Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

canımm bende ara vermiştim yarın baaşlıyorum bekliyorum seni bana kucak açmıştın kaldığımız yerden devam ne dersin :D

herzaman birlikteyiz canım 10 gün kadar ara verdim aslında çok kızdım kendime ama bugün başladım dediğin gibi devam :34::54::54:

hulyako canım benim iddaa devam ediyor tabiki şuanki kilom 60 iyi gidiyorum anlayacağın :))) en son 62.6 dı hatırlarsan :34:

kızlar idealim eski kiloma yani 53 kiloya ulaşmak buda imkansız bişey değil hayatta isteyipde yapamadığımız ne varki yeterki isteyelim başarıcaz olacak olacak :52:

mrh arkadaslar ben kosu bandında degilde cık havasa yürüyüş yapmaya basladım bugün sıkılasmak ve sellülit görüntüsünn gitmesini istiyorum ortalama hızlı tempoda 1 saati geciyor ne kadar sürede sonuc alırım :26:

herzaman birlikteyiz canım 10 gün kadar ara verdim aslında çok kızdım kendime ama bugün başladım dediğin gibi devam :34::54::54:

bende başladım şükür canım yarında tatil nasılsa daha düzenli yazacağım inşallah sanada başarılar bitanem

2 saat hiç aralıksızmı yürüyorsun benim koşu bandını kuran servis 1 saatten fazla çalıştırmayın dedi :8:

canım yok 1 saat yapıyorum sonra mola verip bir saat daha yapıyorum yada 90 dk yapıyorum sonra yarım saat yapıyorum durumuma göre değiştiriyorum canım

arkadaşlar ben 1.60 boyundayım ve 77 kilodayım. evde koşu bandım var. ama tembellikten bir türlü yürüyemiyorum. sıkılıyorum sanırım. motivasyonumu sağlıyacak güçlü bir şey arıyorum. bana yardı edin lütfen. nasıl motive olurum.

Bu ölçüm çok saçma. 163 boyda 70 kiloya kadar normal kilo hesaplıyor. L ve XL normal bir beden değil.

Zayıflama konusunda da koşu bandı gerçekten çok sıkıcı. Ayrıca çok uzun süre yürüdükten sonra yakmaya başlıyorsunuz. Yapabildiğiniz kadar ip atlayın daha eğlenceli ve etkili oluyor. Kısa sürede çok fazla terleyebiliyorsunuz.

Bu ölçüm çok saçma. 163 boyda 70 kiloya kadar normal kilo hesaplıyor. L ve XL normal bir beden değil.

Zayıflama konusunda da koşu bandı gerçekten çok sıkıcı. Ayrıca çok uzun süre yürüdükten sonra yakmaya başlıyorsunuz. Yapabildiğiniz kadar ip atlayın daha eğlenceli ve etkili oluyor. Kısa sürede çok fazla terleyebiliyorsunuz.

kişiye göre değişir bence koşu bandı çok eylenceli tv izlerken iyi oluyor ayrıca ip atlayacak kadar sağlıklı ve genç değilim galiba:)):8:

arkadaşlar ben 1.60 boyundayım ve 77 kilodayım. evde koşu bandım var. ama tembellikten bir türlü yürüyemiyorum. sıkılıyorum sanırım. motivasyonumu sağlıyacak güçlü bir şey arıyorum. bana yardı edin lütfen. nasıl motive olurum.

her gün ne kadar yürüyebilirsen burada paylaş eminim yalnız olmadığını görünce motive olursun kolay gelsin:8:

hulyako canım benim iddaa devam ediyor tabiki şuanki kilom 60 iyi gidiyorum anlayacağın :))) en son 62.6 dı hatırlarsan :34:

canım ben veremezsin demedim 1 ayda 5 kilo veremezsin dedim.dediğim gibide oldu.gittimi 1 ayda 5 kilo haaaaaayıııııııııııır.sen yanlış anlamışın beni.kaç gün oldu koşmaya başlayalı...
yinede tebrik ederim iyi vermişin:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar:

Slm kızlar bugün koşu bandında ilk günüm ve bugün itibariyle diyetede başladım 5.5 hızda yürüdüm bugün yarım saat 1 saat sonrada 40 dakika daha yürücem 15 gün sonra tartılıcam bakalım gidecekmi bu kilolar

27 martta başlamışın baktım...40 gün olmuş 2.6 kilo iyi vermişin.ben düzenli yapamıyorum artık hevesim kırıldı ya.2 hafta üst üste misafir geldi yatılı.bıraktım şimdi geri başladım
ama istek yok beni motive et.

mrb arkadaşlar benim metabolizma kadar yavaşı yoktur heralde 50 gün önce koşu ve diyete başladım başlangıç kilom 68.4 idi şimdiki ise 65.8 verdimmi ki acaba inanamıyorum da bir türlü:(

Back
X