bu hızla gidersem zor veririm zaten, sizin kadar sıkı tutmadım işi, azcık sütüm var o da gitsin istemiyorum diyete girince, yeme zamanıma dikkat ediyorum sadece, bırakmam bırakmam, sizin de ideal kilonuza ulaştığınızı görmeden,siz bırakmadan gitmiycem tepenizden
birileri pes mi ediyor ne

bazı anlarda bana da çöküyo o meret mutsuzluk,umutsuzluktan... ama geçiyor sonra, bozmak yok moralleri

hem ne kaybettin şimdiye kadar? diyet yapmakla istediğin şeyleri mi yiyemedin ? yesen şimdi daha mı mutlu olacaktın ? her öğün yemekten sonraki pişmanlığın, şu anki mutsuzluğundan daha mı önemli ? spor yapmakla neyi kaybettin, güzel vaktini mi ? ne yapıcaktın o vakitlerinde... daha faydalı bişey söyle mesela...sporu artık dünya zayıflamak için, zinde kalmak için sürekli yapıyor, ama biz zayıflamak için bile zorla yapıyoruz...
çabucak bu düşüncelerinden vazgeçiyosun,toparlıyosun kendini ve kaldığın yerden devam ediyosun

eski lilona döönmen zaten bişeyleri yoluna koyman için değil, kendine güvenin artacak, daha ne olsun, sorun çözme yeteneğin bile gelişir valla