Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

kızlar şu soruma sizden acil cvp bekliyorum 2 gündür depresyona girdim :((( doğum yapalı 5 ay oldu doğumdan sonra 66 da tıkanıp kalmıştım şuan 60 kiloyum ama bende bişey farkettim bölgesel zayıflıyorum galiba fiziğim çok güzel orantılıydı şimdi ise yanlarım yani yan simitler varya orası duruyor basenlerden vermişim yani koşu bandındanmı kaynaklandı sizce sürekli yürümekdenmi çok düzensiz fiziğim oldu off çok morelim bozuk lütfen aydınlatın beni :43: :43:

kızlar şu soruma sizden acil cvp bekliyorum 2 gündür depresyona girdim :((( doğum yapalı 5 ay oldu doğumdan sonra 66 da tıkanıp kalmıştım şuan 60 kiloyum ama bende bişey farkettim bölgesel zayıflıyorum galiba fiziğim çok güzel orantılıydı şimdi ise yanlarım yani yan simitler varya orası duruyor basenlerden vermişim yani koşu bandındanmı kaynaklandı sizce sürekli yürümekdenmi çok düzensiz fiziğim oldu off çok morelim bozuk lütfen aydınlatın beni :43: :43:

evet bencede göbek ve simitler duruyor bacak ve basenler gidiyor ben yürüyüşten sonra simitler içinde hareket yapıyorum tavsiye ederim simitler gitti:8:

10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube

Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube

ben diyet + bu vidyoları yaptın günde 2 şer kere tavsiye ederim 1 haftada 2 kilo verdim özel haftamda olduğum için ara verdim salı günü tekrar başlıyacam inşallah:8:

hangi hareketleri yapıyorsunuz ? bir de simit denen şey yan yağlar mı ? :)

evet göbeğin yan tarafları bu vidyolarla eriyor tavsiye ederim:)):8:

çok şükür 1 kilo gitti 15 gündür yürüyorum ve beyz ekmeği kestim daha yeni tartının ibresi kıpırdadı yerinde 84 üm şu anda.

süper bir başlangıç olmuş. aç karına yeşilçay iç, yudum yudum 8 bardak su iç ve akşamları da 7 den sonra hiçbir şey yeme nasıl hızlanacak kilo vermen göreceksin. ayrıca diyet yapmana bile gerek kalmayacak.

Son düzenleme:
neden kimseler yok tabi havalar güzel hepiniz dışarlardasınız değilmi ben dağın başında yaşadığım için yaptıgım en sosyal etkinlik akşam üstü evin önünde burası orman oluyor çay içmek yürüyüş yapmak bu gün çarşıda yürüdüm alışveriş merakezinde ayaklarım şişti diyebilecek ne bir çarşım nede bir alışveriş merkezim var:(:(:(:(:(hadi ama yürüyünde yazın kızlar yürümesenizde yazın :)

hayırdır neredesiniz. ben de yıllarca dağ başlarında kaldım. kapı dışarı çıkamadım. çok iyi anlıyorum. 20 sene sonra şükür istanbuldayım. darısı senin başına canım

2 saat 3 saat yuruyebılırım sanırım tv ızlerken hıçde zorlanmam alıskınım çunku ama yuruyus bantları buna uygunmudur hıc bılmıyorum

2 saat 3 saat yuruyebılırım sanırım tv ızlerken hıçde zorlanmam alıskınım çunku ama yuruyus bantları buna uygunmudur hıc bılmıyorum

koşu bantları hiç kapanmadan 2 saat kullanılabiliyor ama sonra biraz ara vermek gerekiyormuş ev tiplerinde. ben bir saatten fazla hiç kullanmadım. ara vererek kullana bilirsiniz belki biraz sabah biraz akşam gibi...

yuruyus en kolayı gelıyor bana aslında :) belkı azmım ondandır açarım bıtv programı en sevdıgımden :) zaman geçer dıye dusunuyorum daha öneden açık havada yururdum 2 3 saat daha ıyı oluyor ama şimdi bebegım var bırakamıyorum onu

evet göbeğin yan tarafları bu vidyolarla eriyor tavsiye ederim:)):8:

canım bunları daha önce senden almıştım :))) kaydetmiştim ilk yaptığımda ertesi günü her tarafım tutulmuştu :) hamlamıştım sonrada bıraktım ama hemen devam ediyorum tşk ederim canım :103:

Back
X