koskaca şehirde insanın bir tane bile ardaşı olmazmı :( :(

yuhhh millet der oğlumun yuvası bozulmsın bu bide kovuyor... bide hemn bakıyorum konuna sen nerden nerye gittin cnm ?

yuhhh millet der oğlumun yuvası bozulmsın bu bide kovuyor... bide hemn bakıyorum konuna sen nerden nerye gittin cnm ?

Aynen canım kapattım konuyu zaten 2. gün.Ben ADANAdan Kocaeli gebzeye geldim cnm.Şunaki durumumu soracak olursan öyle bekliyorum kursa gitmek için bugün kaynanam oğlunu iftara davet etmiş bana geç geleceğim diyor vay be dedim ramazan ayında karısını döveni içki içine birde oruç tutmayanı iftara çağırıyor mübarek annen uzatmadım istersen hiç gelme dedim ama geliyor gitmiyor evden

Son düzenleme:

konunu okudum ve inan tüylerim örperdi nasılya kolunu kırar senin nasıl ailenin haberi varmı anladığım kadarıyla güçlü biri nsansın ayaklarının östünde durabilirsin... ne yapıyor senin kayınveliden yapıyor belli bu maddiyat olsa zaten rabbim kimseye muhtaç ettirmesin ama herşeyde parada bitiyor ...inan hala nasıl kolunu kırdığını anlamıyorum ve sağlıklı bir fikrim bile yokkk

Ailemin haberi var canım ama destekçim yok sadece arayıp kızdılar üstüne küfür yediler kayınbabamdan.
Evet borç yaptı üstüme artık onuda geçtim kursu bitirip gideceğim bu evden çaresizlikten duruyorum
O nedenle bunu dert etme kendine eşin sana iyi olsun bırak uzak olsun herkes inan böyle daha mutlu huzurlu olursun

yüzsüzler sana tek bir tavsiye senin kendi ailen ne diyorsa onu yap... zaten ne oluyorsa parasızlktan dava açsan çook sürer ne olcakki böyle aileninde durumu iyi değil

yüzsüzler sana tek bir tavsiye senin kendi ailen ne diyorsa onu yap... zaten ne oluyorsa parasızlktan dava açsan çook sürer ne olcakki böyle aileninde durumu iyi değil

Annem bana kursu bitirip eve çık diyor veya onu evden at.
Allah kimseyi çaresiz bırakmasın (AMİN)

Canim benim kocanin yannda agla. Artik sinirlerinin bozuldugunu belli et, bu psikolojiyle cocuk olunca daha kotu olacak falan de. Kurs ya bu kadinlarla olacak bir kurs mesela yemek kursu

acaba dikiş dikmek istiyorum kursa gideyim öğreneyim belki sonra eve katkım olur falan desen..bebeğe giysi falan dikerim maddi olarak da rahat olur falan desen olur mu? ben mesela 4 aylık oğlumun şortunu tişörtünü kendimin omayan tişörtlerimden falan yaptım..

aklıma bu geldi mesela :26:

bnde aynı şekilde eşimn memleketine gelin geldim eşimi çok seviyorum benmde 1 tane bile arkadaşım yok burada eşimde kıskanç tek başıma çöp atmaya bile çkmam evde tvv izleyip pc başında oturup ev temileyp yemek yapıp ders çalışıyorm hergün aynı şeyler borçlarımız oldugundan gezmeye falan fazla gidemiyoruz eşimde izin alamıyor işyernden seni çok iyi anlıyorm

Trakya insanı sıcaktır beyaaa Biz de L.burgazdayız yakınız yani.Edirne genelde öğrenci tabakası ya ondan sıkılmışsınızdır mutlaka kurslar vardır onlara katılmaya çalışın.Çabuk kurulur muhabbet hem yaşıtlarınızı bulursunuz belki.

bende bir köyde tek basımayım burda calısıyorum ve yanımda kiimse yok.arkadası bıraktım burda genc yok hepsi yaslı yasıtımda yok.evin içinde hapis gibi kaldım resmen.bilgisayarım ve tv omasa kafayı yerdim bazen bunalıyorum insallah bunalıma girmem su bayram gelsede memleketime gitsem sıkıldım burdan sehir olsa 2 tur atar kafam dagılırdı köyde tur atmayı bırak bakkal bile yok ulasım yok kala kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…