görüyorum ama kimler bizim sitedemi oturuyorlar hiç bilmiyorum .... senevlimisin ?
Şimdilik hayır canım ama nasipsebende eşimin yaşadığı şehire gidicem ama benim avantajım benimde o şehirde akrabalarımın olması ..
ben komşuluk ilişkilerini pek sevmem öyle sürekli gidelim gelelim falan ama hiç kimsem yoksa o zaman en azından bir komşum olsun isterim , çok kötü olmuş canım eşinin iş arkadaşlarının eşiyle falan görüşmen lazım o zaman , yalnız kalmak , evde sıkıntıdan patlamak çok kötü çünkü
ya zaten bir tane arkadaşın kafa dengin olsun inşallah mutlu olursun :) evlilik streside ayrı bi zor allah sana sabır versin :)
Hemde nasıl zorr amin canım hepimizzeo zaman burda ki sohbet topiklerine katılıcaksın mecbur canım bu şekilde eşin gelene kadar vakit geçirip akşam da eşinle dışarıya çıkıp gezip vakit geçirebilirsin
slm arkadaşlar ben edirneye gelin geldim 1.5 senelik evliyim 20 yaşındayım burda ne eşimin ailesi var nede benim ve benim arkadaşım bi tane bile yok burda eşimin bir iki tane arkadaşları var ama bekar oldukları için eşim onlarla ilişkisini kesti( çook yalnızım bebek yapalım dedik oda kısmet olmuyor ne yapacam bilmiyorum ne bir sosyal aktivite ne bir hayat eşim parka çıkmamı bile istemiyor annemii babamı arkadaşlarımı eski ortamlarımı çok özlüyorrum eşimi çok seviyorum ama mutlu değilim çünkü çok yalnızım yorugunum bitkinim içimi dökmek istedim çünkü paylaşak kimsem yok (
Seni cok iyi anliyorum, bende ayni durumdayim evlenip yurtdisindan nevsehire geldim esim burali arkdaslari ailesi burda... benim ne akrabam var burda ne de esimden baska tanidigim birilericalisiyorum ama is yerinde kimseyle ozel hayatimda gorusmek istemiyorum...
Rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin...
slm arkadaşlar ben edirneye gelin geldim 1.5 senelik evliyim 20 yaşındayım burda ne eşimin ailesi var nede benim ve benim arkadaşım bi tane bile yok burda eşimin bir iki tane arkadaşları var ama bekar oldukları için eşim onlarla ilişkisini kesti( çook yalnızım bebek yapalım dedik oda kısmet olmuyor ne yapacam bilmiyorum ne bir sosyal aktivite ne bir hayat eşim parka çıkmamı bile istemiyor annemii babamı arkadaşlarımı eski ortamlarımı çok özlüyorrum eşimi çok seviyorum ama mutlu değilim çünkü çok yalnızım yorugunum bitkinim içimi dökmek istedim çünkü paylaşak kimsem yok (
amin inşallah ama ne güzel eşinin ailesi varmış onlarla ortam kur bende oda yok
eşini en azından kurslara gitmek için ikna et canım bebek olana kadar bu şekilde idare edersin eşin seni anlamalı destek olmalı
komşun falanda mı yok apartmanda falan . ne kadar küçük evlenmişsin . canının sıkılması normal . inşş bir an önce bebeğin olur onla oyalanırsın bebek olunca zaten sıkılcak zamanın olmaz .
benimde hiç bi akrabam ailem burda yok evde sıkıntıdan patlıyor insan bebekte istiyoruz ama kısmet olmuyor bi turlu
mrhb cnm bende seninle aynı durumdayım ankaraya evlendim ve bir buçuk sene oldu ve hiç bi arkadaş edinemedim kafama göre,bi fark var tek basıma arabayla avm gezmesi ondanda sıkılıyor insan yalnız olmuyor eşimde cok yoğun bi pazarı var.
evet bizde hep avmlerdeyiz yapay insanların arasındadolanıyoruz... süs gibi herkes okadar buz gibi geliyorki insana herkes belkide öyledir(
Ben Edirne'deyim, arkadaş olurum sana :))
Burası küçük bir şehir olduğu için herkes birbirinle samimidir aslında, komşuluk yaptığımız çok insan var örneğin, hepsini çok severim...
Ama siz henüz yeni gelmişsiniz, alışırsın canım hiiç merak etme, öyle önyargılara da girme bana sorarsan :)
Buraya taşınan çoğu kişiden duyduğum şeyler bunlar, ama sonra öyle bi alışıyorlar ki sorma gitsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?