- 21 Temmuz 2018
- 7.175
- 21.635
- 348
- Konu Sahibi zoryillar_123456
-
şikayete gerek yokki zaten gidip söyleyecekler istemiyoruz diyeBence sosyal hizmetlere danışın şikayet edin ..
Sahiplendi nedir ? Allah bildiği gibi yapsın akrabanızı çocuğa bir travma daha yaşatacaklar.bir yakınım yurttan 6 yaşında bir çocuk sahiplendi
önceki konum başkasının değil benim hayatımla ilgili bir konuyduSanki trendyoldan kıyafet almış da beğenmemiş iade ediyor. Şaka mı bu ne biçim konu? Gelecek çocuğun çok uslu, sorunsuz bir çocuk olacağını mı vaad etmişler? bi yaptırımı var mı bilmiyorum ama kendi öz çocuğunu bile bırakıyolar da bir şey olmuyor.
Edit: önceki konunuza baktım da o da aşırı sansasyonel ve tuhaf. Onda da başkasının yaşadığı olayı anlatmışsınız. Canınız sıkıldığından mı açıyosunuz bu tarz konular?
çok seviyorum ama sindiremediğim şeyler var
koruyucu aile oldular
Peki o meleğin ne sorunu var ne sıkıntısı var bunu çözmek yerine neden geri yurda bırakmak tercihleri oldu biraz açıklarsanız belki vazgecirebilirsiniz yakınınızı burdaki öneriler ilebunu bende söylüyorum. kendinizi onun yerine koyun annesi babası istememiş sonra bir aile almış onlarda istememiş. çok zor çok kötü bir durum. ömür boyu o çocuğun içinden çıkmayacak hep istenmeme sevilmeme duygusuyla yaşayacak
Nedense böyle provokatif konular "bir yakınım" diye başlıyor. Şimdi çocuktaki değişik sıkıntılar yorumlara göre şekillenir.Sanki trendyoldan kıyafet almış da beğenmemiş iade ediyor. Şaka mı bu ne biçim konu? Gelecek çocuğun çok uslu, sorunsuz bir çocuk olacağını mı vaad etmişler? bi yaptırımı var mı bilmiyorum ama kendi öz çocuğunu bile bırakıyolar da bir şey olmuyor.
Edit: önceki konunuza baktım da o da aşırı sansasyonel ve tuhaf. Onda da başkasının yaşadığı olayı anlatmışsınız. Canınız sıkıldığından mı açıyosunuz bu tarz konular?
çok seviyorum ama sindiremediğim şeyler var
Bu hangi youtuber?Bu bana engelli bir cocugu evlatlik alip sonra geri veren youtuber lari hatirlatti. O sürecte cocukla ilgili bütün bilgiler veriliyor. Önce kabul edip sonra geri vites yapmalari kendi zayifliklarindan. Ama bana göre yalnis ailenin yaninda kalmaktansa ömür boyu kalabilecegi bir aile bulunmasi daha iyi. Böyle durumlarda zamanla o cocugun o ailede siddet görme olasiligi da artiyor aksi takdirde. Maalesef koruma ailelerde siddet ve istismare maruz kalan cok cocuk var
Sıkıntıdan kasıt ne, zihinsel bir sorun mu, asilik mi, çalma huyu mu var mesela.merhaba bir yakınım yurttan 6 yaşında bir çocuk sahiplendi 7 ay kadar çocuk bunlarla kaldı ama çocuğun farklı sıkıntılarının olduğunu söyleyerek bakamayacaklarını söyleyerek tekrar yurda bırakmak istiyorlar. ben bunun kesinlikle yanlış olduğunu o çocuğu alırken eksi ve artı yönleriyle birlikte kabul ederek almalarını gerektiğini defalarca söyledim. çocuk bunlara alıştı tekrar yurda dönmek çocukta travmalara sebep olabileceğini söyledim ama geri göndermekte çok kararlılar. merak ettiğim böyle durumlarda bu tür ailelere ceza gibi vb. yaptırım uygulanıyormu. bileninizmi varmı.
Bu hangi youtuber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?