- 6 Ağustos 2009
- 1.055
- 4
- 358
eşimde aldı kilo busefer pastalarıda yerse bilemiyorum yaniHadi hayırlısı diyelim o zaman :))
Olmadı kocacığına tattırırsın![]()

benimde hep aklıma gelirdi pasta olayı böyle bi fırsat çıktıda ama benim kilo vermeme engel olmaz inşaallah şimdilik 18kilo daha vermem lazım çünkü :18:maşallah süpersinirade meselesi resmen, aha da örnek
tuana, pasta kursu mu ay ne güzel, çok severimsen de çok iyi gidiyosun, yavaş yavaş ve kalıcı olucak seninki belli.
ylnzeskici, buraya bayağı süredir yazan yoktu,ben yazdım sanırım ,sizlerle birlikte tekrar aktifleşti, yazanlar uzun süre girmemişler belli ki, bence kilo veremedi bıraktı onlaryoksa kaybolup gitmezlerdi
tandoorii, sen de başlarsın mutsuz olma, bend e çok ara verdim, vereceğim kilo az diye oyalanıp duruyorum ben...
bugün kızımı dr a götürdük rutin kontrol, kipada falan gezdik, belki azcık faydası olmuştur, demin de balık salata yedik, daha da yemem bugün, meyve, çay...
birbirimize gaz verelim cnm ama güzel kilo vermişsin sporu sonradan yapmana rağmenBen de öyle düşündüm ama keşke bırakmasalarmış , birlikten kuvvet doğar, ne kadar çok insan burayı takip eder ve sık sık yazarsa o kadar birbirimize destek oluruz diye düşünüyorum...
Ben diyetimin 29. günündeyim ve bu sabah itibariyle 75,8 i gördüm yani 4,2 kg vermişim. Tabi koşu bandım son bir haftadır var, bir aydır diyetle beraber yürüyüş te yapıyor olsaydım bu rakam daha yüksek olurdu herhalde(
Neyse buna da şükür tabii...
Önümde iki aydan biraz az olduğunu düşündüğüm bir sürem ve vermem gereken 15,8 kilom var. 11 Mart'a kadar en az 9 kilosunu vermeliyim ki geriye kalan zamanda 7 kiloyu halletmeye çalışayım. Sizlerin desteği olmasaydı motivasyonum bozulup bırakabilirdim ve eminim o zaman da yine mutsuz olurdum. Şimdi en azından bir umudum var , buraya yazanları okudukça, "mümkün değil" den vazgeçip "neden olmasın" diyebiliyorum...
Tandoorii cim sen de mutsuz olma lütfen, umarım bir an önce servis gelir ve sen yine o geçen haftalardaki azminle devam edersin...
YLNZESKC : ...............birlikten kuvvet doğar, ne kadar çok insan burayı takip eder ve sık sık yazarsa o kadar birbirimize destek oluruz diye düşünüyorm...........COK DOGRU.
arkadaslar ben de bebegım hastalandı dıe yapamıodum spor son ıkı gundur.emzırdıgım ıcın - halkbukı 1 haftada gıtmıstı 2 kılo fln
ya ama alıskanlık olmus kosup terleyesım gelıo. kendımı eksık hıssttım spor yapmadıgım gunlerde. ıns ben de bı an once baslarım. BU SAYFA VE YAZILANLAR BANA SEVK vERIO GERCEKTEN. spor yapmayınca ıstahım bı arttı. abur cubur. yemekler. ekmekler. doyamıorum sankı. gec kalmıslık hıssı var spor yapamadıgım ıcın.kılo vermek ıstyorm. verdıgım kıloları da almak ıstemıorum[/QUOTE) tekrardan başlarsan spora devam edersin bence adi başla yaza kadar verelim kiloları
hayırlı olsun istediğin kiloları vermen dileğiylebende aldım koşu bandı vede bugün başlıycam Allah izin verirse..
hergün yedıklerimi yaptıklarımı yazacağım buraya Allah hepimize irade versin..kızlar bana karnıbahar yaramıyo galiba busabah kilom eksilceğine fazla çıktı neyse ben en iyisi salata yoğurda devam