Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belin kaç peki ben 40 bedene düşebilsem keşke benimki
bendede can simidi var.inş.gider
bedenım 36 bedenlerı gyıorm ama olmuyo sıkıo 38 rahat gyerım suan
belım 70
ama benm asıl sorun sımıt denen yerde
senin niyet manken ölçüleri bence.60 mı istiyon belini.senin ölçünde olmayı çok isterdim
32 dk da 10 kere 10.03 de koştum 5.0 da yürüdüm 4km bir hafta deneyeceğim sonra tekrar değiştirecem vucüdü şaşırtmak için bakalım ne olacak ilk başlarda 9 km ile başlayınca 2 kio gitti ama sonra durdu bakalım nasıl olacak
ewet 60 ıstıyorum dedgın gbı manken gbı
ya ben o sekldeydım sureklı mankenmısınız falan dıe soranlar oluyodu sımdıkı halım o yuzden bana yıkım yasatıyor
sende olursun ınsallah zor bısı yok bıraz bogazı tutut bol sporla hersey olur
anladım canım sana kolay gelsin
32 dk da 10 kere 10.03 de koştum 5.0 da yürüdüm 4km bir hafta deneyeceğim sonra tekrar değiştirecem vucüdü şaşırtmak için bakalım ne olacak ilk başlarda 9 km ile başlayınca 2 kio gitti ama sonra durdu bakalım nasıl olacak
aslında iyi olur.hem zaman kısa yapmama isteği duymazsın.yarım saat bişey değil.
kızlar buarada ben hergün 4 bardak yeşil çay içiyorum sizede tavsiye ederim yağ yakımında işe yarıyormuş
seni gidi taktik değiştiriyon ha.dene bakalım.işe yararsa bizde deneriz
aslında iyi olur.hem zaman kısa yapmama isteği duymazsın.yarım saat bişey değil.