- Eğer, dikkatli olmazsanız, gazeteler, mazlumlardan nefret etmenizi, zalimleri ise çok sevmenizi sağlar.
Bu kadar köşe yazısı paylaşılırken içimden geldi Malcom X in bu sözünü yazmak .
Tabii herkesin mazlumu da , zalimi de kendine olduğu için ; değişen pek bir şey olmayacak ve herkes bu söze ''doğru'' demiş diyecek ya neyse ...
şimdi kalemini satmayan kaç gazeteci kaç gazete kaldıki
artık bu söz değerini yitirdi yani
bazı gazeteciler köşe yazılarında ettikleri küfürlerle kalitelerini belli ediyor aynı bu yazar(!!!) gibi
sokaktan bir küfürbaz bulsam daha az irrite olurdum yazdıklarına
adam adam gibi yazmamış ki hakaretlerle süslemiş konuyu
hımm yazar orada ne demek istiyor acaba
ben köşe yazarıyım fikir belirten yazılar yazarım ama daha konuşmayı bilmiyorum mu
ne oldu hanımfendiler gerçekler hoşunuza gitmedi galiba. şimdi de başka bir tartışma konusu adamın tarzı ve sakalı
bırakın bunları da neticeye bakın lütfen bunların gerçekliği sizleri rahatsız etti galiba. paylaşımlarıma devam edeceğim tıpkı sizler
Lütfen bu topiği de tartışma alanına çevirmeyiniz, gözünün üstünde kaşın var deyip kaşla gözü sebep gösterip tartışacak hale geldiniz.
Ve evet kadesa, yazarlar halkın okuması için yazdıkları makalelerde ifade yeteneğine sahip olmalılar, yazar demek geniş kelime dağarcığına sahip, okumuş, araştıran, aydın insan demek olmalı fakat öyle olmuyor malesef, hakaret'in ifade yeteneğiyle uzaktan yakından alakası yok.
Bu yazar Başbakan ölmedikçe ki Allah sağlıklı uzun ömür versin, üst üste seçimleri kazandıkça, başbakansız bir akp fikrine sıcak bakan körler gibi ifadeler kullanmış, iyi de başbakan bu seçimlerden sonra artık çekileceğini söylemişti, parti başkanı zaten değişecek, bu kadar şakşakçılığa gerek var mı? Başbakan bunları fark edecek kadar zeki bir adam + yazar başbakana sanki askerlik arkadaşı gibi ismiyle hitap etmiş ( ben yazarın ifadesini birebir kullanmaya utandım, başbakan dedim) bu yakışıksız, karşı görüşlü bir yazarın yazısı olsaydı ismiyle hitap ediyor diye denmedik söz kalmazdı ama aynı görüşü savunan yazar olunca alkışlanıyor, bu da bence objektiflik değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?