Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

32 dk da 10 kere 10.03 de koştum 5.0 da yürüdüm 4km bir hafta deneyeceğim sonra tekrar değiştirecem vucüdü şaşırtmak için bakalım ne olacak ilk başlarda 9 km ile başlayınca 2 kio gitti ama sonra durdu bakalım nasıl olacak

senin niyet manken ölçüleri bence.60 mı istiyon belini.senin ölçünde olmayı çok isterdim

ewet 60 ıstıyorum dedgın gbı manken gbı
ya ben o sekldeydım sureklı mankenmısınız falan dıe soranlar oluyodu sımdıkı halım o yuzden bana yıkım yasatıyor

sende olursun ınsallah zor bısı yok bıraz bogazı tutut bol sporla hersey olur

32 dk da 10 kere 10.03 de koştum 5.0 da yürüdüm 4km bir hafta deneyeceğim sonra tekrar değiştirecem vucüdü şaşırtmak için bakalım ne olacak ilk başlarda 9 km ile başlayınca 2 kio gitti ama sonra durdu bakalım nasıl olacak

seni gidi taktik değiştiriyon ha.dene bakalım.işe yararsa bizde deneriz

ewet 60 ıstıyorum dedgın gbı manken gbı
ya ben o sekldeydım sureklı mankenmısınız falan dıe soranlar oluyodu sımdıkı halım o yuzden bana yıkım yasatıyor

sende olursun ınsallah zor bısı yok bıraz bogazı tutut bol sporla hersey olur

anladım canım sana kolay gelsin

aslında iyi olur.hem zaman kısa yapmama isteği duymazsın.yarım saat bişey değil.

kızlar ya umudumuzu kırmayın kilo veremessiniz v.s diye bu ayki hedefim 5 kilo vermem lazım nisan 27 de tartılıcam size bildiricem zaten hergün yazıyorum :34:

bugün 6 hızda 5 km yürüdüm 2 saat sonra 3 km daha yürücem yemekden sonra bugün akşam yemeğim gecikti :34:

kızlar buarada ben hergün 4 bardak yeşil çay içiyorum sizede tavsiye ederim yağ yakımında işe yarıyormuş

aslında iyi olur.hem zaman kısa yapmama isteği duymazsın.yarım saat bişey değil.

evet hiç yapmamaktansa böyle devam edyim bir süre ama mesut yarıın zayıflama yazısında bu yaptığım şeyden bahsetmişti ne kadar bilmiyorum ama bir hafta deneyeceğim sonra 10.0 hızımı 12 de kısa sürede koşmayla arttırmayı düşünüüyorum falan baklaım nasıl olacak

kızlar buarada ben hergün 4 bardak yeşil çay içiyorum sizede tavsiye ederim yağ yakımında işe yarıyormuş

bende içiyorum canım ya hatta bir kupasını yatmadan önce içiyorum ama o kadar diyetle o kadar sporla 2 kilo gitti yeşil çayın pek payı olduğunu düşünmüyorum ama en azından sağlıklı diye tüketiyorum sallama kullanmıyorum demleyerek tüketiyorum

seni gidi taktik değiştiriyon ha.dene bakalım.işe yararsa bizde deneriz

ya o kadar çok şey okuyunca insanın kafası karışıyor kimisi yazmış saatlerce yürümek bir süre sonra sadece yorulmaktan başka bi şey değil diye zaten benim bu aralar kaytarasım var ama artık yürümüyourm demekte istemiyorum böyle deneyeceğim baakalım belki bir mücize olur bende bir sayfa acarım kızlar kısa süre sporla zayıflama deneyimi işin sırrı bir ayda 10 kilo:37:hayal gibi oldu demi :) ama 9 km yürüsemde durdu gibime geliyor kilom vucüdüm savunmaya geçti galiba bakaılım bu da bir deneyim sen naptın son gaz devam demi

Back
X