- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.243
- 698
- Konu Sahibi zoryillar_123456
-
merhaba bir yakınım yurttan 6 yaşında bir çocuk sahiplendi 7 ay kadar çocuk bunlarla kaldı ama çocuğun farklı sıkıntılarının olduğunu söyleyerek bakamayacaklarını söyleyerek tekrar yurda bırakmak istiyorlar. ben bunun kesinlikle yanlış olduğunu o çocuğu alırken eksi ve artı yönleriyle birlikte kabul ederek almalarını gerektiğini defalarca söyledim. çocuk bunlara alıştı tekrar yurda dönmek çocukta travmalara sebep olabileceğini söyledim ama geri göndermekte çok kararlılar. merak ettiğim böyle durumlarda bu tür ailelere ceza gibi vb. yaptırım uygulanıyormu. bileninizmi varmı.
Bilgim yok umarım uygulanıyordur kul uygulamıyorsada o çocuğun ahı Yaradanın adaleti merhameti uygular zaten yazıklar olsunmerhaba bir yakınım yurttan 6 yaşında bir çocuk sahiplendi 7 ay kadar çocuk bunlarla kaldı ama çocuğun farklı sıkıntılarının olduğunu söyleyerek bakamayacaklarını söyleyerek tekrar yurda bırakmak istiyorlar. ben bunun kesinlikle yanlış olduğunu o çocuğu alırken eksi ve artı yönleriyle birlikte kabul ederek almalarını gerektiğini defalarca söyledim. çocuk bunlara alıştı tekrar yurda dönmek çocukta travmalara sebep olabileceğini söyledim ama geri göndermekte çok kararlılar. merak ettiğim böyle durumlarda bu tür ailelere ceza gibi vb. yaptırım uygulanıyormu. bileninizmi varmı.
Yasal düzenlemeler evlatlık edinilip nufusuna gecirilmemjs cocugu geri götürüp birakma imkanini veriyorken bunun tabi ki de cezasi olmaz. Cocuga cok yazik malesef. Ama umarim sizin bu mileti cezalandirm isteginiz sadece cocugun iyiliğini düşündüğünüz icindirmerhaba bir yakınım yurttan 6 yaşında bir çocuk sahiplendi 7 ay kadar çocuk bunlarla kaldı ama çocuğun farklı sıkıntılarının olduğunu söyleyerek bakamayacaklarını söyleyerek tekrar yurda bırakmak istiyorlar. ben bunun kesinlikle yanlış olduğunu o çocuğu alırken eksi ve artı yönleriyle birlikte kabul ederek almalarını gerektiğini defalarca söyledim. çocuk bunlara alıştı tekrar yurda dönmek çocukta travmalara sebep olabileceğini söyledim ama geri göndermekte çok kararlılar. merak ettiğim böyle durumlarda bu tür ailelere ceza gibi vb. yaptırım uygulanıyormu. bileninizmi varmı.
Kusura bakmayın konuyla tam ilgisi olmasada birşey sormak istiyorum koruyucu aile olacağın çocuğun bilgileri yaşı cinsiyetini önceden bildiriyorlarmı ben görüştüğüm zaman yaşı ve cinsiyeti siz seçemezsiniz kurum belirler dediler neye göre belirliyorlar bilgisi olan varmıBu bana engelli bir cocugu evlatlik alip sonra geri veren youtuber lari hatirlatti. O sürecte cocukla ilgili bütün bilgiler veriliyor. Önce kabul edip sonra geri vites yapmalari kendi zayifliklarindan. Ama bana göre yalnis ailenin yaninda kalmaktansa ömür boyu kalabilecegi bir aile bulunmasi daha iyi. Böyle durumlarda zamanla o cocugun o ailede siddet görme olasiligi da artiyor aksi takdirde. Maalesef koruma ailelerde siddet ve istismare maruz kalan cok cocuk var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?