Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

çok güzel kilo vermişsin canım bu çorba diyeti nasıl bişey bi de 45 dakka kaç hızda biniyosun koşu bandına?:26: benim de acil kilo vermem lazım kilolar almış başını yürümüş dün şok geçirdim tartıda 65 olmuşum artık etrafımdakiler de söylemeye başladı kilo almışsın diye iyice moralim bozuluyo valla :43:

moralini bozma bende kendimi 75 kilo bulunca öyle oldum çüş dedim kendi kendime sonuç olarak başladım 2. haftam 2 kilo verdim insan hemen kilo vermek istiyor ama kendimi bu kiloları 2 haftada almadım ki hemen vereyim diye teşvik ediyorum sürekli bu işin sırrı vazgeçmemek ilk br kaç ay hergün spor yapıp forma girmek sonrada haftada en az 3 kez spor yapmak gerekli.

15 dkyla başlayım bakalım bi gün durup bi gün yürürüm. benim de gözüm dukan diyetinde ama bana biraz tuzlu geldi. yoksa bayrama kadar 3-5 kilom gitse ohhh:52:

ben 3 sene önce koşu bandı ile 2 ayda 8 kilo vemiştim ama çok kararlı bir şekilde haftanın 4-5 günü yapıyordum yaklaşık 5.5 km yürüyordum 500 kalori verdiğimi görünce iniyordum 1 saat falan sürüyordu her hafta 1 kilo verdim bu şekilde diyet de yapmadım sadece dikkat ettim yediklerime o zamanlar burda bir grup vardı her gün ne kadar kaç kalorilik yürüdüğümüzü yazıyorduk o da çok gaza getiriyordy şimdi doğum yaptım 20 kilo vermem lazım ve bugün başlıyorum tekrar tavsiyem önce yavaş başlayın sıkılmamak için ben müzik dinleyerek yürüyordum tempolu müzikler genelde yabancı ve kendinizi hayal edin :) eskıden oldugu gibi yine çizelge tutabiliriz cok faydası oluyor

ben 3 sene önce koşu bandı ile 2 ayda 8 kilo vemiştim ama çok kararlı bir şekilde haftanın 4-5 günü yapıyordum yaklaşık 5.5 km yürüyordum 500 kalori verdiğimi görünce iniyordum 1 saat falan sürüyordu her hafta 1 kilo verdim bu şekilde diyet de yapmadım sadece dikkat ettim yediklerime o zamanlar burda bir grup vardı her gün ne kadar kaç kalorilik yürüdüğümüzü yazıyorduk o da çok gaza getiriyordy şimdi doğum yaptım 20 kilo vermem lazım ve bugün başlıyorum tekrar tavsiyem önce yavaş başlayın sıkılmamak için ben müzik dinleyerek yürüyordum tempolu müzikler genelde yabancı ve kendinizi hayal edin :) eskıden oldugu gibi yine çizelge tutabiliriz cok faydası oluyor

ilk gün yorucu geçti ee hamlık var tabi :)

45 dk 4 km yürüdüm 5.6 hıza çıkabildim en fazla ha gayret bakalım gidecek bu kilolar inşallah :)

Kesinlikle koşu bandını öneririm. Bunu çeşitli sporları denemiş biri olarak söylüyorum. Haftanın 3 günü 30-40 dklık koşu bandı yürüyüşüyle (4.5 la başlayıp 6'da bitiriyordum. Son 2-5 dksı koşarak.) ve diyetle kilo verdim. Henüz istediğim kiloda değilim ama yazmak istedim. Göğüslerim bile tam 1 beden inceldi. Bunu geçen yıl her gün yaptıım sporla bile elde edememiştim.
Birkaç ay sonra tekrar koşu bandına geçiş yapacağım şu an jillianı yapıyorum.
Koşu bandım olsa dakka durmaz onda yürürdüm jillianla işim olmazdı :1: yürüyüşü çok seviyorum ve koşu bandında kas yapma gibi bi korkum olmuyor ama bkz: jillianda kollarım daha da kalınlaşır diye tırsa trsa yapıyorum

kızlar bende bugn koşu bandımı aldım altis bella m diye bir alet bakalım daha kurulumu yapılmadı. öğrencilik dönemim boyunca voleybol yüzme gibi sporlarla uğraştım ama bi anda bırakıncada bir sürü kilo beraberinde geldi :( şimdi zayıflamak istiyorum özellikle bacaklarımdan çok şikayetçiyim kalınlaştılar ve sıkılığı gitti :S 71 kiloyum hedefim 55 60 arası nişanlım çok zayıflama diye diretiyor ama kafaya koydum :) burada yazılanları okuyunca bir gaza geldimki sormayın :) sporla haşırneşir biri olarak çok zorlanacağımı sanmıyorum birde diyet yaparsam inşallah mezuniyet balomda incecik salınıcam ortalarda :):) haydi hayırlısı. düzenli olarak yazalım lütfen deneyimlerimizi ki diğer arkadaşlarla destek olalım birbirimize...

herkese hayırlı zayıflamalar :):):))
bu arada zafer bayramınız kutlu olsun :)
:72:
http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w2xPtye/

kızlarr sonunda döndümm, durum vahim yaa bir ara burda harika kilo verdik ama benm ameliyat felan bozdu yine aldımm :(( çok kötü hissediyorum kendimi ve biran önce başlamak istiyorum. yarın açacağım koşu bandımı inş.bundan sonra yazacağım. çok güzel kilo verenler var çok sevindim umarım herkes en kısa sürede istediği kiloya ulaşır....

kızlarr sonunda döndümm, durum vahim yaa bir ara burda harika kilo verdik ama benm ameliyat felan bozdu yine aldımm :(( çok kötü hissediyorum kendimi ve biran önce başlamak istiyorum. yarın açacağım koşu bandımı inş.bundan sonra yazacağım. çok güzel kilo verenler var çok sevindim umarım herkes en kısa sürede istediği kiloya ulaşır....

amiiiiiiinnn....:3: birlikte devam yola kilolora son :32:

slm koşu bandım 2 -3 aydır evde süs olarak duruyor.bugün tekrar başladım.
var mı benle hergün yürüyüp buraya yazmak isteyen:72:72::72::72:

önceki yürümelerimde 1 saat yürüyodum 9 10 km yi bulduğu oluyodu.
bunda öyle yapmiccam.hızlı başlayıp hemen pes etmek istemiyom.

Eeee döndünde nerdesin...

Back
X