benimki dynamic gold marka, netten almıştık, biz muğladayız, korkacak bişey yok alabilirsin, sorun olursa geri gönderirsin, ilgileneceklerine eminim. uzakta olman bişey değiştirmez bence... biz yazın aldık ben hamileyken, kampanya vardı, ucuza gelmişti...
ya 2 saate çıkaramam, 1 saat dolsa diye bekliyorum ben,çatlıyorum resmen. hem 2 saat haşatımı çıkarmaz mı, nasıl dayanıyorsun maşallah

benim 4 aylık bebeğim var, sabah akşam yürümem imkansız, çünkü 2 saatimi alıyo 1 saatlik yürüyüş, bebeğim acıkıyor arada ona mama hazırlayup yediriyorum duşa girmeden, sonra duş, hazırlanmak falan derken çok zaman gidiyor. akşama zaten ev işleri, yemek temizlik bebek yoruyor hepsi, bebeğim 12de uyuyor, gece uykumu almak için yatmam gerek yani
tandoorii, sağol cnm fikir verdiğin için. erken de mi 8 günde kiloda azalma görmek... ya böyle şeylere inanamka istiyorum, beni bıraktırmayın yüyüşten, engel olun

havalar ısınana kadar 6-7 kilo vermeliyim, sabah aç karnına 56 kiloyum, 50ye düşmek istiyorum,hiç olmazsa 51e
ben 1saat boyunca yürüdüğümde 4.5 ten başlıyorum 6.0a kadar çıkıyorum,arada hızı düşürüp arttırarak tabi. 1 saatte 270 gibi bi kalori verdiğim görülüyor, ama ona pek bakmıyorum ben, kişinin bünyesine, spor yaptığın satte göre değişir, o sadece genel bişey diye düşünüyorum. 5-5.5 km yürümüş oluyorum. böyle...