Rica ederim. Yalnız çok önemli bir noktayı hatırlatmak isterim. Yapılan herhangibir fiziksel egzersizle verilecek kilo ; kişinin yaşına, boyuna, kilosuna, günlük hayatındaki fiziksel aktivite yoğunluğuna, metabolizma hızına, rutin beslenme alışkanlıklarına ve tüümm bunlara ilave olarak yapılacak diyet türüne bağlı olarak değişiyor. O nedenle benim günde 3 saat yürüyerek verdiğim kiloyla sizin vereceğinizin bir olması mümkün değil.
Bir de günde üç saat yürüyerek şu kadar kilo verdim diyemem, çünkü
1- ben diyet te yapıyorum, yediğim herşeyi ölçüyle tartıyla ve kalori hesabı yaparak dengelemeye çalışıyorum
2- her gün 3 saat yürümüyorum, durumuma göre bazen 1 saati bulmuyor, bazen de 3 saati geçtiğim bile oluyor, değişiyor yani. ama dediğim gibi 3 saate ulaşmaya çalışıyorum son zamanlarda özellikle
Sadece şu istatistiği çıkarabilirim :
70 gündür diyet yapıyorum,
19 günde sadece diyetle 3,6 kilo verdim.
51 gündür koşu bandında yürüyüş yapıyorum, bu sürede toplam 445,67 kilometreyi 5147 dakikada yürüyerek 23611 kalori harcadım ve 9,3 kilo verdim.
40 gündür kalori sayımı yapıyorum, bu sürede toplam 28.090 kalori aldım.
Özetle 14 ocaktan bu güne toplam 12,9 kilo verdim. Yalnız ben bu 20 kilo fazlamı son iki yılda almıştım,
kilo vermede bu da önemli ( fazla kiloların ne kadar süre önce alındığı )
39 yaşında 1,70 boyunda ve hareketsiz yaşayan biri için bu sonuç çok iyi değil ama fena da sayılmaz

Bilmiyorum bu rakamlar size bir fikir verir mi :44: