Şimdi arkadaşlar
Geçen abimin eşinin abimi boynuzlaması üzerine bi konu açmıştım.. Bunun üzerine annemin bir eleştirisi üzerine gelin hanım bas bas bağırarak eve polisler eşliğinde gelerek annesinin evine gitti çocukları da alarak.
Tabi bu süreçte abim denen o arkadaş karısının peşinden çok dil döktü vs geri getirdi karısını..
Annemler çeşitli zorunlu sebeplerle onların yanında kalıyordu. Bu olaylardan sonra annem de babam da eşyalarını alarak o evden ayrıldılar ve ablamın yanına geçtiler. Ama babam olacak hayırsız annemi ekerek sevgili gelinkızı eve döndü diye tekrar her şeyi yutarak o eve geri döndü..
Ancak gelin hanım babamın olduğu ortamda durmayıp sabah abim olacak arkadaşla çıkıp akşam geri dönmüş bu süreçte. Ve en son dün bir hengame koparmış babam ve ablamlara yeniden transfer olmuş..
Şimdi
İlk ayrıldıklarında ben ve diğer 4 kardeş ev tutmak için kendimizi yırttık uygun evler bulduk ve geçinmeleri ve evlerinin düzenlenmesi için fırsatlar bulmaya çalışırken sevgili babamızın o eve geri dönmesiyle ev planı iptal edildi annemse ablamlarda kaldı.
Ancak dün kopan fırtınada babam eve gelince şimdi yeniden ev planları gündeme gelecek.. Ve ben bu süreçte çok yıprandım çok ağladım çok üzülçok. Tabi ki annem de perişan oldu..
Babam 22 nisanda ameliyat olacak ve tutulan eve geçse eşya yok,ikisinin ortalama 1100 lira maaş dışında gelirleri yok. Yok da yok liste uzar gider.. Ben ne yapayım bu işin içinden nasıl çıkayım. Herkes yardım edecek illa ki ama iş başa düşünce bi tek ben dolanıyorum ortalarda.. Herks param yok diye ağlıyo ki benim durumum da öyle ahım şahım değil anca bize yetiyoruz..
Yani ne yapılır nasıl içinden çıkılır.. Daha önce aynı sorunları yaşamış çözümler üretmiş ne bileyim yakınlarında görmüş kimseler var mı?
Ha şu da var babam kimsenin yanına gitmek istemiyo hastanesi de orda olduğu için tedavisi vs de o şehirde oluyo. Annem de aynı şekilde kanser..
Ben şimdi ne yapayım?
Çook uzun oldu çok özür dilerim arkadaşlar ama değerli fikirlerinize ihtiyacım var