- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar 2 gündür yürüyemiyorum bugün arkadaş toplantısı oldu malum pasta börek((( bende ödül günü saydım artık yürüyemediğim için çok sinir oldum kendime yarın hemen tekrar başlıyorum acısını çıkartmam lazım 2 günümün
kızlar 2 gündür yürüyemiyorum bugün arkadaş toplantısı oldu malum pasta börek((( bende ödül günü saydım artık yürüyemediğim için çok sinir oldum kendime yarın hemen tekrar başlıyorum acısını çıkartmam lazım 2 günümün[/QUObirde 1 ayda 5 kilo vercem diyon.böyle zooor.en azından yarım saat yürüseydin.
kızlar 2 gündür yürüyemiyorum bugün arkadaş toplantısı oldu malum pasta börek((( bende ödül günü saydım artık yürüyemediğim için çok sinir oldum kendime yarın hemen tekrar başlıyorum acısını çıkartmam lazım 2 günümün
benimde öyle oldu dün toplantım vardı, akşam 45 dk 6km yürüdüm akşam yemeği dahil bişey yemedim bugün de yürüyeceğim inş :) yoksa o pasta börek nasıl eriyecekk :)
bugün 6.5 hızda 5 km yürüdüm gitsin kilolar![]()
yürümek tempolu olsun yada olmasın kilo açısından pek etkili değildir.
nasıl yani bence etkili olduğunu düşünüyorum
sen iyi telafi etmişsin canımbenim pastalar bana kaldı :)
bugün 6.5 hızda 5 km yürüdüm gitsin kilolar![]()
bugün 6.1 hızda 5 km yürüdüm ter içinde kaldım benim tartı yanlış değilse 15 gün önce 63.7 dim bugün 62.3koşu bandını 11 gündür kullanıyorum
![]()
slm kızlar benim koşu bandım var geçen sene hergün yarım saat yürüdüm bide yediklerime dikkat ettim 80 günde 8 kilo vermiştim şimdi ilaç kullandıgım için az verebiliyorum hergün 45 dakika yürüyorum 5 .5 hızda çok hızlı yürüdügümde dizim agrıyor kireçlenme var