününce gir çık sandınız heralde, sorun değil

Benim cinsel hayatımı nereden biliyosunuz ki ? Ben ayda 4-5 kez yapıyorum siz günde nasıl 4-5 kez yapıyosunuz demedim ki .

Konu size geldi çünkü kendiniz ayda 80-100 günde 4-5 dediniz .

Bir ilişkiniz nekadar dürüyo sorısuna 2 yıl diyip insanların nefen aldatıldığını anlamış olmanızda hiç inandırıcı gelmedi.
Tıpkı günde 4-5 kezin ayda 80-100e denk gelmemesi gibi.

Benim sorumdan sonra sert cevap verdigine gore muhtemel
Aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış, sabah işe gidiş ve akşam gelişlerine göre çalışan evli insan asla o rakamlara ulaşamaz. Hayalinde öyle istiyorda işte anladınız siz bence :)

çok mübalağa geldi
Günde bir iki sevişilir normal arada üç dört de olur elbet ama arada.nergen rüyası gibi geldi anlattıklarınız
Fantazileriniz olmasın bunlar

Bi kadın 10 kez ilişkiye girebilir yapısı uygun ( zira bunu hergün bu sayılarda meslek olarak yapanlar var )
Ama hangi erkek hergün 4-5 kez yapabilir ? Anca rüyada

Belki ban yerim ama ilişkinizin sayısını ilk yazan sizsiniz, gelecek soruları göze alarak yazın lütfen, içim şişti kastınız

Wuhuuu ne kadar tensel :)))

Aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış, sabah işe gidiş ve akşam gelişlerine göre çalışan evli insan asla o rakamlara ulaşamaz. Hayalinde öyle istiyorda işte anladınız siz bence :)

Kk nın en libidolusuyum diye gez dur daha En ezik sensin bibibella şu durumda
Susun pis kimyasızlar hem sevisemiyorsunuz hem konuşuyorsunuz
Bu da ayşe gibi çıktı kendini övüp övüp konu bana nasıl geldi diyor

İlki 1 saat sürüyor diyeyim de çeneni kapa ve uzatma işine bak
Ilki 1 saat suruyorsa ucuncusu iki saat falan dersennnnn.. Ee gunde 3-4 sevisme oluyor ortalama. Hic ara vermeden sevisilse bile gunun 4 te 1i gider yok dusuydu yok giyinmesiydi:)) sonrasinda aciksan hadi ona da pizza soylesen:)
Muhendislik tam yatış meslekmis))
Muhendis olmak istiyorummmm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…