merhabalar ben 25 yasindayim 3 aylik bir bebegim var emziriyorum hamilelikte tam 22 kilo
aldim ve catir catir catladim
kii cokk onlem aldim ama maalesef genetik engeline takildim
dogumla birlikte 15 kilo gitti ama suan 84 kiloyum boyum 168 cm ideal kilom 58 bebegim cok huysuz ve surekli kucak istiyor dolayisiylr onu birakip spora gidemem ki ailelerimiz yok yanimizda bende kosu bandi almak istiyorum ama kocis biraz tereddutlu vikarsan koseye atarsin diyor ama ben cok ianniuorum gunde 1 saat yurumek bile iyi olucak benim icin hangi marka onerrsiniz
Merhaba,
Allah bebeğinizi analı babalı büyütmeyi nasip etsin dilerim.
Düzenli kullanmayıp bir köşeye atma ihtimalinizi kendiniz de düşünün çünkü böyle yapan çok insan olduğunu duydum ben. O zaman hem verdiğiniz paraya yazık olur, hem de evinizin bir köşesinde sürekli tozu alınması gereken bir fazlalık oluşturur.
Ama bıkmayacağım azimle düzenli olarak kullanacağım diyebiliyorsanız almanızı tavsiye ederim. Dışarda spor yapma ihtimali olmayan insanlar için evin rahatlığında istediğiniz zaman kullanılabilmesi güzel bir avantaj.
Ben 33 gündür kullanıyorum gayet memnunum. Markası Altis Forest. Siz de isterseniz bir inceleyin özelliklerini internetten. Nasıl birşey istediğinize karar vermek açısından faydalı olur. Ama çok da fazla seçenek arasında boğulmamaya çalışın.
Umarım fazlalıklarınızdan kurtulmayı başarırsınız.
Kolay gelsin...