Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

ya durdu benim kilo vermem 1 ayda 4 kilo vermiştim ne güzel.napıcam ben şimdi bundanda daha az yiyememki canım zaten ekmek yemiyorum abur cubur hamur işi hiç bişey yemiyorum her gün yapamasamda gün aşırı kesin yürüyorum.napıcam ben ya çok moralim bozuldu.böyle kilo vermesi durupta ekstra bişey yapmadan aynı diyetle yeniden zayıflamaya devam edeniniz oldumu acaba.motivasyona ihtiyacım var napiyim ben şimdi:43:

ya durdu benim kilo vermem 1 ayda 4 kilo vermiştim ne güzel.napıcam ben şimdi bundanda daha az yiyememki canım zaten ekmek yemiyorum abur cubur hamur işi hiç bişey yemiyorum her gün yapamasamda gün aşırı kesin yürüyorum.napıcam ben ya çok moralim bozuldu.böyle kilo vermesi durupta ekstra bişey yapmadan aynı diyetle yeniden zayıflamaya devam edeniniz oldumu acaba.motivasyona ihtiyacım var napiyim ben şimdi:43:

canımmmm üzülme yapacağın şey aktiviteni artırmak yemen az dediğine göre daha fazla kısmanı tavsiye etmem ama yürüyüşünü her gün muhakkak yapmaya çalış bence gün aşırı yürüyüş yapıyorum demişsin her gün yaparsan eminim tekrar vermeye başlarsın

kızlar bende yuruyus bandıyla yuruyorum
ancak kac km hızla yurumek yag yakar bı fıkrım yok o yuzden 6 km hızla 1 saat yuruyorum

gecmıste 3 ayda baya bı kg vermıstım yuruyerek ama hatrlamıorm nasıl yaptgımı:(

Son düzenleyen: Moderatör:
canımmmm üzülme yapacağın şey aktiviteni artırmak yemen az dediğine göre daha fazla kısmanı tavsiye etmem ama yürüyüşünü her gün muhakkak yapmaya çalış bence gün aşırı yürüyüş yapıyorum demişsin her gün yaparsan eminim tekrar vermeye başlarsın

haklısın evet hergün yürüyodum kilo verdiğim dönemde.bugünlerde dışarda işlerim oluyo eve gelincede yorgunum diyip yürümüyodum.hergün yürüycem artık.

kızlar bende yuruyus bandıyla yuruyorum
ancak kac km hızla yurumek yag yakar bı fıkrım yok o yuzden 6 km hızla 1 saat yuruyorum

gecmıste 3 ayda baya bı kg vermıstım yuruyerek ama hatrlamıorm nasıl yaptgımı:(

valla canım bende senin gibi 6-6,5 larda 45 50 dakika yürüyorum.1 ayda 4 kilo vermiştim.şimdi hergün yürümüyorun diye durdu ama hergün yürümeye devam edicem.yani hızın iyi bence

valla canım bende senin gibi 6-6,5 larda 45 50 dakika yürüyorum.1 ayda 4 kilo vermiştim.şimdi hergün yürümüyorun diye durdu ama hergün yürümeye devam edicem.yani hızın iyi bence

bazen 15 20 dk da bır 8 e cıkıp kousyorum bı kac dk
daha fazlasını zaten yapamam:) cok guzel vermıssın bravo
yuruyusun en guzel yanıda bacakları ve popyu cok guzel ınceltıo

bazen 15 20 dk da bır 8 e cıkıp kousyorum bı kac dk
daha fazlasını zaten yapamam:) cok guzel vermıssın bravo
yuruyusun en guzel yanıda bacakları ve popyu cok guzel ınceltıo

sağol canım inşallah dahada veririz hep birlikte.yürüme tarzın güzel bence hiç bozma.

sabır bencede.keşke benim 3-4 kilom kalsa 85 kiloydum 81 oldum daha 11 kilom var boyum 169 yeter 70 kilo bana.

basladgımda bnmde 10 kıloydu ac kaldım dıyebılırm
halada ole
kosu bandı harcte spor yapıorm ama yavas gdıo malesef haftada 1 kg falan gder dedım olmadı

slm kızlar yine ben geldim :) misafirim vardı kayınım 2-3 kaldı bende pek giremedim desem yeridir buara dışarda yürüyorum açık hava daha iyi kızlar ama gün aşırı yürüdüm hala aynı kilomdayım tabi abur cubur yiyorum sinir oluyorum kendime yerken ama yiyorum işte :47: İstanbul a gidicem kardeşimin sünneti için 1 hafta falan kalırım yada 10 gün sonrasında sıkı bir çalışma beni bekliyor bıraktım sanmayın sizleri çok öpüyorum bol zayıflamalı günler diliyorum tekrar görüşmek üzere :58:

slm kızlar yine ben geldim :) misafirim vardı kayınım 2-3 kaldı bende pek giremedim desem yeridir buara dışarda yürüyorum açık hava daha iyi kızlar ama gün aşırı yürüdüm hala aynı kilomdayım tabi abur cubur yiyorum sinir oluyorum kendime yerken ama yiyorum işte :47: İstanbul a gidicem kardeşimin sünneti için 1 hafta falan kalırım yada 10 gün sonrasında sıkı bir çalışma beni bekliyor bıraktım sanmayın sizleri çok öpüyorum bol zayıflamalı günler diliyorum tekrar görüşmek üzere :58:

slm arkadaşlar ve özellikle pamukk :)) uzun zamandır giremiyorum çünkü yürüyemiyorum:(( ama yinede dikkat edip iki kilo verdim. şuan elimden ameliyat oldum alçıda yirmi gündür hemde ikinci ameliyat.. 6ay önce olmuştum o ara kilo almıştım zaten şimdi tedavi cvp vermedi ikinci oldu yürüyemiyorumm :(( ama alçıdan çıkıp iyi olduğu ilk anda başlayacağım inşaallahh... aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş allah hepsine kolaylık versin inşaallah hepiniz en kısa zaman da istediğiniz kiloya ve vücuda ulaşırsınız.. zor ama insan verdikçe hayattan da keyif aldığını farkediyo, sizi takip ediyorum arada yazarım hepinize kolay gelsinnn :)))) bu arada dua edin de iyileşip kalan kiloları da sizlerle birlikte verelimm :)))

$578175_10150939258799255_114762304254_9549932_1658919135_n.webp

Yediklerimden PİŞMAN olmaya başladıysam ;yaz geldi demektir;=)))

Merhaba bayanlar.. Benimde baya bir kilo fazlam var artik biryerden baslayayim diyorum. Evimin cevresi rahat rahat gonlumce yuruyebilcegim kosabilcegim biryer degil. Oyuzden bende kosu bandi almaya karar verdim yapanlar ne kadar ise yaradi ne kadar kilo verdiniz birde cok yurumekten alt bacakalarinizda kaslar felan oldumu ? Yuruyus arti+diyet+jillian'in egzersiz programi+bitki cayi ile iyi bir sonuc elde eder miyim sizce ? Birde fazla pahaliya kacmamak icin fiyati uygun iyi bir marka model varmi ? Y

niye kimse uğramıyo artık buraya ya.bıraktınızmı yürüyüşü diyeti.evet sıcakta yürümek zor oluyo hergün yürünmüyo ama arayada yürüyün yinede yürüyüncede yazalım.bakın ben dört kilo daha vermişim toplamda 8 kilo etti.2 ayda.özendireyim sizi biraz.85 kiloydum şimdi 77 yim.:52:

niye kimse uğramıyo artık buraya ya.bıraktınızmı yürüyüşü diyeti.evet sıcakta yürümek zor oluyo hergün yürünmüyo ama arayada yürüyün yinede yürüyüncede yazalım.bakın ben dört kilo daha vermişim toplamda 8 kilo etti.2 ayda.özendireyim sizi biraz.85 kiloydum şimdi 77 yim.:52:

Merhaba arkadaşlar;
heide nasıl bir programın var,neler yapıyorsun?2 aydırmı spor yapıyorsun.8kilo verince görüntünde değişiklik oldumu.bilgilendirirsen sevinirim.

Merhaba arkadaşlar;
heide nasıl bir programın var,neler yapıyorsun?2 aydırmı spor yapıyorsun.8kilo verince görüntünde değişiklik oldumu.bilgilendirirsen sevinirim.

canım hem diyet hem yürüyüş yapıyorum.diyet diyince çok sıkı değil ama önce çok çikolata abur cubur yiyodum onları kestim.beyaz ekmek yemiyorum.1 paket kepek ekmeğini 5-6 günde bitiriyorum.sabah nesfit yada 2 dilim kepek ekmeği domates salatalık peynir yeşil biber.öğlen akşam ne yemek varsa ekmeksiz yada 1 dilim kepek ekmeğiyle yiyorum.tabi doyası pizza kebap yediğim günlerde oldu.haftada 1 kez mesela.ama diğer öğünde dengeledim o öğünü hafif geçtim yani.canım nisanda başladım şimdiye kadar 8 kilo verdim.ama hergün yürüyemedim çünkü küçük bebeğim var bazen aksattım.başkada birşey yapmadım canım.görünüşümde çok fark var tabi.resmen inceldim.çok hafifledim.

Back
X