- 27 Haziran 2019
- 37
- 11
- 8
- 32
- Konu Sahibi AYSUDEGILAYSUN
-
Neden?Ben oldum daha önce çok pişmanım
Neden pişman oldunuz ?Ben oldum daha önce çok pişmanım
Canım biz koruyucu aile olduk eşimle
İki kardeş verdiler bizde ayırmak istemedik kardeşleri
Bir süre bizimle yaşadılar onlara oda yaptık onlar bize biz onlara çok alıştık bize annecim babacım derlerdi hep daha sonra bir gün annesinin başkasıyla evlenip düzen kurduğunu çocukları geri almak istediğini öğrendik ve aldılar bizden mahvolduk eve giremedim evden taşınmak zorunda kaldık daha yeni toparladım kendimi
Hım yanlış anladım sanırım onun için Aile Ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne gidip dilekçe vermesi gerekiyor onlarda araştırıp kabul edio etmediklerini söylüyorlarYok arkadaş gidip kurumda gönüllü çalışmayı soruyo galiba
EVET BEN KURUMDA GÖNÜLLÜ OLARAK ÇALIŞMAK ÇOCUKLARLA OYUN OYUN OYNAMAK DAHA SONRA Bİ ÇOCUĞU HAFTA SONLARI DIŞARI ÇIKARMAMIZA İZİN VERİYORLARMIŞ SANIRIMYok arkadaş gidip kurumda gönüllü çalışmayı soruyo galiba
NEDEN PİŞMANSINIZ PEKİBen oldum daha önce çok pişmanım
Çok üzücü olmuş sizin için üzüldüm. Bu tür ihtimaller de var ne yazık ki.Canım biz koruyucu aile olduk eşimle
İki kardeş verdiler bizde ayırmak istemedik kardeşleri
Bir süre bizimle yaşadılar onlara oda yaptık onlar bize biz onlara çok alıştık bize annecim babacım derlerdi hep daha sonra bir gün annesinin başkasıyla evlenip düzen kurduğunu çocukları geri almak istediğini öğrendik ve aldılar bizden mahvolduk eve giremedim evden taşınmak zorunda kaldık daha yeni toparladım kendimi
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İNŞALLAH UMARIM KORUYUCU AİLE OLURSUNUZKonu hakkında bir bilgim yok ama sizi tebrik etmek istiyorum. Ne güzel bir karar almışsınız.hatta beni de koruyucu aile olmak için yüreklendirdiniz.
Sizin gibi insanların çoğalması dileğiyle.. sevgiler♥
NEDEN PİŞMANSINIZ PEKİ
Aynen öyle çok üzücü oldu gerçektenÇok üzücü olmuş sizin için üzüldüm. Bu tür ihtimaller de var ne yazık ki.
GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜCÜ BİR DURUM OLMUŞAynen öyle çok üzücü oldu gerçekten
YAA ÇOK ÜZÜLDÜM İNŞALLAH ÖYLE BİŞEY YOKTURDaha önce koruyucu ablalık yapan arkadaşımın söylediğine göre artık sadece ilgili bölüm mezunları veya öğrencilerini koruyucu ablalığa kabul ediyorlarmış. İlgi bölüm dediğim psikoloji, çocuk gelişimi vb. Kelimeyi yanlış kullandık bu arada koruyucu abla değil gönüllü abla. Koruyucu aile oluyor.
Sizin yaşadığınız çok üzücü bu aradaHım yanlış anladım sanırım onun için Aile Ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne gidip dilekçe vermesi gerekiyor onlarda araştırıp kabul edio etmediklerini söylüyorlar
Evet canım resmen hayatımız alt üst oldu halen fotoğraflarına kıyafetlerine bakar ağlarımSizin yaşadığınız çok üzücü bu arada
İnsanları bu kadar bağlamışken hadi alıyoruz diye üzmek çok acayip
Maalesef çok üzücü oluyorÇok üzücü olmuş sizin için üzüldüm. Bu tür ihtimaller de var ne yazık ki.
Evet canım resmen hayatımız alt üst oldu halen fotoğraflarına kıyafetlerine bakar ağlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?