cnm bulamadm ayın 15 ini buraya yazarsan sevinirim
Bu sabah itibariyle 68,9 um. Yani 63 günde 11,1 kg vermişim
[TABLE="class: cms_table, width: 557"]
[TR]
[TD]15.03.2013 tarihli mesajım ;
Sevgili arkadaşlarım,[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14 Ocak 2013 de 80 kilo ile başladığım
zayıflama serüvenimde 60.günü bitirmiş bulunuyorum.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15 Mart 2013 itibariyle; toplamda 10,7 kilo vererek 69,3 kiloya ulaştım. ( Aslında dün sabah 68,9 idim ama, iki kibrit kutusu büyüklüğünde 1 dilim peynirli börek ve 3 yemekkaşığı sütlaç yiyince 400 gr geri aldım maalesef, ve
diyet döneminde yapılan en küçük kaçamağın bile ne kadar zalim bir şekilde kilo olarak geri döndüğünü bir kez daha anlamış oldum

( ... )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yaptığım diyeti sporla da desteklemek amacıyla; 41 gün önce bir koşu bandı aldım ( sevgili Fitnazıma 41 kere maaşallah ) ve 39 gündür kendisiyle düzenli olarak buluşuyoruz.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bu 39 günde; 348,94 kilometreyi 4080 dakikada ( 68 saat ) yürüyerek 18.223 kalori yakmış ve 7,1 kilo verebilmişim.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30 gün önce de tavsiye üzerine yediklerimin kalori sayımını yapmaya başladım ve bu sürede toplam 21.748,105 kalori aldım.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayça Kaya'nın
diyet listesindeki temel prensiplere bağlı kalmaya çalışarak ( örneğin kahvaltıda yediğim peynir miktarını kısıtlı tutarak, proteinli gıdaları öğlen öğünlerinde almaya dikkat ederek , şekeri , unu, pirinci , bulguru , patatesi ve yağlı yemekleri tüketmemeye çalışarak ) uyguladığım bu yöntemin de yardımıyla 30 gün içerisinde 6,5 kilo verebildim. ( 14 ocak-13 şubat arası yediklerim her ne kadar
diyet listesine bağlı kalsam da kalorileri anlamında Allah'a emanet

ama zararın neresinden dönsem kardır di mi )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60 günlük süre zarfında kendimi frenlediğim ama tamamen hayatımdan çıkaramadığım tek kaçamağım ise önceleri bira, sonrasında da kırmızı şarap gecelerim oldu

([/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bir de tüm çabalarıma rağmen oturtmayı başaramadığım uyku düzenim, sabahları 8.30 da kalkmaya alıştım da, geceleri yatmaya alıştıramadım bir türlü kendimi

( Örneğin bugece saat 04 de yattım ama yine 08.30 da kalktım bugün ayran detoksunu yaparken oturduğum yerde uyuyup kalmam umarım :))[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Buna da şükür diyor, hedefime ulaşmak için vermem gereken 9,3 kiloyu da en kısa zamanda halletmeyi umut ediyorum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bu arada şunu da düşünmeden edemiyorum; şu anda 39 değil de 30 yaşında olsaydım bu şartlar altında ulaştığım kilo 63-64 civarları olurdu muhtemelen. Ahhh gençlik ahh, gençken herşey ne kadar da hızlı değil mi ( metabolizmamız dahil )
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ama olsun durmak yok azimle ve inatla çabalamaya devam. Hepimize kolay gelsin.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bu kadar yazıyı niye yazdım ?? Hem kendi durumumu görmek ve sizlerle paylaşmak, hem de "gerçekten kilo veriliyor mu" ya da " deneyenler kaç kilo verdiler" gibi soruları soran arkadaşlara az da olsa bir fikir vermek istediğim için
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]