Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

Arkadaşlar çok sordum çok yazdım biliyorum ama bu işin içine dalınca çıkmak çok zor oluyormuş. Son kararımı vermek için seçtiğim bandın yorumlarını okuyordum ki gözüme başka bir ürün takıldı. ( Altis parana manyetik koşu bandı ) motorsuz ve fiyatı çok ucuz 253 tl !!! İşin ilginci sitede yazan ürün yorumları da olumlu.

Peki siz ne dersiniz :((

Arkadaşlar çok sordum çok yazdım biliyorum ama bu işin içine dalınca çıkmak çok zor oluyormuş. Son kararımı vermek için seçtiğim bandın yorumlarını okuyordum ki gözüme başka bir ürün takıldı. ( Altis parana manyetik koşu bandı ) motorsuz ve fiyatı çok ucuz 253 tl !!! İşin ilginci sitede yazan ürün yorumları da olumlu.

Peki siz ne dersiniz :((
bence hiç kafanı karıştırma ucuz diye ben elektrik faturasından korkuyodum ama çok gelmedi ALLAH tan ben 2saat yaptığım halde yinede sen bilirsin

bence hiç kafanı karıştırma ucuz diye ben elektrik faturasından korkuyodum ama çok gelmedi ALLAH tan ben 2saat yaptığım halde yinede sen bilirsin

Çok sağol canım haklısın. Gece sabaha kadar okudum araştırdım zaten bant genişliği falan çok darmış, ve insanı çok zorluyormuş çalışırken. Benim belimde ve boynumda fıtık var bi de kendimi o kadar zorlayıp zayıflıcam derken iş çıkarmaktan korktum vazgeçtim şu geniş bantlı ve kilo kapasitesi yüksek olanı almaya karar verdim bakalım hayırlısıyla inşallah memnun kalırım pişman olmam...

ben hiç duymamıştım motorsuz olanını... aman çok karıştırma kafanı,biz 2 gün baktık aldık,yoksa alınmıyor valla, bi sürü eşit bi sürü youm var çünkü... hadi karar ver artık :34:

Çok sağol canım haklısın. Gece sabaha kadar okudum araştırdım zaten bant genişliği falan çok darmış, ve insanı çok zorluyormuş çalışırken. Benim belimde ve boynumda fıtık var bi de kendimi o kadar zorlayıp zayıflıcam derken iş çıkarmaktan korktum vazgeçtim şu geniş bantlı ve kilo kapasitesi yüksek olanı almaya karar verdim bakalım hayırlısıyla inşallah memnun kalırım pişman olmam...
canım şimdiden hayırlı olsun hadi biran önce gelsinde sende katıl bize

Bugun 46 dk. 200 kalori harcamış gorunuyorum.
Akşam yemeğinden sonra bir 100 kalori daha yakmayı planlıyorum
Ama heryerim ağrıyor resmen acı cekıyorum .
Babam iddia ugruna ölcen sen bu hırsla dıyor :)

Spor olayına plateside eklıycem yapan varmı aramızda ?
Bir de kızlar ya ben yeme düzenimi kuramadım bir türlü
Kaloriye kafayı taktım falan ama az mı cok mu kalori alıyorum ne edıyorum karıstı hepsi.

Kaloriye kafayı taktım falan ama az mı cok mu kalori alıyorum ne edıyorum karıstı hepsi.

Canım koşu bandı kullanımında ilk bir hafta öyle oluyor , ben spor salonuna giderken bir hafta sağ kalçamın üstüne oturamamıştım o kadar acıyordu, sonra alışıyor vücut ama alışması için işte bu günlerde dişini sıkman gerekecek :(
Platesi ben oldum olası sevemedim nedense ( belki bir kere spor salonunda yaptığım belim ve boynum çok ağrıdığı içindir bilemiyorum - ki spor hocasına belimde ve boynumda fıtık olduğunu söyledim güya bana ona göre hareket yaptırdı, ama işe yaramadı )
Ama umarım sen sever ve yapabilirsin yapanlar memnun olduklarını söylüyor...

Yeme düzenin için ise diyet şart canım. Bir diyet listesine bağlı kalmadan kendin kalori hesabı yaparak yemeye çalışırsan, evet başarılı olur kilo verirsin belki ama istediğin sürede olur mu bilemicem.
Ben 13 gün önce bir diyete başladım ve bugün itibariyle 2,4 kg verdim. Dr. Ayça Kaya'nın 1 ayda 8 kilo verdiren diyet listesini yapıyorum. Üstelik bu iki hafta içinde neredeyse hiçbir bedensel faaliyette bulunmadım. Ne spor ,ne evişi, ne çarşı pazar ....
Eğer sen diyetle birlikte koşu bandını yürütürsen bence daha güzel sonuç alırsın. Çünkü sadece sporla 1 haftada 2 kilo vermek için yaklaşık 15421 kalori yakman gerekiyormuş ki bunu hergün 3,60 saat spor yaparak ancak yakabiliyormuşsun
Senin iddianı kazanman için haftada ortalama 2 kilo vemen lazım di mi, istersen bu sitede topiği var orada videolardan bir izle belki sana uyacak bir diyettir...

Aaa doğru ya sana koşu bandıyla birlikte Altis GB 006 Plates seti hediye geldi di mii :))
Hadi onu da kullan bakalım hayrını görürsün inşallah :1:

Canım koşu bandı kullanımında ilk bir hafta öyle oluyor , ben spor salonuna giderken bir hafta sağ kalçamın üstüne oturamamıştım o kadar acıyordu, sonra alışıyor vücut ama alışması için işte bu günlerde dişini sıkman gerekecek :(
Platesi ben oldum olası sevemedim nedense ( belki bir kere spor salonunda yaptığım belim ve boynum çok ağrıdığı içindir bilemiyorum - ki spor hocasına belimde ve boynumda fıtık olduğunu söyledim güya bana ona göre hareket yaptırdı, ama işe yaramadı )
Ama umarım sen sever ve yapabilirsin yapanlar memnun olduklarını söylüyor...

Yeme düzenin için ise diyet şart canım. Bir diyet listesine bağlı kalmadan kendin kalori hesabı yaparak yemeye çalışırsan, evet başarılı olur kilo verirsin belki ama istediğin sürede olur mu bilemicem.
Ben 13 gün önce bir diyete başladım ve bugün itibariyle 2,4 kg verdim. Dr. Ayça Kaya'nın 1 ayda 8 kilo verdiren diyet listesini yapıyorum. Üstelik bu iki hafta içinde neredeyse hiçbir bedensel faaliyette bulunmadım. Ne spor ,ne evişi, ne çarşı pazar ....
Eğer sen diyetle birlikte koşu bandını yürütürsen bence daha güzel sonuç alırsın. Çünkü sadece sporla 1 haftada 2 kilo vermek için yaklaşık 15421 kalori yakman gerekiyormuş ki bunu hergün 3,60 saat spor yaparak ancak yakabiliyormuşsun
Senin iddianı kazanman için haftada ortalama 2 kilo vemen lazım di mi, istersen bu sitede topiği var orada videolardan bir izle belki sana uyacak bir diyettir...

Bişi diyim mi pilatesi bende sevmıyorum :) hıc denedım ama hep bır sogukluk var aramızda
Ama kosu bandının yanında plates seti hedıye gelınce kenarda durmasın onunlada desteklıyım kendımı dıye dusundum.

Soyledıgın 1 ayda 8 kılo of of cok heyecan yaptım şimdi :) hemen ıncelıycem dıyetı .
Ben şuan dukan dıyetı yapıyor gbyım.
Yani olabildiğince protein ağırlıklı beslenıyorum, tek eksiğim yulaf ( ara kaçamaklar ) yulafı buldugumda tamamen ona baslamayı dusunuyordum
Çünkü zaten yediklerimin kalorisini hesapladığım da dukan dıyetıyle bırebır uyuşuyor..
Şuan 3.gunum hayatımda normal ekmek,yağlı yıycekler aburcubur hıcbırı yok

Benım aklımın karışması : hanı gunluk almamız gereken kalori den 500 kl.eksık alırsak ve cok yakarsak zayıflıyormusuz ya
O işte , yedıklerımı hesapladıgım da sabah mesela yedıklerım 400 kalori yapıyor.
Akşam da yıyceklerımı kaba taslak hesapladıgım da 500 kalori topladıgım da : 900 kalori . hadı duz hesap 1000 kalori dıyelım.
Şimdi bakıyordum lıstelere 1000 kalori ile haftada 2-3 kılo vermem gerekırmış.

Ayhh iddia yuzunden beynım uyuştu ne yapıcagımı sasırdım
Böyle gidersem martta iğne ipleğe donucem ( inş )

Off kızlar çok efkarlıyım :((( Evimi özledim, yatağımı özledim , bira içmeyi özledimmm :7:
Yetmiyormuş gibi nisana kadar zayıflayıp ince bir gelin olmam gerekiyorrrr
5-6 tane bira içsem, acaba alacağım kalorileri sabah siparişini vereceğim koşu bandı gelince kaç saat yürüyerek yakarım dersiniz :((((((

Off kızlar çok efkarlıyım :((( Evimi özledim, yatağımı özledim , bira içmeyi özledimmm :7:
Yetmiyormuş gibi nisana kadar zayıflayıp ince bir gelin olmam gerekiyorrrr
5-6 tane bira içsem, acaba alacağım kalorileri sabah siparişini vereceğim koşu bandı gelince kaç saat yürüyerek yakarım dersiniz :((((((

:52: he heee bira çok mu kaloriliymiş, ben hiç sevmem içkiyi bilemiyorum ne kadar zamanda verrisin, 1 tane iç bari boşver :)
nisanda düğünün mü var ??? hadi hayırlı olsun bakalım,inşallah incecik olursun, ben 48 kiloydum gelinlile, çok güzel duruyordu :)))

bugün yürüdüm tekrar 3 gün aradan sonra...

:52: he heee bira çok mu kaloriliymiş, ben hiç sevmem içkiyi bilemiyorum ne kadar zamanda verrisin, 1 tane iç bari boşver :)
nisanda düğünün mü var ??? hadi hayırlı olsun bakalım,inşallah incecik olursun, ben 48 kiloydum gelinlile, çok güzel duruyordu :)))

bugün yürüdüm tekrar 3 gün aradan sonra...

Ahh ah ben 60 ı görsem yeticek ( ya da en güzel ihtimalle 58 i , boyum 1,70 )
vallaa nişanlı bey nisan sonu en geç mayıs başı diyor bakalım , tabi o tarihlerde Türkiye'ye gelebilirse
Ben içkiyi seviyorum yaa keyif veriyor. Kendi evimdeyken arada bir 5-6 bira alır oturup içerdim, sarhoş falan olmuyorum tabii kimseye de zararım yok . Ama şimdi alıp içsem 5 tane 1053 kaloriymiş , bir hafta boyunca sadece bunu yakmak için her gün 25 dk spor yapmam lazım :(((((((

Bu arada hepinizin fikirlerinden faydalanarak son kararımı verdim ve nihayet koşu bandı siparişimi az önce verdim çok heyecanlıyım, teşekkür ediyorum.

Allahım inşallah pişman olmam ve işime yarar, kurulur kurulmaz ben de aranıza katılıcam hayırlısıyla...

Ahh ah ben 60 ı görsem yeticek ( ya da en güzel ihtimalle 58 i , boyum 1,70 )
vallaa nişanlı bey nisan sonu en geç mayıs başı diyor bakalım , tabi o tarihlerde Türkiye'ye gelebilirse
Ben içkiyi seviyorum yaa keyif veriyor. Kendi evimdeyken arada bir 5-6 bira alır oturup içerdim, sarhoş falan olmuyorum tabii kimseye de zararım yok . Ama şimdi alıp içsem 5 tane 1053 kaloriymiş , bir hafta boyunca sadece bunu yakmak için her gün 25 dk spor yapmam lazım :(((((((

Bu arada hepinizin fikirlerinden faydalanarak son kararımı verdim ve nihayet koşu bandı siparişimi az önce verdim çok heyecanlıyım, teşekkür ediyorum.

Allahım inşallah pişman olmam ve işime yarar, kurulur kurulmaz ben de aranıza katılıcam hayırlısıyla...

Sıparıs ettıgın urun hangısı voitmi ?

Sıparıs ettıgın urun hangısı voitmi ?

Yok canım tüm cesaretimi topladım ve internetten sipariş verdim. Seninkinden Altis Forest 2,5 hp. İnşallah en kısa sürede gelir kurulur da bu hevesim geçmeden başlarım çalışmaya ve sonrasında gelsin fit bir vücut ve mutluluk, gitsin kilolar ...

Yok canım tüm cesaretimi topladım ve internetten sipariş verdim. Seninkinden Altis Forest 2,5 hp. İnşallah en kısa sürede gelir kurulur da bu hevesim geçmeden başlarım çalışmaya ve sonrasında gelsin fit bir vücut ve mutluluk, gitsin kilolar ...

Cok soruyorum ama ksr bakma :)
Nerden sıparıs verdın
Bunu sormaktakı amacım tek bır sıtede ucuz dıgerlerınde cok pahalıydı urun inş uygun yerı secmısındır.

Bugun 3.günüm
47 dk. 5.0 km.hızla sadece 210 kalori yakarak sinirlerimi bozmayı başardım..

Uyguladıgım beslenmeden dolayı 4. günde cok zayıf dustum 1000 - 1250 kalori alıp 1820-1840 kalori yakınca nevrim dondu
Cok sınırlı , uyku uyuyamayan , her yeri ağrıyan huzursuz birine döndüm.
Bugun bütün gün çıkmadım kosu bandına,
Akşamda kendime miss gb bir kahvaltı hazıradım bir güzel yedim,
Bişey diyim mi yemin ediyorum sinirlerim düzeldi,mutlu oldum :)
Bir de doymak ıcın yiyin falan diyorlar halbukı ben yemek yıyınce mutlu olan ınsanlardanım

Neyse yine bugun gittim kendime yulaf kepeği aldım,
Allahım o nasıl berbat bıseydır o , yoğurda karıstırdım , karıstırmaz olaydım
4.kaşıkta bittim , iştah kesiyormuş tok tutuyormuş falan tabi tok tutar yedıkten sonra 2 saat zaten kendınıze gelemıyorsunuz :)
Neyse ama o yulafı bıtıreceğim cunkuuu bugun tartıldım 4 gundur bu sekılde beslenmeme rağmen 1,5 kılo ınmişim.
Tabi ki yağ değil su ama olsun tartıda bunu görmek bile iyi ..

Kızlar sizde bısıler yazın ben burda kendımı cok yalnız hıssedıyorum
Sizde gunluk kalorılerınızı, sporunuzu yazın, ne bilim azıcık gaz verın , yarısalım :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok soruyorum ama ksr bakma :)
Nerden sıparıs verdın
Bunu sormaktakı amacım tek bır sıtede ucuz dıgerlerınde cok pahalıydı urun inş uygun yerı secmısındır.

Yok canım estağfirullah ben de bir haftadır az sormadım hani hem de hepinize :1:
sporreyonum sitesindeki sanki en uygunu gibiydi , bir de ben internetten alışveriş yapmaya alışık olmadığımdan bayaa bi çekindim. Ama buradaki mağazalarda o marka model satılmadığı için biraz mecbur kaldım internetten almaya ve didikleye didikleye orada karar kıldım inşallah bir terslik çıkmaz. sen nereden almıştın sanki rakamdan dolayı aynı yerden aldık gibi geliyor bana

Yok canım estağfirullah ben de bir haftadır az sormadım hani hem de hepinize :1:
sporreyonum sitesindeki sanki en uygunu gibiydi , bir de ben internetten alışveriş yapmaya alışık olmadığımdan bayaa bi çekindim. Ama buradaki mağazalarda o marka model satılmadığı için biraz mecbur kaldım internetten almaya ve didikleye didikleye orada karar kıldım inşallah bir terslik çıkmaz. sen nereden almıştın sanki rakamdan dolayı aynı yerden aldık gibi geliyor bana

Reklam yaptın :))
Ben bılerek sıteyı yazmamıstım kı yanlıs anlasılmasın dıye .
Evet bende ordan aldım ve bende senın gb tırım tırım korka korka aldım 19 ocakta sıparıs ettım 21 ocakta geldı o gelene kadar
ben ne kabuslar kurdum ne kabuslar :) ama Allah var dedıklerı gün teslim ettiler,sorunsuz.
İnşallah sende de bir problem yaşanmaz , güle güle kullanır zayıflarsın

Bugun 3.günüm
47 dk. 5.0 km.hızla sadece 210 kalori yakarak sinirlerimi bozmayı başardım..

Uyguladıgım beslenmeden dolayı 4. günde cok zayıf dustum 1000 - 1250 kalori alıp 1820-1840 kalori yakınca nevrim dondu
Cok sınırlı , uyku uyuyamayan , her yeri ağrıyan huzursuz birine döndüm.
Bugun bütün gün çıkmadım kosu bandına,
Akşamda kendime miss gb bir kahvaltı hazıradım bir güzel yedim,
Bişey diyim mi yemin ediyorum sinirlerim düzeldi,mutlu oldum :)
Bir de doymak ıcın yiyin falan diyorlar halbukı ben yemek yıyınce mutlu olan ınsanlardanım

Neyse yine bugun gittim kendime yulaf kepeği aldım,
Allahım o nasıl berbat bıseydır o , yoğurda karıstırdım , karıstırmaz olaydım
4.kaşıkta bittim , iştah kesiyormuş tok tutuyormuş falan tabi tok tutar yedıkten sonra 2 saat zaten kendınıze gelemıyorsunuz :)
Neyse ama o yulafı bıtıreceğim cunkuuu bugun tartıldım 4 gundur bu sekılde beslenmeme rağmen 1,5 kılo ınmişim.
Tabi ki yağ değil su ama olsun tartıda bunu görmek bile iyi ..

Kızlar sizde bısıler yazın ben burda kendımı cok yalnız hıssedıyorum
Sizde gunluk kalorılerınızı, sporunuzu yazın, ne bilim azıcık gaz verın , yarısalım :))

Canım baktın mı Ayça Kaya'nın diyetine , ben oradaki diyetle iki haftada 2,8 kg verebildim. Ama ben hiç hareketsizim abartısız bütün gün oturuyorum :(

Ben de kendimi yalnız hissediyorum elim boş bütün gün nette olunca, tabi herkes ben gibi mi :) işe gidiyorsunuz, kursa gidiyorsunuz, çocuk bakıyorsunuz vs
ama haklısın daha çok yazmalıyız ki birbirimizi gaza getirebilelim.

Back
X