koskaca şehirde insanın bir tane bile ardaşı olmazmı :( :(

ben edirneyi çok seviyorum ön yargım yok kesinlikle edirne benim için çok özel sanki ben ve eşim dışında kimse yok ondan dolayı özel ...bide tanışmak isterim tabiki

Kesinlikle olmasın arkadaşım :)
Özel mesaj attım sana, ben de tanışmak isterim :)

Sudenaz seni çok iyi anlıyorum bende bursadayım ve etrafımda kendi ailemden kimse yok,eşiminde çok kimsesi yok buralarda oturduğum apartmandada komşuluk namına birşey yok bebeğim var 4 aylık onunla vakit geçirmeye çalışsamda insan bzen konuşup dertleşecek birbirine gelip gidecek birilerini arıyor.Arkadaşlarım var ama çok yakın değiller bana şuanda bebekle dışarıya sürekli çıkmam zor oluyor.kısmetse taşınmayı düşünüyoruz bu evden kiracıyız belki yeni gideceğim yerde komşuluk olurda biraz moral olur banadaİnşllh sende yeni yeni arkadaşlar edinir kafana uygun birini bulursun herkezlede samimiyet olunmuyor malesef bir iki tane olsun ama öz olsun demişler

bende aynı durumdayım gaziantepteym eşimn ailesi var sadece çevemde eşimi çok seviyorum ama beni kapının önüne çöp attırmaya bile göndermez 5. kattan aşağıya bakıp dururum balkona çıkarım hep allhtan evim ferah internet var birde açıktan üni okuyorm ev iş falan oyalnyrm ama sıkılıyorm yinede aynışeylerden bebeğimde olmuyorr çok üzgünüm canım allh yardımcn olsun

kesinlikle öylee herkeslede arkadaş olunmyor ... inanki öyle bir yanızlıkki kütü insan bile yok...

sende benle aynı durumdasın desene ama en azından evin yüksekmiş dilediğince hava alıyorsundur bende oda yok ...

4 senedir hic arkadas yok esimin bi arkadasivar baska sehirde o kadar haftada 1 2 kez telefonda konusuruz o kadar.
Evde mesgale bulsan.
Farkli yemekler yapma gibi puzzle gibi ahsap boyama dikis nakis gibi...

eşimin doğum günü geldi çattı ben srpriz bişey yapmak istiyorum ama resimli pasta dışşında cepte hiç bişey yok yani hediye ve ne gibi biir srpriz hazırlıyabilirim aklıma hi bişy gelmiyor fikirlerinizi almak istiyorum :) şimdiden tşlk edrim

Sevabına lokma dökün dağıtın apartmana, böylece kim var kim yok görmüş olursunuz hem de hayırlı bi iş yapmış olursunuz.

aslında aynı şehirde yasayanlar toplaşmalar yapabilir belkim.hani bazı bloggerlar yapıyolar ya.eğer yasak değilse o tarz başlıklar açılabilr.

4 senedir hic arkadas yok esimin bi arkadasivar baska sehirde o kadar haftada 1 2 kez telefonda konusuruz o kadar.
Evde mesgale bulsan.
Farkli yemekler yapma gibi puzzle gibi ahsap boyama dikis nakis gibi...
el işyle uğraşıyom zaten oyun desen film desen eşim sesim çıkmasın diye doldurmuş evi :) :)
Sevabına lokma dökün dağıtın apartmana, böylece kim var kim yok görmüş olursunuz hem de hayırlı bi iş yapmış olursunuz.
cnm tabi isterim ama eşim istemez bi kaç kez yemk falan götüriym baklım kimler var diye seni istemyeni ne istiyon dedi götürmedim
benimde hiç arkadaşım yok :S

benim gibi ailendemi yok yanında yada eşinin ailesi ? benim her ikiside yok

benim gibi ailendemi yok yanında yada eşinin ailesi ? benim her ikiside yok

eşimin ailesi ile aynı apartmanda oturuyoruz benim memleketim ve ailemse burdan kilometrelerce uzakta komşularım var çok da sıcaklar ama genelde emekliinsanlar kendime en yakın hissetiklerim 40 yaşında bir abla ve 5 yaşındaki kızı en yakın arkadaşlarım oluyolar
burda bir arkadaşım vardı ilkokul arkadaşım ama eşinin tayini çıktı onlarda gitti
tek tesellim 1-1.5 saat mesafede kuzenim var onla görüşüyoruz arasıra
ama işte hadi gel çerşıya gidelim bi kafede oturalım bi çay içelim diyebileceğim kimsem yok

ama ne güzel işte en azında abla diyebilecğin biri var bide eşinin aileside varmış sana karşı nasıllar bilmiyorum ama benim hiç ama hi.ç kimsem yok bi tek bebek tedavisi için gittiğim doktoru bide direksiyon hocamı tanıyorum edirnede onlarında maşallahı var boş vakitlleri yok sen nerdesin nerelisin nerde oturuyon ben d.bakırlıyım edirneye geldim gelin olarak

evet biraz daha şanslıyım sana göre
benim eşim de rahattır mesela o konuda da sıkıntım yok
kayınvalidemler de Allah'a şükür çok iyi
ama insan yinede birlikte vakit geçircek arkadaş arıyo
eşimin erkek arkadaşları var ama hepsi bekar bi evlenseler de benimde arkadaşım olsa :)
ben trabzondan kocaeliye geldim

çokta uzak değilmiş memleket keşke benim o kadar olsa arkadaş konusu ise doğru insan arıyor sarmaş dolaş birini ama şunuda unutma sen bana göre çooook iyisin şükret :) bende ediyorum herzaman ama bazen farkında olmadan sitem ediyor insan burda yaptığım gibi :)

ya canım bende genellikle sabahtan akşama kadar evdeyim bazen o kadar sıkılıyorum ki sıkıntıdan ağlıyorum kocam da genelde yorgun geliyor işten hani ona da çok yuklnemke istemiyorum ama
birde tam eve geldiği satte yabancı bi dizisi var onu izliyo gıcık oluyorum sanki dizi seni bekliyo diyorum akşama kadar

tabi Allah'a şükür telefonlar var konuşuyoruz annemlerle kuzenlerle falan

geçen sene benle eşim böyleydik yerdik birbirimizi sen hep tv izliyon diye kafsının etini yerdim onu ilgisini dağıt dikkatini çekçeği konular aç ben öyle yaptım düzeldi ama halende kayıyor diyorum neyse hakkediyor o kadarında

Sudenaz bende gebzeye gelin geldim ailem 1500km uzak kaynanam 1 sokak ötede ama konuşmuyoruz.hiç komşum arkadaşım yok.
Ayrıca eşim hemen hemen hergün annesine gider izin günlerindede o gitmezse kaynanam arar çağırır bir bahane bulup.yani Anlayacağın
hepten yalnızım zaten ayrılacağım az kaldı

eşindenmi ayrılacaksın kayınvalidenle neden konuşmuyorsun

eşindenmi ayrılacaksın kayınvalidenle neden konuşmuyorsun

Canım ben şiddet görüyorum bunu yazmıştım konum var o nedenle ayrılacağım.Kayınvalide beni istemedi hiç bir zaman üstüne üstlük evime gelip (bu evden git dedi seni istemiyorum) ki bana bir iğne bile almayan bir insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…