- 17 Eylül 2012
- 1.152
- 335
- 363
1 hafta çok erken değil mi yaa ?? Daha yeni aldın kullanmaya başladın.
Ben teknik servisi arayıp sormuştum , koşu bandı kutusunun içinden yağ çıkıyor mu yoksa peşin peşin yağ da alayım mı diye , kutudan çıkar o size bir süre yeter hemen almanıza gerek yok demişlerdi. O sitede koşu bandı yağı 500 ml 13-15 TL civarı birşeydi.
Bozulmaz inşallah canım.
Kaşar rendeleyeyim di mi , çünkü zaten ben bütün o üstüne kaşar rendeleme olayına tav olmuştuuum
Ya kılavuzun da 3 ay sonra yağı kontrol edın gb bısey yazıodu,
Ama servısten gelen cocuk bana 1 hafta sonra bak yağla dedi,
Baktım bandın altına elımı surdum kupkuru bende sıktım ama işe yaradımı yaramadımı anlamadım
Tereddutte kalıncada cıkmadım banda .
Napsam ki acaba sımdı ?
Kaşarsız o karnıbahar gıtmez canım sen yersınde aılenı kandıramazsın onunla :)
( şimdi altısın yetkılı fırmasının sıtesıne baktım orda yağlama ıle ılgılı 7-8 kullanımda bir cihazınızın bant kısmının yağlanması gerekmektedir. yazıyor.
Urun gelelı 12 gun oldu günde 2 defa kullandım bu demektır ki 7-8 defa kullanmayı baya baya aştım ben ) servıstekı cocuk doğru soyledı heralde haftada bır yağla dıye..
O değil urunle gelen yağ ufacıcık bısey tek kullanımlık demıstı kı zaten servıs benım spreyını almam lazım. ohh bıraz rahatladım sımdı acıklamayı bulunca

Son düzenleyen: Moderatör: 

ara öğün yapıyomusun ben ara öğünde süt içiyorum yoksa acıkıyorum akşam menünde güzel ve hafif olmuş
 ara öğün yapıyomusun ben ara öğünde süt içiyorum yoksa acıkıyorum akşam menünde güzel ve hafif olmuş