bir de yürürken sıkılmak olmasa puff :44:
imkanın varsa tv karşısına koy benim öyle oğluşumun odasında onu odasını biraz daralttım ama olsun kilo verince tekrardan yatak odama alacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir de yürürken sıkılmak olmasa puff :44:
imkanın varsa tv karşısına koy benim öyle oğluşumun odasında onu odasını biraz daralttım ama olsun kilo verince tekrardan yatak odama alacağım
canım geçmiş olsun benimde parmağım hala ağrıyor dün denedim ama yürüyemedim bu gün yürüyebilirim inş benim diyete devam ama yürüeden anlamsız gibi geliyo tekrardan geçmiş olsun
okadar dedım benm kosu bandım calısmıo kımsecıkler yardım etmedı ama olsun ben hallettım megerse ani dusmelerde bandı durduran mıknatısı katmamısım yerıne
dun 20 dk 6 km hızla yurudum son 10 dk 6,5 km hhızla.
bugunde aynı sekılde yuruyecegım oncesınde yarım saat fıtness yapıorm
çalışmasına sevindim.var mı kilo kaybı![]()
diyetimede devam ediyorum sabah kahvaltı yaptım ekmeksiz peynir zeytin domats salatalık yumurta okulda kahve içtim şekersiz sade öğlen yeşil fasülye akşamda 1 tane meyve ve süt içeceğim şimdi benim diyet böyle gidiyor hülya sen ne yaptın gerci hastasın diyet yapamassın sen bu aralar ama
-merhaba arkadaşlar ben bi kaç gündür sizi takip ediyorum çok etkilendim iradeniz harika. bende yaklaşık iki hafta önce koşu bandı aldım. ama çokta yoğun yaptığım söylenemez.sizin yazıları okuduktan sonra hemen bende sıkı çalışmaya karar verdim.bundan sonra yazacağım inşallah.herkese teşekkür ederim iyi akşamlar :):)
pazar tartılım dıorm 22sınde basladım dıyete ve fıtnessa kosu bandınada 2 gundr
belkı yarın sabah tartılırım
sen ne kadardır bantla calısıosn
gunde ne kadar
ve kac kg verdın
gecmıste ben ayda 5 kılo verıodm sadce kosu bandıyla calısarak
-merhaba arkadaşlar ben bi kaç gündür sizi takip ediyorum çok etkilendim iradeniz harika. bende yaklaşık iki hafta önce koşu bandı aldım. ama çokta yoğun yaptığım söylenemez.sizin yazıları okuduktan sonra hemen bende sıkı çalışmaya karar verdim.bundan sonra yazacağım inşallah.herkese teşekkür ederim iyi akşamlar :):)
kaç kilo fazlan var
Slm kızlar bugün koşu bandında ilk günüm ve bugün itibariyle diyetede başladım 5.5 hızda yürüdüm bugün yarım saat 1 saat sonrada 40 dakika daha yürücem 15 gün sonra tartılıcam bakalım gidecekmi bu kilolar
hayırlı olsun, inşaallah biran önce vermeye başlarsın. şu kilolardan kısa zamanda kurtulabilsek..