Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

Bir çoğunuz sporu bıraktı galıba , dıyet ve spor harıc topıkte hersey paylasılmış

Bızım cephede de hastalıklar,kosusturmalar eksık olmadıgından ben de sporumu aksattım ama kalorı sayımım devam edıyor.
Kilo vermem durdugu için dusuk kalorı yerıne yuksek kalorı alıyorum bugun aldıgım kalorı mıktarı : 1350

geçmiş olsun...

Amin canım çok sağol :29:
Vallaa ben de çok sevindim ne yalan söyliyim , Allah tamamına erdirsin...
Sen de doğrusunu yapmışsın bence canım. Hem biraz kilo verince moralin de daha düzgün olucak, sağlığın da daha yerinde olucak, inşallah herşey yolunda gidecek :16:
inşaallah cnm önce kilolar gidecek sonra bebiş

Bir çoğunuz sporu bıraktı galıba , dıyet ve spor harıc topıkte hersey paylasılmış

Bızım cephede de hastalıklar,kosusturmalar eksık olmadıgından ben de sporumu aksattım ama kalorı sayımım devam edıyor.
Kilo vermem durdugu için dusuk kalorı yerıne yuksek kalorı alıyorum bugun aldıgım kalorı mıktarı : 1350
umarım önemli bi durum yoktur ,bu hafta kilo veremedim galiba ama sporumu aksatmadım hatta dün 2saat 45dakka yaptım

:9::9::9:farkeder :17:dünkü turşu su tuttu büyük ihtimalle :44: ya bende geçen mercimek çorbası yaparken canım çekti biraz yedim ondan sonra eksilemmedim bakalım yarın tartı günüm ama ümidim yok bide doğum kontrol hapı kullanıyorum mecburen bi regl olsamda rahatlasam oda martın 20si gibi anca olur belki ozaman rahatlarımda kiloda farkeder belki :18:

senin işinde zormuş cnm öğlen ayrı düşün akşam ayrı düşün ne yemek yapıcam diye:34: evet vericem kiloları başka yolu yok sennde haklısın bıkmakla ben bile bıktım daha yolumda uzun:18: eşim 3boyutlu film yükletmiş akşam izlerken bi yandan yürüyüş yaptım düşün sıkıcı ama yaza ne kaldıki çok zayıf olmasamda göze batmayacak şekilde olmam lazım
evet düşünmesi bile zor :50: bi de ben ev işlerini hiiiiç sevmem,ev hanımı olmak için yaratılmamışım diyorum eşime hep :1:
evet canım senin yol uzun ve sonu mükemmel olacak, hedefine ulaşınca öyle bi kilo vermiş olcaksın ki, görmemek imkansız olur yani, bunun sana yaşatacağı mutluluğu düşünemiyorum :53::53::53:
Ahh canım yaa hakkaten öğlen ayrı akşam ayrı yemek düşünmesi bile zahmetli bırak yapmayı :31:
Neyse Allah sağlığını , kocanla ağız tadını ,huzurunu eksik etmesin herşeyi seve seve yapıyosundur...
hedefe 2 kilo kaldığı günleri iple çekiyorum ben vallaa , annem "kızım bu börekten bi dilimde olsa yemiycen mi " diye sordu ağlamaklı bir sesle, kadının içine sinmiyo yaptıklarını yemiyorum diye ama işte dünkü örnekten sonra yapacak bişey yok. Ben de "börek kaçmıyo anne, bi zayıflayayım yerim, nasıl olsa yarısını dolaba attın " dedim avuttum :1:

amin canım, huzurumuz sağlığımız yerind eolsun da napalım artık :)) gene de kocam öyle menü şeklinde yemek aramaz sağolsun, tek çeşit yemek de yer, akşamalrı o da dikkat ediyo yediklerine , işime yarıyor benim de :)

tandoorii, sporu yvaşlatan benim şimdilik,diğer arkadaşlar devam ediyor... arada sohbet de iyi geliyor bize, başka şeyler d ekonuşmalıyız ki moraller yüksek olsun, hevesimiz gitmesin, yoksa tek başına gerçekten zor bu işler...

evet düşünmesi bile zor :50: bi de ben ev işlerini hiiiiç sevmem,ev hanımı olmak için yaratılmamışım diyorum eşime hep :1:
evet canım senin yol uzun ve sonu mükemmel olacak, hedefine ulaşınca öyle bi kilo vermiş olcaksın ki, görmemek imkansız olur yani, bunun sana yaşatacağı mutluluğu düşünemiyorum :53::53::53:

amin canım, huzurumuz sağlığımız yerind eolsun da napalım artık :)) gene de kocam öyle menü şeklinde yemek aramaz sağolsun, tek çeşit yemek de yer, akşamalrı o da dikkat ediyo yediklerine , işime yarıyor benim de :)

tandoorii, sporu yvaşlatan benim şimdilik,diğer arkadaşlar devam ediyor... arada sohbet de iyi geliyor bize, başka şeyler d ekonuşmalıyız ki moraller yüksek olsun, hevesimiz gitmesin, yoksa tek başına gerçekten zor bu işler...
bazen evişi yaparken bende senin gibi düşünüyorum çook sıkıcı ama mecburen yapıyoz işte evet büyük fark olucak buna eminim 65e inersem 35kilo vermiş olucağım bu arada pasta kursum pazartesi başlıyor bakalım umarım bana iyi gelir

Ben konusulmasın dememısım zaten, galıba coğunuz bıraktınız kımse sporundan dıyetınden aldıgı verdıgı kalorıden bahsetmemıs dedım.
Tabıkı konusun , paylasmak guzel birşey

umarım önemli bi durum yoktur ,bu hafta kilo veremedim galiba ama sporumu aksatmadım hatta dün 2saat 45dakka yaptım

Çok sukur atlattık dıyebılırım, 2 saat cok cok ıyı bır sure kaç kalorı yakmıs gorunuyorsun 2 saatte ?

bazen evişi yaparken bende senin gibi düşünüyorum çook sıkıcı ama mecburen yapıyoz işte evet büyük fark olucak buna eminim 65e inersem 35kilo vermiş olucağım bu arada pasta kursum pazartesi başlıyor bakalım umarım bana iyi gelir
iyi hadi bi uğraş olur sana, bize tüyolar verirsin bak ona göre :52: arkadaşım da başladı pasta kursunai, konyada o :)
Ben konusulmasın dememısım zaten, galıba coğunuz bıraktınız kımse sporundan dıyetınden aldıgı verdıgı kalorıden bahsetmemıs dedım.

Çok sukur atlattık dıyebılırım, 2 saat cok cok ıyı bır sure kaç kalorı yakmıs gorunuyorsun 2 saatte ?

ben de konuşulmasın demişsin demedim zaten :)
evet bu aralar kendimizi kilolardan uzaklaştırmak için sohbete daldık, iyi de oldu, yoksa insan kafayı yiyecek her gün hergün kalori bahsetmekten:37:

merhaba çıtır kızlar
bayadır giremedim amca saydığım çok yakın aile dostumuz 10 gün yoğun bakım 10 gün cenaze derken yaklaşık 1 aydır ne spor ne bişey. 2 3 gün oldu eve geleli. zar zor verdiğim 1 kiloyuda geri aldım tabi. tekrar başlamam lazım. buradaki yazdıklarınızı okuyunca sizlere kıskanır bende koşu bantına çıkardım. ama görüyorumki kıskandıracak birşey yazmamışsınız. kendiniz için spor yapmıyorsanızda benim için spor yapın. evet çok bencilim biliyorum :9:

Son düzenleme:

2saatte 300yakıyorum 5hızında :34:

iyi hadi bi uğraş olur sana, bize tüyolar verirsin bak ona göre :52: arkadaşım da başladı pasta kursunai, konyada o :)
arkadaşın öğrenmiştir belki bişeyler :56:tüyolar tabiki veririm cnm nefsimide köreltmiş olurum pasta yapıp yemeyince :9:umarım sporumuda etkilemez

merhaba çıtır kızlar
bayadır giremedim amca saydığım çok yakın aile dostumuz 10 gün yoğun bakım 10 gün cenaze derken yaklaşık 1 aydır ne spor ne bişey. 2 3 gün oldu eve geleli. zar zor verdiğim 1 kiloyuda geri aldım tabi. tekrar başlamam lazım. buradaki yazdıklarınızı okuyunca sizlere kıskanır bende koşu bantına çıkardım. ama görüyorumki kıskandıracak birşey yazmamışsınız. kendiniz için spor yapmıyorsanızda benim için spor yapın. evet çok bencilim biliyorum :9:
başın sağ olsun sende zor kilo veriyodun galiba :44:benimde yavaşladı kilo vermem ama pesetmiyeceğim:8:ben sporumu aksatmıyorum günlük 2saat yapıyorum hadi sen bizi kıskandır başla sporuna :34:

merhaba çıtır kızlar

aaa nasıl kıskandırmadık, ben fotolarımı ekeldim daha nolsun :8::8::8: eski halime 2 kilo kaldı :10: ayrıca tuana her gün sporunu yapıyor maşallah :nazar: herkes kilo veriyor...

tuanacım kolay gelsin 2 saat zorlar ama bırakma sakın :nazar:
aman pastaları halı gibi düşün, halı kursu :1:

koşu bantında koşmadım da bende sahilde 2 buçuk saat yürüdüm 1 ay ara verince ağır geldi tabi. pazartesi 30 dakikadan tekrar başlıyorum.

Spor yapanlar çoğalıyor ne güzel , yazın da benı de gaza getırın :)

Ben bugun 40 dk. 200 kalorı ancak yakabıldım 5.5 hızla..

Ya kızlar 1 Porsiyon Kaşarlı Pide = 743 kalorı dıyor nette doğrumudur :(
akşam yemeğin de yedim eğer doğruysa bugun : 1800 kalorı almıs oluyorum uf boğazımı tutamıyorum yıne

selam arkadaşlar bende 1 haftadır koşubandında 5-3 5-4' le 45-50 dak. yürüyorum,1 haftada bile sıkılaşma oldu,sorun geç kalkmam bir türlü erken kalkamıyorum bu kilo yapar mı sizce birde kilo verebilmek için 1-2 saat yürümek mi gerekiyor?

aaa nasıl kıskandırmadık, ben fotolarımı ekeldim daha nolsun :8::8::8: eski halime 2 kilo kaldı :10: ayrıca tuana her gün sporunu yapıyor maşallah :nazar: herkes kilo veriyor...

tuanacım kolay gelsin 2 saat zorlar ama bırakma sakın :nazar:
aman pastaları halı gibi düşün, halı kursu :1:
nazar değdi cnm dün hiç yürümedim kilom aynı ya moralim bozuldu ama bugün yürüyeceğim

selam arkadaşlar bende 1 haftadır koşubandında 5-3 5-4' le 45-50 dak. yürüyorum,1 haftada bile sıkılaşma oldu,sorun geç kalkmam bir türlü erken kalkamıyorum bu kilo yapar mı sizce birde kilo verebilmek için 1-2 saat yürümek mi gerekiyor?
1haftada kilo verebildiysen böyle devam et heerkesin bünyesi farklı bazı kişiye 1saat yeterli bazı kişiye 1saat yetmez bende geç uyanırdım şimdi erken kalkıyorum nekadar erken uyanırsan okadar iyi

ara verdikten sonra tekrar başlamak kadar zor bişey yok aman ara vermeyin

aynen... ara vermiştim, başlamayı düşünüyorum ama o gün gelmiyo bi türlü :))) bakalm bu hafta başlamalıyım :4:

tuanacım nazar mı değdi, nazar da koymuştuk :nazar::nazar::nazar::50::50::50: vermeye devam edersin inşallah canım, içimizde en çok sen ve yalnzeskci dikkat ediyor zaten, aman diyim :53::34:

45 dk : 411 kalorı ıle geceyı bıtırıyorum..

1 buçuk saat sokakta yürüdüm. yarım saatta koşu bantında yürüyebilsem çok iyi olacak ama yorgunum

ben hafta sonu ara veriyorum hafta içi yürüyorum.5.4 5.3 ile ,45- 50 dakikada en fazla 130 kalori yaktığım gözüküyor.benim koşubandımda bir sorun mu var acaba ?

kosu bandı tahmını rakamları gosterıyor cok takılmamak lazım ama ben 6.0 baslayıp 9.0 ile bıtıryorum.. hızdan dolayı kalorı fazla cıkıyor canım

Back
X