Canım aslında menü bundan fazla şey içeriyor da ben hepsini yemeye vakit bulamıyorum , çünkü normal insanlar gibi yaşamıyorum ben, örneğin evvelki gün 37 saat uyumadıktan sonra yatıp uyudum 12 saat, ee öğlene doğru kalkınca menüyü azaltmak zorunda kalıyorum, aslında uymaya çalıştığım liste Dr. Ayça Kaya'nın 1 haftada 3,5 kg verdiren diyet listesi. Onuda burada bir topikte buldum başladım, ama spor yapmayınca, hareketsiz de yaşayınca haftada 3,5 kg falan verilmiyor maalesef. Liste de şöyle;
Sabah 7.30-8.00 : 1 dilim peynir veya 1 yumurta, 1-2 dilim çavdar ekmeği, bolca maydonoz-roka-dereotu-tere, 3-4 zeytin, şekersiz çay,
Ara 10.00 : 1 çay bardağı süt veya yoğurt ( süte azıcık kahve konulabilir - metabolizmayı hızlandırmaya yardımcı oluyormuş ),
Öğlen 12.00 : Izgara et veya 1 yumurta ( sabah yumurta yenmediyse ), 1-2 dilim çavdar ekmeği, bol salata, 1 bardak ayran,
İkindi 16.00-16.30 : 1 bardak yoğurt, 2 kaşık yulaf kepeği , 1 meyve,
Akşam 18.30-19.00 : 1 kase çorba, 4-5 kaşık zeytinyağlı sebze yemeği, 1 kase yoğurt , 1 meyve
Gün içinde en az 2,5 lt su ,
Kadın videosunda diyor ki ; bu listeyi uygulayıp yattığınız ve sabah kalktığınızda 500 gr verdiğinizi görüceksiniz !!!, bu yoruma göre evet her gün 500 gr verirsen haftada 3,5 kg vermiş oluyorsun. Ama kazın ayağı öyle değil işte
Ben yeşil çayı hiç sevmediğim için içip içemeyeceğimden emin olamadım ve sallamasını aldım. Çalışırken bankada arkadaşlarım vardı kızlar normal çay içmezlerdi, bütün gün yeşil çay içerlerdi ve inceciklerdi. Hatta bir tanesi bebek yapmaya çalışıyordu da ben ona sürekli bak yeşil çay hamileler için zararlıymış, sen ya hamileysen içme şunu diyordum, olsun bebeğim de alışsın diyordu :)
Neyse ben de bi yazmaya başlayınca canını çıkarıyorum de mi , okurken sıkılıyormusunuz acep...