Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

selamlar bende yenı kosu bandı aldım 1 haftadır gunde 2 saat yuruyorum su ıcmezdım suyada basladım 2 kupada yesıl cay ıcıyorum bakalım kılomda ne degısıklık olacak merakla beklıyorum gunde 3 ogun beslenıyorum doyana kadar ekmek seker pırınc bulgur patates makarna yok gerı kalan tum yemekler serbest salı gunu tartılacagım 86 kıloyum sızınle palasacagım
:9:

canım öncelikle hoşgeldin ama şundan eminolki çok sabretmen gerekiyorben 1bucuk senedir bu işin içindeyim 74 den 58 e düştüm ama hemen mücizeler bekleme moralini bozmadan yürü benim sık sık bozuluyorda:)kaç kiloya inmek istiyorsun hedefin kaç

canım öncelikle hoşgeldin ama şundan eminolki çok sabretmen gerekiyorben 1bucuk senedir bu işin içindeyim 74 den 58 e düştüm ama hemen mücizeler bekleme moralini bozmadan yürü benim sık sık bozuluyorda:)kaç kiloya inmek istiyorsun hedefin kaç
hosbulduk canım cok dogru ben cok hareketsızdım sımdı gunde 2 saat yurumek benım ıcın cok farklı hedefım 63 ınsaallah ulasırım

ay dünde kimse yoktu bu günde yok anlaşılan haftanın yorgunluğu çökmüş herkese ben bu gün tam yürüyordum 12 dk yürüdüm acil bir yere gitmemiz gerekti ay çok sinir oldum bu gün yürüyemedim:( anlaşılan kimse yürümemiş

Ahh koşu bandıı. Benim çocukluk hayalim :) Ve bu ay kısmet olursa inşallah alcam arkadaşlar çok hevesliyim. ama şimdi burdaki yorumlara da göz atınca alıp bir kenara koyanların cok oldugunu grnce biraz endişelendim acıkcası . benm bi sorum olcaktı koşu bandı gerçekten zayıflatıyor mu benm üst değilde basen problemim çok acaba koşu bandında ince bacaklara kavusur muyumm ? :(

Ahh koşu bandıı. Benim çocukluk hayalim :) Ve bu ay kısmet olursa inşallah alcam arkadaşlar çok hevesliyim. ama şimdi burdaki yorumlara da göz atınca alıp bir kenara koyanların cok oldugunu grnce biraz endişelendim acıkcası . benm bi sorum olcaktı koşu bandı gerçekten zayıflatıyor mu benm üst değilde basen problemim çok acaba koşu bandında ince bacaklara kavusur muyumm ? :(

aslında kilo vermek için iki şey gerekli birisi spor diğeri boğazımızdan biraz kısmak:) ikisi bir araya gelince kilolar gidiyor vallahi ben koşu bandımı 1 bucuk senedir kullanıyorum hergün aksatmadan kullanmak mümkün değil ama kışın kilo vermek için birebir bir bucuk sene içinde 74 den 58 e indim 1 buuck sene çok gibi gelebilir insanların genelde 4 ayda 15 kilo verdim ifadeleri daha çok dikkat çekiyor ama şöyle bir düşündüğüm zaman bu bir buck sene içinde belkide bir gr bile veremeyebilirdimde yani sabır ve zaman eninde sonunda gidiyor kilolar

neden kimseler yok tabi havalar güzel hepiniz dışarlardasınız değilmi ben dağın başında yaşadığım için yaptıgım en sosyal etkinlik akşam üstü evin önünde burası orman oluyor çay içmek yürüyüş yapmak bu gün çarşıda yürüdüm alışveriş merkezinde ayaklarım şişti diyebilecek ne bir çarşım nede bir alışveriş merkezim var:(:(:(:(:(hadi ama yürüyünde yazın kızlar yürümesenizde yazın :)

kızlar ya ben misafirdi v.s 1 haftadır ara vermiştim bugün koşu bandına bindim 2 km yürüdüm sıkılıp bıraktım hemen silkelenmem lazım ara verince olmuyormuş bunu anladım yarın zorlada olsa yürücem bırakmıcam :34:

ben yürüyemiyom ya.kıbrıstan görümcem geldi.bugün gitti.artık yarın yürürüm.çok aksatıyom bugünlerde ya evin içinde misafir olunca yürünmüyo.
hiç istediğim gibi olmuyo.

kızlar ya ben misafirdi v.s 1 haftadır ara vermiştim bugün koşu bandına bindim 2 km yürüdüm sıkılıp bıraktım hemen silkelenmem lazım ara verince olmuyormuş bunu anladım yarın zorlada olsa yürücem bırakmıcam :34:[/QUO
1 ayda 5 kilo verecektin neoldu?azimliydin baya.idda falandanda bahsediyodun.bittimi hepsi.

slm kızlar misafirim vardı kaç gündür yazamadım diyete devam ama spor yapamadım yarında kuaföre gidecem rofle için bütün günümü alır inşallah salıdan itibaren yine spora devam ama arada girip sizi takip ediyorum hadi bakalım yürüyelim kilo verip güzelleşelim:)):4::4::21::8:

selamlar bende yenı kosu bandı aldım 1 haftadır gunde 2 saat yuruyorum su ıcmezdım suyada basladım 2 kupada yesıl cay ıcıyorum bakalım kılomda ne degısıklık olacak merakla beklıyorum gunde 3 ogun beslenıyorum doyana kadar ekmek seker pırınc bulgur patates makarna yok gerı kalan tum yemekler serbest salı gunu tartılacagım 86 kıloyum sızınle palasacagım
:9:

hoşgeldin canım hayırlı olsun bu şekilde eminimki kilo verirsin birde akşam 7 den sonra soda ve yeşil çay haricinde bişey yememeye çalış kolay gelsin :8:

hosbulduk canım tesekur ederım zaten aksam 7den sonra yemek yok uzun zamandır tek sorunum harekettı oda oldu bende ınanıyorum ınsaallah hep beraber kurtulacagız su agırlıklardan her gun yuruyorum cumartesı harıc ogunde bahceyle ılgılendım cım kestım
cok yorulmustum dun gene 80 dakıka yurudum

dün yürüyemedim oğluşum hasta:( ama bacak egzersizleri yaptım dün arkadaşımda tartıldım 57 geldim sonra komşumun tartısını getirdim bizim tartı ile komşumun tartı arasında 700 gr oynuyorbu gün diyet günüm ve biraz dan yürümeye başlayacağım bu gün evdeyim oğluşum hasta olunca:( keloğlan başlasın bende yürümeye başlayacağım:)oğluşum onu izlerken:)

insan kilo verince kendine güveni geliyor diyorlarya, güvendende ziyade insan mutlu oluyor ya benim için bu sene çok zor geçti stresli zordu yani bunu ancak koşu bandı yürüyerek kafaya kilolarımı verecem diye takarak napabilirim kaç dk nasıl yrüsem ne yesem ne yemesemderken ve kilolarda yavaş yavaş gidince beni mutlu eden ve kafamı meşgül eden bir olay oldu neyse keloğlan başladı ben gideyim yürüyüşümü yapayım:)sonra gelir yazarım büyük bir zevkle:)

Back
X