Canım ben şiddet görüyorum bunu yazmıştım konum var o nedenle ayrılacağım.Kayınvalide beni istemedi hiç bir zaman üstüne üstlük evime gelip (bu evden git dedi seni istemiyorum) ki bana bir iğne bile almayan bir insan
yuhhh millet der oğlumun yuvası bozulmsın bu bide kovuyor... bide hemn bakıyorum konuna sen nerden nerye gittin cnm ?
Aynen canım kapattım konuyu zaten 2. gün.Şunaki durumumu soracak olursan öyle bekliyorum kursa gitmek için bugün kaynanam oğlunu iftara davet etmiş bana geç geleceğim diyor vay be dedim ramazan ayında karısını döveni içki içine birde oruç tutmayanı iftara çağırıyor mübarek annen uzatmadım istersen hiç gelme dedim ama geliyor gitmiyor evden
konunu okudum ve inan tüylerim örperdi nasılya kolunu kırar senin nasıl ailenin haberi varmı anladığım kadarıyla güçlü biri nsansın ayaklarının östünde durabilirsin... ne yapıyor senin kayınveliden yapıyor belli bu maddiyat olsa zaten rabbim kimseye muhtaç ettirmesin ama herşeyde parada bitiyor ...inan hala nasıl kolunu kırdığını anlamıyorum ve sağlıklı bir fikrim bile yokkk
Ailemin haberi var canım ama destekçim yok sadece arayıp kızdılar üstüne küfür yediler kayınbabamdan.
Evet borç yaptı üstüme artık onuda geçtim kursu bitirip gideceğim bu evden çaresizlikten duruyorum
O nedenle bunu dert etme kendine eşin sana iyi olsun bırak uzak olsun herkes inan böyle daha mutlu huzurlu olursun
yüzsüzler sana tek bir tavsiye senin kendi ailen ne diyorsa onu yap... zaten ne oluyorsa parasızlktan dava açsan çook sürer ne olcakki böyle aileninde durumu iyi değil
Annem bana kursu bitirip eve çık diyor veya onu evden at.
Allah kimseyi çaresiz bırakmasın (AMİN)
merhaba bızde ıstanbula tasınalı senler oldu ama bır kac arkadasım var kımsem yok ... ve cok mutsuzum ....
slm arkadaşlar ben edirneye gelin geldim 1.5 senelik evliyim 20 yaşındayım burda ne eşimin ailesi var nede benim ve benim arkadaşım bi tane bile yok burda eşimin bir iki tane arkadaşları var ama bekar oldukları için eşim onlarla ilişkisini kesti( çook yalnızım bebek yapalım dedik oda kısmet olmuyor ne yapacam bilmiyorum ne bir sosyal aktivite ne bir hayat eşim parka çıkmamı bile istemiyor annemii babamı arkadaşlarımı eski ortamlarımı çok özlüyorrum eşimi çok seviyorum ama mutlu değilim çünkü çok yalnızım yorugunum bitkinim içimi dökmek istedim çünkü paylaşak kimsem yok (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?