günaydınlar arkadaşlar sabah bir saat açık havada yürüdüm dün akşamda 1 saat yürüyüş bandında 6km hızda yürüdüm herkese güzel bir gün diliyorum![]()
üffffffffffffff azme bak kaç kilo verdin tığ gibi olmuşsundur şimdi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlar arkadaşlar sabah bir saat açık havada yürüdüm dün akşamda 1 saat yürüyüş bandında 6km hızda yürüdüm herkese güzel bir gün diliyorum![]()
ya durdu benim kilo vermem 1 ayda 4 kilo vermiştim ne güzel.napıcam ben şimdi bundanda daha az yiyememki canım zaten ekmek yemiyorum abur cubur hamur işi hiç bişey yemiyorum her gün yapamasamda gün aşırı kesin yürüyorum.napıcam ben ya çok moralim bozuldu.böyle kilo vermesi durupta ekstra bişey yapmadan aynı diyetle yeniden zayıflamaya devam edeniniz oldumu acaba.motivasyona ihtiyacım var napiyim ben şimdi![]()
canımmmm üzülme yapacağın şey aktiviteni artırmak yemen az dediğine göre daha fazla kısmanı tavsiye etmem ama yürüyüşünü her gün muhakkak yapmaya çalış bence gün aşırı yürüyüş yapıyorum demişsin her gün yaparsan eminim tekrar vermeye başlarsın
kızlar bende yuruyus bandıyla yuruyorum
ancak kac km hızla yurumek yag yakar bı fıkrım yok o yuzden 6 km hızla 1 saat yuruyorum
gecmıste 3 ayda baya bı kg vermıstım yuruyerek ama hatrlamıorm nasıl yaptgımı![]()
valla canım bende senin gibi 6-6,5 larda 45 50 dakika yürüyorum.1 ayda 4 kilo vermiştim.şimdi hergün yürümüyorun diye durdu ama hergün yürümeye devam edicem.yani hızın iyi bence
bazen 15 20 dk da bır 8 e cıkıp kousyorum bı kac dk
daha fazlasını zaten yapamam:) cok guzel vermıssın bravo
yuruyusun en guzel yanıda bacakları ve popyu cok guzel ınceltıo
sağol canım inşallah dahada veririz hep birlikte.yürüme tarzın güzel bence hiç bozma.
sabır bencede.keşke benim 3-4 kilom kalsa 85 kiloydum 81 oldum daha 11 kilom var boyum 169 yeter 70 kilo bana.
sabır bencede.keşke benim 3-4 kilom kalsa 85 kiloydum 81 oldum daha 11 kilom var boyum 169 yeter 70 kilo bana.
slm kızlar yine ben geldim :) misafirim vardı kayınım 2-3 kaldı bende pek giremedim desem yeridir buara dışarda yürüyorum açık hava daha iyi kızlar ama gün aşırı yürüdüm hala aynı kilomdayım tabi abur cubur yiyorum sinir oluyorum kendime yerken ama yiyorum işteİstanbul a gidicem kardeşimin sünneti için 1 hafta falan kalırım yada 10 gün sonrasında sıkı bir çalışma beni bekliyor bıraktım sanmayın sizleri çok öpüyorum bol zayıflamalı günler diliyorum tekrar görüşmek üzere
![]()
niye kimse uğramıyo artık buraya ya.bıraktınızmı yürüyüşü diyeti.evet sıcakta yürümek zor oluyo hergün yürünmüyo ama arayada yürüyün yinede yürüyüncede yazalım.bakın ben dört kilo daha vermişim toplamda 8 kilo etti.2 ayda.özendireyim sizi biraz.85 kiloydum şimdi 77 yim.![]()
Merhaba arkadaşlar;
heide nasıl bir programın var,neler yapıyorsun?2 aydırmı spor yapıyorsun.8kilo verince görüntünde değişiklik oldumu.bilgilendirirsen sevinirim.