Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

imkanın varsa tv karşısına koy benim öyle oğluşumun odasında onu odasını biraz daralttım ama olsun kilo verince tekrardan yatak odama alacağım

malesef :50: bir de duvara doğru koymam gerekti, müzik falan dinliyorum ama işte aynı duvara bak bak gına geliyor ama yine de yılmıyorum devam :)

ağrıyan parmağıma ragmen 9 km yürüdüm ben bile inanamıyorum:) yarın nöbetim var yürüyemeceğim inş parmağım geçer hep böyle oluyorya ne zaman kararlı başlasam bir sorun çıkıyor şimdidi parmağım:(

diyetimede devam ediyorum sabah kahvaltı yaptım ekmeksiz peynir zeytin domats salatalık yumurta okulda kahve içtim şekersiz sade öğlen yeşil fasülye akşamda 1 tane meyve ve süt içeceğim şimdi benim diyet böyle gidiyor hülya sen ne yaptın gerci hastasın diyet yapamassın sen bu aralar ama

canım geçmiş olsun benimde parmağım hala ağrıyor dün denedim ama yürüyemedim bu gün yürüyebilirim inş benim diyete devam ama yürüeden anlamsız gibi geliyo tekrardan geçmiş olsun

Teşekkür ederim.bugün biraz daha iyiyim.penisilinle falan zor kalktım ayağa.bugün okula gidecem.diyetede başladım.dün yürüyemedim.bugün inş. yürürüm.

okadar dedım benm kosu bandım calısmıo kımsecıkler yardım etmedı ama olsun ben hallettım megerse ani dusmelerde bandı durduran mıknatısı katmamısım yerıne

dun 20 dk 6 km hızla yurudum son 10 dk 6,5 km hhızla.
bugunde aynı sekılde yuruyecegım oncesınde yarım saat fıtness yapıorm

yürüyüşümü tamamladım.hasta olduğum için herzamanki gibi değildi.5 km 60 dakika yürüdüm.tam anlamıyla iyileşemedim.:52:ama diyete devam.bu haftaki hedefim 65.:47:

okadar dedım benm kosu bandım calısmıo kımsecıkler yardım etmedı ama olsun ben hallettım megerse ani dusmelerde bandı durduran mıknatısı katmamısım yerıne

dun 20 dk 6 km hızla yurudum son 10 dk 6,5 km hhızla.
bugunde aynı sekılde yuruyecegım oncesınde yarım saat fıtness yapıorm

çalışmasına sevindim.var mı kilo kaybı:7:

çalışmasına sevindim.var mı kilo kaybı:7:

pazar tartılım dıorm 22sınde basladım dıyete ve fıtnessa kosu bandınada 2 gundr
belkı yarın sabah tartılırım
sen ne kadardır bantla calısıosn
gunde ne kadar
ve kac kg verdın

gecmıste ben ayda 5 kılo verıodm sadce kosu bandıyla calısarak

diyetimede devam ediyorum sabah kahvaltı yaptım ekmeksiz peynir zeytin domats salatalık yumurta okulda kahve içtim şekersiz sade öğlen yeşil fasülye akşamda 1 tane meyve ve süt içeceğim şimdi benim diyet böyle gidiyor hülya sen ne yaptın gerci hastasın diyet yapamassın sen bu aralar ama

bugün başladım diyete.sabah ekmeksiz kahvaltı.ara öğün olarak yeşil çay.öğlen 1 elma.akşam bi kase çorba veya yoğurt.yani sıfır ekmek.:36:

-merhaba arkadaşlar ben bi kaç gündür sizi takip ediyorum çok etkilendim iradeniz harika. bende yaklaşık iki hafta önce koşu bandı aldım. ama çokta yoğun yaptığım söylenemez.sizin yazıları okuduktan sonra hemen bende sıkı çalışmaya karar verdim.bundan sonra yazacağım inşallah.herkese teşekkür ederim iyi akşamlar :):)

-merhaba arkadaşlar ben bi kaç gündür sizi takip ediyorum çok etkilendim iradeniz harika. bende yaklaşık iki hafta önce koşu bandı aldım. ama çokta yoğun yaptığım söylenemez.sizin yazıları okuduktan sonra hemen bende sıkı çalışmaya karar verdim.bundan sonra yazacağım inşallah.herkese teşekkür ederim iyi akşamlar :):)

hoş geldiiiiiin

pazar tartılım dıorm 22sınde basladım dıyete ve fıtnessa kosu bandınada 2 gundr
belkı yarın sabah tartılırım
sen ne kadardır bantla calısıosn
gunde ne kadar
ve kac kg verdın

gecmıste ben ayda 5 kılo verıodm sadce kosu bandıyla calısarak

benim metobolizmam çok yavaş 1 ayı geçti 2 kilo verdim.

kaç kilo fazlan var

Slm kızlar bugün koşu bandında ilk günüm ve bugün itibariyle diyetede başladım 5.5 hızda yürüdüm bugün yarım saat 1 saat sonrada 40 dakika daha yürücem 15 gün sonra tartılıcam bakalım gidecekmi bu kilolar

Slm kızlar bugün koşu bandında ilk günüm ve bugün itibariyle diyetede başladım 5.5 hızda yürüdüm bugün yarım saat 1 saat sonrada 40 dakika daha yürücem 15 gün sonra tartılıcam bakalım gidecekmi bu kilolar

hayırlı olsun, inşaallah biran önce vermeye başlarsın. şu kilolardan kısa zamanda kurtulabilsek..

Back
X