- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.474
- 548
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
erkekler kadar umursamaz olmak lazım
adamların eşleri ölüyor 6 ay sonra sevgili yapıp 1 sene sonunda evli oluyorlar.
bilmiyorum ya
Bi insanı sevmek için nedene ihtiyacımız yok ki. Şarkıda diyo ya hani ‘sevgi anlaşmak değildi nedensiz de sevilir’ diye hakkaten öyle. Bütün hatalarına gözlerini kapatıp yine de seviyorsun ve sevdiğin kişiye de psikolojik olarak güven duygun daha yüksek oluyor bu bilimsel bir gerçek. Dünya alem adamın yalan olduğunu söylese sen yine de bu adam doğrudur diyorsun konduramıyorsun. Burada ki tek hata yanlış insanı sevmek. Ama seçemiyoruz ki işte kimi seveceğimizi. Allah güzel insanları kalbimize sevdirsin diyelim.
erkekler kadar umursamaz olmak lazım
adamların eşleri ölüyor 6 ay sonra sevgili yapıp 1 sene sonunda evli oluyorlar.
bilmiyorum ya
O konuda hepsi ayni değil, benim abimin eşi vefat edeli 2 yılı geçti hala düşünemiyor yeni birini hayatına almayı. Hemen evlenenlerin kalpleri sökülüp alınmış gibi geliyor bana.
Evet kurtuldum.Ama hakkımı helal etmiorum.Hayır be bicdan ne de kalpleri var.Kayınvalide ne dedi bılıomusun oglunuz ımza vermedım dıye boşanmak istıyor dedım.Evlenmekte dogal boşanmakta bir imza degılmıydi imzanda seninleılsun dedi.3 tanede onun kızı var.Allah sorsun.İçimhiçbirini affetmıkadar mutlu olayımkı mutluluktan hiçbir sey hatırlamayayım istıyorum.Ben kemdı basıma atlatmak ıcın her yolu denedım.Ellerımde stresten kızarıklık ,Kalp carpıntısı en sonda bı folu vesvese kapladı ıcımı.Tedavıye başladım.Doktor çok yıpranmışsın ama gevecek dedi.Eger kotu olursanız beklemeyın.Kotu olsak oh ıyı oldu sucluydu allah cezasını verdı yada zaten hastaydı dicekler.
Ne acı. Kimse ölümle sinanmasin inşallah. Biz bir boşanmada kendimize gelemiyoruz, insanlar ne kayıplar veriyor.
Başınız sağ olsun, abinize de Sabırlar diliyorum, inşallah abinizi anlayacak sevecek, acısını geçmişte bırakacak birisi çıkar karşısına.
Bir fotoğraf konusundan sonra mütemadiyen sizi düşünüyordum.
Biraz daha iyi mi acaba, sorsam bir çuval inciri berbat mı ederim,sormasam yalnız mı hisseder derken bu konuyu gördüm.
Eşimle evlendikten 1 ay sonra tayini iç anadoluda bir şehrin çok ücra bir kasabasına çıkmıştı.
1 aylık evliydik. Ve evimizde 2.haftamızdı. ilk 2 hafta balayındaydık.
Onun gitme hazırlığı yaptığı günler aklima geliyor bazen. O gidecek ben kalacağım ama hiçbir yere sığmıyorum.
Anahtarını makinenin üzerine koyardı. Ben istemezdim oraya koymasını.
Gideceği gün dedim ki anahtarını makinenin üzerine koy
Çok yalnız hissetmiştim .
Sizin ne hissettiğinizi tam olarak tespit edemiyorum. Sizinki daha çok hayal kırıklığına benziyor .. ama aynı acı farz etsek bile yeterince can yakıcı.
Reşat nuri güntekin çalıkuşunda der ki; zamanla ilk kuvvetini kaybetmeyen hiçbir duygu yok... ve insan neye tahammul etmiyor ki??
Allah sağlıktan ayırmasın. Bunlar geçici. Kendinizi dinlemeyin.
Yalnız kalmayın.
Geçecek ..bu hisleriniz de sürecin bir bir parçası..bosanmadim ama boşanan herkes aynı hislerde.kim bunu niyet ederek evlenir ki.. kendinizi suçlamayın hiç bir konuda.ne geçmiş ne de şimdiki hislerle ilgiliEvet, koskocaman bir boşluk duygusu ve acı.
Biraz önce bu platformda boşanan üyelerin konularını okudum. İnsan nasıl da benziyor birbirine. Acı hep aynı acı. Herkesin aşkı özel, herkesin sevgisi çok büyük, haliyle herkesin acısı ve boşluğu da benimki gibi.
Benimki de bir boşanma konusu. Hikâye yaşayan pek çoğunuzunkiyle aynı. Birkaç gün önce bir fotoğraf konusu açmıştım.
(Allahım neden bu kadar arabesk seyler hissediyorum ?) O fotografi gördüğüm günden beri iflah olmuyorum sanki. Acı çekiyorum. Acıyor yani. El, kol, bel, baş ağrısı gibi. İçimde bir boşluk, o boşluk acıyor mu, acıtıyor mu? Tarif de edemiyorum ki.
Zaman diyeceksiniz, biliyorum zaman ama anlıyorsunuz değil mi ? Belli bir zaman sonra geçecek olması, ne su an beni teselli ediyor, ne de hafifletiyor. Konuşmak, yazmak istiyorum işte böyle.
Neden diye sürekli dönüyor kafamın içinde. Neden boyle bir insanı sevdim. Severken vallahi boyle değildi. En azından hakkaniyetine sonsuz guvenirdim. Nasıl, neden bu kadar çok çok çok, her anlamda yanıldım ?
Huh ! Daha ne kadar sürecek ? Niye tüm rezilliklere rağmen sever gibiyim? Sevmek nedir ya ? İnsan sevdiğine utanıyor. Şuraya seviyorum demeye, yazmaya utanıyorum. Öyle bir adam.
Gecen gün açtığım bir konuda, bir üye çok güzel yazmıştı, "sevilme hissini de israf etmemeli insan." diye. Niye sevgim böyle israf edildi? Benim canım, güzel sevgim.
Çok üzgünüm. Nereden nereye ? Çok çok üzgünüm.
Geçecek ..bu hisleriniz de sürecin bir bir parçası..bosanmadim ama boşanan herkes aynı hislerde.kim bunu niyet ederek evlenir ki.. kendinizi suçlamayın hiç bir konuda.ne geçmiş ne de şimdiki hislerle ilgili
Siz nasılsınız ?Sizi çok çok iyi anlıyorum( severek ayrıldım, karar verip davayı bitirene kadar sanki etimi lime lime kesiyorlarmış gibi hissettim.
Anneme ,babama "sanki kör bir bıçakla şuan bedenim parca parca kesiliyor gibi hissediyorum "dedim durmadan .
Ailem ,kendimden çok ona üzülmeme , onu bu kadar sevmeme dayanamıyorlardı .
Değmeyen bir adami nasıl bu kadar seviyordum ama hala onu nasil o kadar sevdim diye kızıyorum kendime .
zamana bırak demiyorum zaman ilac degil , ilaç bizim icimizde !
teşekkür ederim,çok şükür ki çok daha iyiyim :))Siz nasılsınız ?
Daha iyisiniz değil mi ?
Merhaba aklıma geliyorsun..
Sadece şunu demek için geldim geçiyor.. Daha iyi olacaksın, hatta boşandığın için iyi ki bile diyeceksin keşke çok daha önce yapsaydım aptalmışım diyeceksin..
Bazı insanlardan vazgeçtiğin zaman önce üzüntü, sonra gurur duyarsın.. Bizim de hikayemiz son cümledeki gibi. İnan bana..
Ah sevgili @Puxhu biliyorum, inanıyorum ama bu üzüntü başka bir şey. Evet, mutlu olmam mümkün değildi, evet kesinlikle haklılığıma inanıyorum, simdi asla uzulmemem gerek biliyorum ama yine de acıyor. Geçmesini diliyorum artık. O adamı sevmek istemiyorum, hayal etmek istemiyorum. Bulduğum her boşlukta aklıma gelmesi rahatsız ediyor ama geliyor.
Bir de ne kadar süre sonra geçecek ? 10 ay oldu, bir yıl olacak nerdeyse. Dava bitince bende de bitecek mi ?
Lemniskat merhaba, uzun zamandır girmiyordum siteye. Davam henüz bitmedi, takı mevzuatı uzatıyor davayı. Ama velayet filan kesinleşti sayılır. Haziranda bir sonraki dava ama uzayacak gibi. Bu arada artık işim var, her şeyi geride bıraktım diyebilirim bu birkaç ayda. Daha iyi hissediyorum. Kendim ve oğlum için planlar yapıyorum, hayaller kuruyorum, onlara odakli yaşayıp gidiyorum.Canım nasılsın bittimi dava
Çok sevindim canım gözün aydın. Iş bulman ne kadar iyi olmuş. Eminim maddi manevi çok rahatlatmistir seni. Dava da biter yakinda merak etme. Kolaylıklar diliyorum sanaLemniskat merhaba, uzun zamandır girmiyordum siteye. Davam henüz bitmedi, takı mevzuatı uzatıyor davayı. Ama velayet filan kesinleşti sayılır. Haziranda bir sonraki dava ama uzayacak gibi. Bu arada artık işim var, her şeyi geride bıraktım diyebilirim bu birkaç ayda. Daha iyi hissediyorum. Kendim ve oğlum için planlar yapıyorum, hayaller kuruyorum, onlara odakli yaşayıp gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?