Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

1 hafta çok erken değil mi yaa ?? Daha yeni aldın kullanmaya başladın.
Ben teknik servisi arayıp sormuştum , koşu bandı kutusunun içinden yağ çıkıyor mu yoksa peşin peşin yağ da alayım mı diye , kutudan çıkar o size bir süre yeter hemen almanıza gerek yok demişlerdi. O sitede koşu bandı yağı 500 ml 13-15 TL civarı birşeydi.
Bozulmaz inşallah canım.

Kaşar rendeleyeyim di mi , çünkü zaten ben bütün o üstüne kaşar rendeleme olayına tav olmuştuuum :43:

Ya kılavuzun da 3 ay sonra yağı kontrol edın gb bısey yazıodu,
Ama servısten gelen cocuk bana 1 hafta sonra bak yağla dedi,
Baktım bandın altına elımı surdum kupkuru bende sıktım ama işe yaradımı yaramadımı anlamadım
Tereddutte kalıncada cıkmadım banda .
Napsam ki acaba sımdı ?

Kaşarsız o karnıbahar gıtmez canım sen yersınde aılenı kandıramazsın onunla :)

( şimdi altısın yetkılı fırmasının sıtesıne baktım orda yağlama ıle ılgılı 7-8 kullanımda bir cihazınızın bant kısmının yağlanması gerekmektedir. yazıyor.
Urun gelelı 12 gun oldu günde 2 defa kullandım bu demektır ki 7-8 defa kullanmayı baya baya aştım ben ) servıstekı cocuk doğru soyledı heralde haftada bır yağla dıye..
O değil urunle gelen yağ ufacıcık bısey tek kullanımlık demıstı kı zaten servıs benım spreyını almam lazım. ohh bıraz rahatladım sımdı acıklamayı bulunca

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana da mümkün değil demişlerdi biraz zorla razı ettim :)
Afiyet olsun, şimdi sen bantta yakarsın onların bir kısmını...
Ben de dün kendime ayrı yemek yapmaya üşendiğim için 3 yk bulgur pilavı, 4 yk yoğurt yedim naapalım oluyo öyle arada.
Aslında benim yiyebileceğim tarzda yemekleri annemler yiyo olsalar pişiririm de , işte onların damak zevkine uymuyo , gerçi benimkine de uymuyo da ben etcil bir insanım çünkü ama mecburiyetten yiyorum sebzeleri, salataları, içiyorum yeşil çayları ıyygghhh

Ama 2 tane diyet karnıbahar tarifi buldum, babam biz de yeriz dedi ( hayret babam yani, bizim evin et düşmanıdır kendisi, bir gün tavuk yer, bir gün sucuk yer, akşamına " yarın et yiyelim kaç gündür yemiyoruz " der, annem "iki gündür yediğin neydi ya" der, babam "onlar etten sayılmaz" der !!! )
Normalde karnıbaharı sevmem ama bu tarifler fırında ve peynirli yoğurtlu sütlü falan güzel olabilir yani.
Kendimi iştahlandırmaya çalışıyorum :1:
cnm aslında etde yiyebilirsin ben arada tavuğu derisiz tavada kısık ateşte kızartıyorum çok çok az yağla hatta damlatıyorum diyelim salata ve yoğurtla yiyorum bu arada 1saat daha yürüdüm

Ya kılavuzun da 3 ay sonra yağı kontrol edın gb bısey yazıodu,
Ama servısten gelen cocuk bana 1 hafta sonra bak yağla dedi,
Baktım bandın altına elımı surdum kupkuru bende sıktım ama işe yaradımı yaramadımı anlamadım
Tereddutte kalıncada cıkmadım banda .
Napsam ki acaba sımdı ?

Kaşarsız o karnıbahar gıtmez canım sen yersınde aılenı kandıramazsın onunla :)

Sıkmışsın işte kullan bence, o yağın o kadar kısa sürede kurumuş ya da bantı bozacak kadar azalmış olması imkansız diye düşünüyorum,
Yarın da şu teknik servisin teknik destek kısmını arar sorarsın , yine de sen bilirsin bi de bozulur mozulur ben teşvik ettim diye üzülürüm vallaaa

Sen bu arada o aldığın l-carnitine den hiç kullandın mı , yorumlarda yazdığı gibi enerjik hissetme, yorulmama vs gibi olumlu etkileri oluyor mu ki gerçekten

Sıkmışsın işte kullan bence, o yağın o kadar kısa sürede kurumuş ya da bantı bozacak kadar azalmış olması imkansız diye düşünüyorum,
Yarın da şu teknik servisin teknik destek kısmını arar sorarsın , yine de sen bilirsin bi de bozulur mozulur ben teşvik ettim diye üzülürüm vallaaa

Sen bu arada o aldığın l-carnitine den hiç kullandın mı , yorumlarda yazdığı gibi enerjik hissetme, yorulmama vs gibi olumlu etkileri oluyor mu ki gerçekten

Devamını yazıyordum kı sen yorum atmıssın :))
Yok bu akşam cıkmıycam banda yağlanmış dursun o öyle dınlensın .
Yarın bakarım artık duruma göre.

Ben dün aldım l-carnitine ama hıcbısey fark etmedı bende
47 dk 240 kalori yaktım 4.60 mesafe katetmıs gorundum ama enerji falan yok
Bende olanı kapsul seklınde sıvı olanların daha etkılı oldugu yazıyor formlarda belkı ondan olmustur bilmiyorum ama suda erıtıp ıcecem bakalım oyle etkı edecekmı.

cnm aslında etde yiyebilirsin ben arada tavuğu derisiz tavada kısık ateşte kızartıyorum çok çok az yağla hatta damlatıyorum diyelim salata ve yoğurtla yiyorum bu arada 1saat daha yürüdüm

et türü şeyleri genelde öğlen vakitlerinde yemeye çalışıyorum. Tavuk çok sevmiyorum ama hindiyi severek yiyorum, üstelik hindi deki kalori tavuktan daha düşükmüş , eti kokmuyo da , dediğin gibi tavaya zeytinyağı damlatıp kızartıyorum bi de üstüne kimyon,kekik,karabiber azcık ta tuz ohhh yanında büyük bir kase limonlu salatayla süper oluyor :)
Akşam da daha çok sebze yemeye gayret ediyorum, ama bu aralar yine uyku düzenim şaştığından sabah geç kahvaltı yapınca öğle öğününü atlıyorum, akşama sebzeyle idare ediyorum. Bugün çorba,salata ve yoğurt yedim :)

et türü şeyleri genelde öğlen vakitlerinde yemeye çalışıyorum. Tavuk çok sevmiyorum ama hindiyi severek yiyorum, üstelik hindi deki kalori tavuktan daha düşükmüş , eti kokmuyo da , dediğin gibi tavaya zeytinyağı damlatıp kızartıyorum bi de üstüne kimyon,kekik,karabiber azcık ta tuz ohhh yanında büyük bir kase limonlu salatayla süper oluyor :)
Akşam da daha çok sebze yemeye gayret ediyorum, ama bu aralar yine uyku düzenim şaştığından sabah geç kahvaltı yapınca öğle öğününü atlıyorum, akşama sebzeyle idare ediyorum. Bugün çorba,salata ve yoğurt yedim :)
evet baharatlarla güzel oluyo ben eski diyetimde her öğlen yiyodum şimdi arada yiyorum ama yoğurdu bol yiyorum :56: ara öğün yapıyomusun ben ara öğünde süt içiyorum yoksa acıkıyorum akşam menünde güzel ve hafif olmuş

Arkadaşlar 2 sorum var

1. Hangı zeytın yağını kullanıyorsunuz ? ben bugun markete gıttım sızma-natural ve bısey daha yazıyordu hangısını alacagımı sasırdım.
bıde kj değeri = 900 dü cok yuksek geldi onada sasırdım ..

2. Sebze yemeklerinizi nasıl hazırlıyorsunuz ?
sebze tuketmıyorum ben genelde et ve sut urunlerıyle gecıstırıyorum ama cok zorlanıyorum
o yuzden bende sebze yıycem artık .

Mesela ıspanak dıyelım yağda soğanı salçayı hafıf sotelemıyormusunuz ? dıyet yemeklerıne baktım netten normal sıvı yağ bıle kullanan var.
Tuz katan var o zaman dıyetten cıkmıyor mu

evet baharatlarla güzel oluyo ben eski diyetimde her öğlen yiyodum şimdi arada yiyorum ama yoğurdu bol yiyorum :56: ara öğün yapıyomusun ben ara öğünde süt içiyorum yoksa acıkıyorum akşam menünde güzel ve hafif olmuş

süt içiyorum ya da daha önceden aklıma gelip dolaptan bir kaseye çıkarmışsam yoğurt yiyorum. Dolaptan çıkarır çıkarmaz yiyemiyorum midemi soğuk yoğurt çok rahatsız ediyor.
her öğlen ben de et yiyemiyorum hindinin yarım kilosu 7,5 TL , ama et yerine yumurta yiyorum bazen , o da protein sonuçta ve dr da yenebilir demiş listede

Arkadaşlar 2 sorum var

1. Hangı zeytın yağını kullanıyorsunuz ? ben bugun markete gıttım sızma-natural ve bısey daha yazıyordu hangısını alacagımı sasırdım.

sebze tuketmıyorum ben genelde et ve sut urunlerıyle gecıstırıyorum ama cok zorlanıyorum

Mesela ıspanak dıyelım yağda soğanı salçayı hafıf sotelemıyormusunuz ? dıyet yemeklerıne baktım netten normal sıvı yağ bıle kullanan var.

Canım hemen hemen tüm diyetisyenler diyet listelerinin protein + sebze nin dengeli dağılımından oluşması gerektiğini söylüyorlar. O yüzden ben her ne kadar çok sevsem de cesaret edip protein diyeti yapamıyorum noolur nolmaz .

Yağ kullanıyorsun ama ister zeytinyağı olsun , ister sıvı yağ olsun çok az miktarda kullanmalısın.
Yani geçen gün doktor tv de söylüyordu , 1 kg ıspanağa 1 tatlı kaşığı yağ diye , ben genelde 1 yemek kaşığına yakın koyuyorum.
Tuzu da çok az hemen tadını değiştirecek kadar, ya da aramıyorsan hiç koyma daha iyi.
Zeytinyağının sızmasının en sağlıklısı olduğu söylenir. Daha az işlenmiş ve daha yoğun tat ve kokulu olur.
Riviera zeytinyağı ise inceltilmiştir ve biraz daha az kokuludur ( ki ben zeytinyağını da hiç sevmediğimden yemem gerektiğinde riviera yemeye çalışıyorum ),
Bazı sebzeleri ( karnıbahar,brokoli,kereviz gibi ) haşlayıp çok az yağda soteleyerek yiyebilirsin , çiğ salatasını yapabilirsin, benim gibi haşlayıp soteleyip yoğurtlayıp baharatlayıp yiyebilirsin - başka türlü yemek zor geliyor bana )
Sebzeleri karıştırıp haşlayıp blendırdan geçirip çorba olarak tüketebilirsin ( çok az bir terbiye yapıp karıştırarak )
Benden bu kadar...

listen gayet güzel sen zaten kilo verip vermediğine bakarak lizteyi kendine göre çevirirsin en önemlisi uyku sorunu bende öğleye kadar uyurdum artık eşim işe gittikten sonra uyumuyorum ama senin kafan doludur evlilik arefesi istesende şuanlık düzene girmez heralde yeşilçayı sade bende içemem heralde çubuk tarçın koyunca daha güzel sanki tadı yaz cnm ben sıkılmıyorum
kilo vermye başladınmı nekadar gitti süperrr
daha 1 kilo gitti :))))) ama ben diyet yapmıyorum, beslenmem aynı yani, o yüzden normaldir...
bende 3 ay once dogum yaptım ve 30 kilo fazlam var gıyecek kıyafetım olmadıgı ıçın 2 ay dısarı cıkmadım ama sımdı kabullendım kosu bandı aldım bı haftada 2.5 kılo verdım 3 gun 30 dk yuruyerek yemekden kısamıyorum sut lazım kızışıma dogumdan sonra 6 kılo aldım gerı bol su içmek lazım su içmeyı bırakınca kılo alıyorum annelik cok guzel de kılolar olmasa
yarım saat yürüyüşle çok iyi kilo vermişsin canım,ben 1 saat yürüyorum ama 2 haftadır 1 kilo anca verdim. yediklerime dikkat etmediğim için sanırım.bugünlerde iştahım az, vermem kolay olabilir...
tebrikler çok güzeş kilo vermişsiniz nekadar sürede verdiniz ilk 14kiloyu bende 10kilo verdim kaldı 25 kilo 3ayda 18 .20kilo vermek hedefim inşaallah başarırım . kızlaaarr göbekten 6santim bel 7santim göğüs 9santim incelmiş :8:
ayy süper,ne kadar çok incelmişsin valla bravo...
bir saat koşu bantında yürüyüş yaptım. henüz birşey yemedim geç kalktığımdan dolayı ama 2 bardak ayran içtim. 1 şubat benim için milat olsun.

hadi öyle olsun,tebrikler,devamı gelir inşallah

Son düzenleme:
süt içiyorum ya da daha önceden aklıma gelip dolaptan bir kaseye çıkarmışsam yoğurt yiyorum. Dolaptan çıkarır çıkarmaz yiyemiyorum midemi soğuk yoğurt çok rahatsız ediyor.
her öğlen ben de et yiyemiyorum hindinin yarım kilosu 7,5 TL , ama et yerine yumurta yiyorum bazen , o da protein sonuçta ve dr da yenebilir demiş listede
anladım canım ben yoğurdu normal sütü yarım yağlı alıyorum sonuçta vücudun yağada ihtiyacı var

daha 1 kilo gitti :))))) ama ben diyet yapmıyorum, beslenmem aynı yani, o yüzden normaldir...

yarım saat yürüyüşle çok iyi kilo vermişsin canım,ben 1 saat yürüyorum ama 2 haftadır 1 kilo anca verdim. yediklerime dikkat etmediğim için sanırım.bugünlerde iştahım az, vermem kolay olabilir...

ayy süper,ne kadar çok incelmişsin valla bravo...

hadi öyle olsun,tebrikler,devamı gelir inşallah
bence senin verdiğin 1kilo hepsi yağdır senin vermen gereken kilo az alduğu için yavaş ve kalıcı olur teşekkür ederim cnm benim göbek giderse herkesinki gider ama eşim kilo vericeğime inanmıyo heralde hiç yorum bile yapmıyo

Son düzenleme:
Kızlar koşu bandım az önce kuruldu çok şükür. Bugünü bilmiyorum sancım geçerse deniycem ama en kötü ihtimalle yarından itibaren ben de başlıyorum çalışmalara :66:
Allah'ın izniyle :52:

anladım canım ben yoğurdu normal sütü yarım yağlı alıyorum sonuçta vücudun yağada ihtiyacı var

bence senin verdiğin 1kilo hepsi yağdır senin vermen gereken kilo az alduğu için yavaş ve kalıcı olur teşekkür ederim cnm benim göbek giderse herkesinki gider ama eşim kilo vericeğime inanmıyo heralde hiç yorum bile yapmıyo
bilmiyom artık yağ mı verdim su mu verdim :) her gün 100er gr azalıyorum tartıda, çok komik. bu sabah 55.8 dim :) böyle gidrse 2 ayda 50 kiloya inicem heheeee
Kızlar koşu bandım az önce kuruldu çok şükür. Bugünü bilmiyorum sancım geçerse deniycem ama en kötü ihtimalle yarından itibaren ben de başlıyorum çalışmalara :66:

:52::52::52::52::52::52::52: şükür, hadi bakalım

Arkadaşlar 2 sorum var

Ben Tariş2in zeytinyağını kullanıyorum..yemeklerde riviera, salatada sızma..hatta uzun zamandır salatalara yağ koymayı bıraktım, limon+nar ekşisi ve tuzla gayet güzel oluyor, alıştım.
sebze yemeklerimi 3 yemek kaşığı zeytin yağı ile hazırlıyorum, sebze yaptıysam akşam 5 kaşık dolusu yoğurtla beraber tüketiyorum, harika oluyor.
yağsız tuzsuz yemek olmaz, kendinize bu kadar işkence etmeyin, sadece yağı ve tuzu azaltın, zamanla o kadar alışıyorsunuz ki, biraz fazla yağ olunca yiyemiyorsunuz...sadece biraz zaman..

Gözünnnnn aydınn :)
Nasıl ılk ızlenım ? begendin mi
Servıs ne dedı ( soru makınesı gbyım bılıyorum ama merak işte )

Ben Tariş2in zeytinyağını kullanıyorum..yemeklerde riviera, salatada sızma..hatta uzun zamandır salatalara yağ koymayı bıraktım, limon+nar ekşisi ve tuzla gayet güzel oluyor, alıştım.
sebze yemeklerimi 3 yemek kaşığı zeytin yağı ile hazırlıyorum, sebze yaptıysam akşam 5 kaşık dolusu yoğurtla beraber tüketiyorum, harika oluyor.
yağsız tuzsuz yemek olmaz, kendinize bu kadar işkence etmeyin, sadece yağı ve tuzu azaltın, zamanla o kadar alışıyorsunuz ki, biraz fazla yağ olunca yiyemiyorsunuz...sadece biraz zaman..

Tariş vardı baktıgım yerde bende denıyım bakalım .
Tuzsuz ben yapamam zaten
Tuz ve şekeri az mıktarda kullanıyorum hayatımdan cıkaramam ıkısınıde :)

Bugun 2.kılomuda kaybetmiş bulunuyorum
Kadınların kaybettıgı ıcın sevındıgı teksey kilo olsa gerek

Uyguladıgım kalori sayımı ile 1,5 haftada 2 kılo verebılmıs bulunuyorum. ( zar zor oldu ama oldu )
Kızlarr bugun mutluyum
Ve bir tecburemi aktarmak ıstıyorum ;

l carnitine ile hayal kırıklıgına ugramıstım ,
Bugun tavsıyenız uzerıne spora başlamadan 15 dk önce sade turk kahvesi içtim ( ama nasıl içtim bır de bana sorun berbattı )
Ve 54 dk.da 300 kalori yakmayı başardımmm daha da iyisi 11 km.hıza cıkabıldım
Genelde hep 5.5 - 6.5 arasındaydım , ama bugun 6 dklık koşularla 11 km.hıza cıktım cok mutlu oldum
Koşarken acaıp hıssettım kendımı :))
Bugun boyle geçti işte
Herkese kolay gelsin
Burdan ayrılmayın yedıgınızı ıctıgınızı kostugunuzu yurudugunuzu an ve an bızımle paylasın ki rekabet edek :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet kızlar , bugün nihayet Fitnaz ve Karamelek ile tanıştım. Kendileri beni gayet sıcak karşıladılar, ilk sefer için fena sayılmayacak bir süre muhabbet ettik, ısrar ettiler ama ben bugünlük yeter diyip vedalaştım, şampuan-duşjeli ve sıcak su ile randevuma gittim :)))

Şimdi ne diyor bu diyorsunuz değil mi :1:

Müsaadenizle önce yeni arkadaşlarımı tanıştırayım sizinle, sonra muhabbetimizin detaylarına gireyim.
Efendim Fitnaz yeni koşu bandım , ve Karamelek te yeni terleme eşofmanım olur ... ( Sevdiğim ve benim için kıymetli olan bazı eşyalarıma lakap takmayı severim ben :52: )

Bugünkü tanışma turumuzda ;
İlk 5 dk 3 ve 5 km , sonraki 55 dk 5,5 km hızda olmak üzere toplam 60 dk :66: yürüyüş yapıp,
5,05 km mesafe katetmek suretiyle 278 kalori harcamış bulunmaktayım.

Bugünkü gıda alımım ise ;
Sabah : 2 küçük dilim kızarmış çavdar ekmeği, 1 adet yağsız teflon tavada pişirilmiş yumurta , 1 kase maydonoz , 2 lokma peynir , 2 kupa tatlandırıcılı çay,
Öğlen : 1 kase çorba , iki lokma ekmek
Akşam : 1 kase çorba , 4 adet yağsız kıymadan yapılmış ve yağsız teflon tavada pişirilmiş köfte ( annem sağolsun kıyamadı bana ) , 1 büyük kase yeşil salata
Şimdi : 3 kupa yeşil çay.

İşte bugünün özeti böyle :62:
sevgiyle ve umutla kalın efeeeem :1:

Şu siteye ilk girdiğimde 5-6 kg kilo fazlalığım vardı yürüdüm koştum ama boğazımı tutamadım klo aldı basını gitti mart ayında hava ısınacak benım gobek benden onde giden cinste hadı sımdı montla saklanıyor deli olacam yaaa artık boğazıma kelepçe takmak istiyorumm

Kızlar yaa , koşu bandında günlük maksimum yürüme süresi ne olmalı , ve haftanın her günü yürüyüş faydalı mı , yoksa bir gün ara mı vermeli ne diyorsunuz ??
Yazılanları okudukça kafam karışıyor benim.
Vücudun 20 dk da ancak belli bir nabız hızına ulaştığı , bu nabız hızında minimum 20 dk kalınırsa yağ yakımının sağlandığı, günlük 30 dk lık koşu bandı yürüyüşünün kilo verme ve yağ yakımına hiç faydası olmadığı falan söyleniyor bir yandan,
Bir yandan da günlük 30 dk dan fazla yürüyüş zararlı , bilek ve dizlerdeki kıkırdak dokuya zarar verir, hergün değil haftanın 3 veya 4 günü yapılmalı falan diyor ??????

Ben önce günde 2 kez 45 dk.lık , kısa bir süre sonra da günde üç kez 45 dk.lık tempolu yürüyüş yapmayı planlıyordum ve kendime bir egzersiz programı hazırlayacaktım sonra bunları okudum beynim uyuştu :((

Siz tecrübeliler bir fikir verin naapmalı

Back
X