Canım koşu bandı kullanımında ilk bir hafta öyle oluyor , ben spor salonuna giderken bir hafta sağ kalçamın üstüne oturamamıştım o kadar acıyordu, sonra alışıyor vücut ama alışması için işte bu günlerde dişini sıkman gerekecek

Platesi ben oldum olası sevemedim nedense ( belki bir kere spor salonunda yaptığım belim ve boynum çok ağrıdığı içindir bilemiyorum - ki spor hocasına belimde ve boynumda fıtık olduğunu söyledim güya bana ona göre hareket yaptırdı, ama işe yaramadı )
Ama umarım sen sever ve yapabilirsin yapanlar memnun olduklarını söylüyor...
Yeme düzenin için ise diyet şart canım. Bir diyet listesine bağlı kalmadan kendin kalori hesabı yaparak yemeye çalışırsan, evet başarılı olur kilo verirsin belki ama istediğin sürede olur mu bilemicem.
Ben 13 gün önce bir diyete başladım ve bugün itibariyle 2,4 kg verdim. Dr. Ayça Kaya'nın 1 ayda 8 kilo verdiren diyet listesini yapıyorum. Üstelik bu iki hafta içinde neredeyse hiçbir bedensel faaliyette bulunmadım. Ne spor ,ne evişi, ne çarşı pazar ....
Eğer sen diyetle birlikte koşu bandını yürütürsen bence daha güzel sonuç alırsın. Çünkü sadece sporla 1 haftada 2 kilo vermek için yaklaşık 15421 kalori yakman gerekiyormuş ki bunu hergün 3,60 saat spor yaparak ancak yakabiliyormuşsun
Senin iddianı kazanman için haftada ortalama 2 kilo vemen lazım di mi, istersen bu sitede topiği var orada videolardan bir izle belki sana uyacak bir diyettir...