korunurken hamile kalma korkusu

Olabilir tabi ki benim bi akrabam var yeni evlenmislerdi çocuk düşünmüyorlardı eşi prezervatif kullanarak korunuyolardi onunda adeti gecikmezmis normalde anlattığı buydu bir kaç gün gecikmiş eşine ben hamileyim demiş yani hissetmis eşi olamaz korunduk falan demiş ama halbuki içe ufak bir sızmayla hamile kaldı hatta istemediği için aldırmayi düşündü sonra vazgeçti ve şimdi 1 yaşında meleği var. O küçük sızma prezervatiften olmuş ufak bir delinmeyle şimdi guvenmiyor. Spiral denedi tutmadı şimdi aylık korunma iğnesi vuruluyor

Maşallah Allah bereket versin, spor yapmaya gerek kalmıyordur

Bi şey olmaz ben bi yıldır prezervatiflw korunuyorum her ay nerden baksan 80-100 kere arası ilişkiye giriyorum hiçbi şey olmadı daha

Hahaha maşallah. :) Konu sahibi, nadiren olabiliyor böyle durumlar ama arkadaşların da söylediği gibi prezervatifi son dakika takmıyorsanız, geri çekilme uygulamıyorsanız yani kısacası korunma yöntemlerini düzgün uyguluyorsanız hamile kaldığınızı sanmıyorum.

ilginç bi tepki olmuş çok güldüm ne espiri patlatmissin.evli olan cinsellik yaşayan kadınların korunma yönetiminin adını yazamamasi cimbizla çekilecek bir durum değil benim için aksine garipsenecek bir durum.

Burada bile cift taraflı korunma sonucu hamile kalan birini henüz duymadım.kalmışsa da artık mucize olur o bebek :)

Patlarsa kalirsin. Ucunda bosluk birakmak gerek yoksa booom olabiliyor. Ben kaldim hemde 1 kere patlamisti, ertesi gun hapi almistim. Akacak kan yerinde durmaz misali olacagi varsa oluyor. Korkunun ecele faydasi yok. Sen korun gerisini Allah bilir

Yanlız güvenilir bir prezervatif markasının ürünü 2-3defa yırtılmıştı aman diyim yani olacagi varsa oluyor nasi anlatsam simdi "ortam" "iyi nemli" olmaliymis ve ekstra krem yag surulmemeliymis o dayanikligini kaybettiriyormus ona göre olan satılan yaglardan yararlanabilinir.

Ben dogum kontrol hapini kullandım paket bitti bebek istiyorduk. 2 degil ama ücüncu gün adet oldum 7 gün sürdü. Netice itibari ile doktorun hesaplamasına göre adet gördüğüm hafta hamile kalmisim artik bende anlamadim:)

Arabada 5 evde 15 o zaman

Yalnız konu bayanın sorusundan çok benim cinsel hayatıma dönmüş. Garip bi şey değil cinselliğe düşkünüz. Daha fazla soru ya da yorum istemiyorum. Ayrıca şu an anladım neden eşim beni aldatıyor konularınon bu kadar açıldığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…